Orbán Viktor utoljára fogadta a pápát

op

Vezérlő csillagunk, atomvillanás a szittya égboltozaton, a négy lábon járó forradalmi hevület, a kapuk őrizője, minden stadionok és Farkas Flóriánok védőszentje, Schmidt Mária szellemi örököse és égő csipkebokor egyben, fogadta a pápát. Ha már amúgy is Rómában járt, beugrott az öreghez egy csík izére. Vagyis nem. Sörre. Csíkire.

A vallási révületben éldegélő hívek egyből megpezsdültek, mert az egyélőisten látogatása mégis fontos esemény. A pápának. Meg a híveknek is, akik amúgy csupa keresztényi gyökerektől dudorodnak a szélrózsa minden irányában. Csak ők egy picit máshogyan vallásosak, mint a többi keresztény. És most néhány idézet az Orbán nevű Facebook oldaláról, hogy jobban megértsük az új vallás születését. A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadok el (mondjuk távozás előtt sem fogadok el reklamációt, a pénztár viszont a támogatás gomb megnyomásával elérhető), szó szerint másolok, arról nem tehetek, hogy a magyar közoktatás már évtizedekkel ezelőtt is egy trágyadomb volt és olyanok is túljutottak az ötödik osztályon, akiknek lövésük nincs a helyesírásról. Tehát innentől kommentek a felcsúti egyházalapító rajongói köréből. Majd szólok, ha vége.

Vigyazz Viktor ra ne beszeljen valami migrancs szolidaritasra! Azert mert Papa epp ojan gazember mint a tobbi neoliberalis szocialdemokrata! Bort nehogy elfogaggy mert Atilla kiralyt is ezek a Romai szemetek mergeztek meg!

Remélem,hogy helyre teszi azt a buta,migráns imádó ,pénzéhes keresztény gyalazó,vénembert!😊

www.masodikeljovetel.hu.Itt az igazság a pápáról,és hogy mit művel.Kérjétek a Szentlélek vezetését,hogy meglássátok Isteni eredetűek ezek az üzenetek.Az Úr most vívja a végső harcát az ördöggel.A pápa rossz oldalon áll.Az ördög fertőzése ellen a az Isteni irgalmasság rózsafüzérének napi,rendszeres imádkozásával harcoljatok.

Csak óvatosan,miniszterelnök úr! Ezzel a pápával nagyon vigyázni kell! Esetleg egy kiadós magyarságot érintő történelmi felvilágosító audienciát legyen kedves beiktatni,mert fogalma sincs ennek a jóembernek a mi múltunkról, a jövőnket viszont nagyon el tudja rendezni a kenetteljes útmutatásaival!

Ez a globalista pápa hidakat akar falak helyett – olyan hidakat, mint a Westminster híd. / This globalist pope wants bridges instead of walls – bridges like the Westminster Bridge.

Egy igaz keresztény és a pápát játszó áruló.

Ne feltsuk a mi Minisztetelnok Urunkat,,neki mindig helyen van az esze,,aldja meg a Jo Istenunk,

Maga az ördög, pápai divat szerint öltöztetve…Meg mostad a kezed Viktorom??A hipó kevés neki…

A Szentatya reménytelen . Miniszterelnök Úr diplomatikus viselkedése előtt le a kalappal!

Ennek a satani papanak azt sem szabad elhinni amit kerdez

A Feri pápa szír-olasz származású, ő is migráns, persze, hogy védi a *betolakodókat!*

Viktor kabd le a kupakot te is a fejéről most ez a divat 👍👌💪😎🙌👉🔞👈😇😈😂😂😂😂😂👅

Eddig tartott a türelmem, de az utolsó komment éppen jó ehhez a videóhoz.

Tehát egy kiskölök lekapta a pápa sapkáját (elnézést kérek a hívektől, nem tudom a fejfedő hivatalos nevét) és nem ugrott rá hetven testőr, nem tépték le a karját sem. Vigyorogtak. Erről meg ez a fotó jutott eszembe:

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mindenki jól látja a testőrök gyűrűjét? Akkor jó. Na, a vezér fejéről senki semmit nem téphetne le, az tuti.

Az jutott nekem eszembe, hogy a francba ki kell lépni a katolikus egyházból, vagy amiben benne vagyunk, abból. A csodacsatár meg alapítson saját egyházat, mint VIII. Henrik és kész. Már csak azt szeretném kérni az utolsó szó jogán, hogy mindjárt az egyházalapítást követően az új istenkirály vezesse már ki a népét a pusztába, a sivatagba, vagy ahová akarja. Itt meg béke lenne végre és élhetnénk a normális emberek életét. Köszi.adomany-1