Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Segítek a kormánynak harcolni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy határoztam, hogy eleget teszek hazafias kötelességemnek és segítek ártunk és ormányunk szorgos munkájában. Mutatom a következő célpontokat.1

Betiltani! Azonnal.2

És ez Magyarországon is kapható! Botrány!3

És ez is. Nyalóka forma.4

Figyelem! A süti közepe. Borz alom!5

Erre már szavak sincsenek.7

Vörös tengeri csillag. Vörös! Csillag! Javaslom, hogy Lázár János személyesen szedje össze a tengerfenékről. Az összeset. Búvárcucc nélkül.8

Ez is forgalomban van nálunk.10

És ez is.11

Baba babzsák, már a kicsiket is megrontják.12

Porcelán bögre, kapható.13

Francia focicsapat. Ezekkel szóba sem szabad állni, nehogy beszivárogjanak Felcsútra.

Tessék, mennyi veszély leselkedik ránk és biztosan nem is találtam meg mindet. Bele se merek gondolni…például a fenyő csúcsdíszt nem is tettem be a sorozatba. Őrület. Javaslom továbbá az Egri csillagok című könyv betiltását. De itt nem szabad megállni, mert ezer veszély les ránk a szélrózsa minden irányából. Gondoljunk csak bele, honfitársaim! Mennyi kalapács lehet a lakosságnál. És mennyi sarló. Mi van, ha ezeket véletlenül valaki keresztbe fekteti egymáson? Na, ugye.

És máris jött egy olvasótól:sp

Újabb olvasó:hajo

És még:convers

Olvasótól szintén:papir

És! Ezt egy kedves olvasó direkt lefotózta nekünk. Köszönjük.csillag

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.