Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Orbán Viktor utoljára fogadta a pápát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vezérlő csillagunk, atomvillanás a szittya égboltozaton, a négy lábon járó forradalmi hevület, a kapuk őrizője, minden stadionok és Farkas Flóriánok védőszentje, Schmidt Mária szellemi örököse és égő csipkebokor egyben, fogadta a pápát. Ha már amúgy is Rómában járt, beugrott az öreghez egy csík izére. Vagyis nem. Sörre. Csíkire.

A vallási révületben éldegélő hívek egyből megpezsdültek, mert az egyélőisten látogatása mégis fontos esemény. A pápának. Meg a híveknek is, akik amúgy csupa keresztényi gyökerektől dudorodnak a szélrózsa minden irányában. Csak ők egy picit máshogyan vallásosak, mint a többi keresztény. És most néhány idézet az Orbán nevű Facebook oldaláról, hogy jobban megértsük az új vallás születését. A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadok el (mondjuk távozás előtt sem fogadok el reklamációt, a pénztár viszont a támogatás gomb megnyomásával elérhető), szó szerint másolok, arról nem tehetek, hogy a magyar közoktatás már évtizedekkel ezelőtt is egy trágyadomb volt és olyanok is túljutottak az ötödik osztályon, akiknek lövésük nincs a helyesírásról. Tehát innentől kommentek a felcsúti egyházalapító rajongói köréből. Majd szólok, ha vége.

Vigyazz Viktor ra ne beszeljen valami migrancs szolidaritasra! Azert mert Papa epp ojan gazember mint a tobbi neoliberalis szocialdemokrata! Bort nehogy elfogaggy mert Atilla kiralyt is ezek a Romai szemetek mergeztek meg!

Remélem,hogy helyre teszi azt a buta,migráns imádó ,pénzéhes keresztény gyalazó,vénembert!?

www.masodikeljovetel.hu.Itt az igazság a pápáról,és hogy mit művel.Kérjétek a Szentlélek vezetését,hogy meglássátok Isteni eredetűek ezek az üzenetek.Az Úr most vívja a végső harcát az ördöggel.A pápa rossz oldalon áll.Az ördög fertőzése ellen a az Isteni irgalmasság rózsafüzérének napi,rendszeres imádkozásával harcoljatok.

Csak óvatosan,miniszterelnök úr! Ezzel a pápával nagyon vigyázni kell! Esetleg egy kiadós magyarságot érintő történelmi felvilágosító audienciát legyen kedves beiktatni,mert fogalma sincs ennek a jóembernek a mi múltunkról, a jövőnket viszont nagyon el tudja rendezni a kenetteljes útmutatásaival!

Ez a globalista pápa hidakat akar falak helyett – olyan hidakat, mint a Westminster híd. / This globalist pope wants bridges instead of walls – bridges like the Westminster Bridge.

Egy igaz keresztény és a pápát játszó áruló.

Ne feltsuk a mi Minisztetelnok Urunkat,,neki mindig helyen van az esze,,aldja meg a Jo Istenunk,

Maga az ördög, pápai divat szerint öltöztetve…Meg mostad a kezed Viktorom??A hipó kevés neki…

A Szentatya reménytelen . Miniszterelnök Úr diplomatikus viselkedése előtt le a kalappal!

Ennek a satani papanak azt sem szabad elhinni amit kerdez

A Feri pápa szír-olasz származású, ő is migráns, persze, hogy védi a *betolakodókat!*

Viktor kabd le a kupakot te is a fejéről most ez a divat ????????????????

Eddig tartott a türelmem, de az utolsó komment éppen jó ehhez a videóhoz.

Tehát egy kiskölök lekapta a pápa sapkáját (elnézést kérek a hívektől, nem tudom a fejfedő hivatalos nevét) és nem ugrott rá hetven testőr, nem tépték le a karját sem. Vigyorogtak. Erről meg ez a fotó jutott eszembe:

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mindenki jól látja a testőrök gyűrűjét? Akkor jó. Na, a vezér fejéről senki semmit nem téphetne le, az tuti.

Az jutott nekem eszembe, hogy a francba ki kell lépni a katolikus egyházból, vagy amiben benne vagyunk, abból. A csodacsatár meg alapítson saját egyházat, mint VIII. Henrik és kész. Már csak azt szeretném kérni az utolsó szó jogán, hogy mindjárt az egyházalapítást követően az új istenkirály vezesse már ki a népét a pusztába, a sivatagba, vagy ahová akarja. Itt meg béke lenne végre és élhetnénk a normális emberek életét. Köszi.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.