Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ha már elkezdtétek, álljatok bele, mert ez így továbbra is nagyon gagyi és átlátszó

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

az ország egyre javuló közbiztonsága következtében mindinkább szűkül a bűnözők mozgástere, amely egyes hazai körök törekvéseit sérti, a kormányzat migrációval szembeni következetes fellépésének határozottsága pedig határainkon kívül vált ki nemtetszést. A javuló tendenciák várhatóan folytatódnak, a kormány pedig nem enged elveiből, így várhatóan a személye elleni támadások is ismétlődnek, ehhez szakmai és politikai pályafutása során már hozzászokott. Ahogy hozzá kell szokniuk mindazoknak, akik ezeket a nemtelen, minden alapot nélkülöző karaktergyilkosság jellegű támadásokat intézik ellene, hogy büntetőeljárás indul ellenük

– eddig sem férhetett kétség hozzá, hogy van bőr vastagon olajszőke Pintérsanyi pofáján, ezúttal a Magyar Idők megkeresésére üzent sajtófőnöke révén. Akkora nagy ember ő, hogy csak így üzenget nekünk, földi halandóknak. A kérdés az volt, ami a válasz, ezt is idézni vagyok kénytelen:

Miután a közbiztonság további javulása és a kormány migráció elleni határozott fellépése miatt egyes bel- és külföldi körök érdekeit jelentős sérelem éri, további személye elleni támadásokra számít Pintér Sándor belügyminiszter. A Magyar Idők a legutóbbi karaktergyilkossági kísérlet kapcsán kérdezte a tárcavezetőt.

Igen, igen, a Magyar Idők már előre tudta a választ, az örökös tárcavazető helyett pedig a sajtófőnöke visszabüfögte azt, amit kérdeztek tőle. Csak megtoldotta még a Fidesztől tökéletesen megszokott gagyi panelre épülő – mondhatni egybites – mindenre ráhúzható magyarázatával: azért támadják (hogy pontosan kik és miért, az a jótékonyan ködös homályba vész), mert oly nagyon sikeres ő. Pintér Sándor karakterét azért gyilkolják a nem tudjuk kik belföldről és külföldről egyaránt, mert egy hét alatt rendet tett az országban, a Rogán Antal elleni bizonyítékok nem áztak el a rendőrségen, elkapta az összes korrupt gazember bűnözőt, aki szívja az ország vérét és hát ez a sok jó elviselhetetlen egyes bel- és külföldi köröknek.

A konkrét támadás hírét ugyancsak ez a derék sajtóorgánum tolta bele a köztudatba. Igaz, már pár napja is több sebből vérzett a mindenkori belügyminiszter köré épített sztori, amelyről mi is gondoltunk egyet és mást. A lényeg: adott egy ember, aki fogta magát, hamis dokumentumokat készített/készíttetett Pintér Sándorról. Ezt követően meg akart szöktetni egy házi őrizetben lévő köztörvényesnek tűnő illetőt, hogy az csempéssze külföldre a hamis dokumentumokat és adja át a külföldi sajtónak. Hogy Pintér Sándorunkat lekaraktergyilkolják.

Már két napja sem értettük, hogy mi ebben az egész gyermetegen béna és átlátszó sztoriban a logika és a ráció. Hogy miért kell egy digitalizált világban információkat aktatáskában átcsempészni a határon? Miért egy bűnözőnek látszó egyénnel kell ezt az egészet eljátszani? Egyáltalán milyen külföldi sajtó az, amelyik egy bűnözőgyanús egyén szavai alapján a világ tetszőleges sarkában nyilvánosságra hozza a magyar belügyminiszter viselt dolgairól szóló történetet? Kit érdekel ez egyáltalán a határokon túl? És ha a határokon túl bárkit is érdekel, miért nem érdekel senkit itthon? Milyen kormány az, amelyiknek egyes tagjait egy külföldi sajtóorgánum meg tud buktatni?

Megannyi kínzó kérdés, megannyi sikamlós, potenciális válasz és az ócska, elhasznált, de megunhatatlan hangulatkeltő szólam. Megtámadták a magyar kormány egyik alapemberét, most éppen az évtizedekre olajszőkített titkosított Pintért. De mire megy ki a parasztvakítás aktuális része? Most akkor naponta az lesz, hogy ha nem Matolcsy, akkor Pintér ad ki egy-egy összeesküvés-elméletre hajazó sztorit, amiről aztán a sajtó kérdésére nem hajlandóak nyilatkozni, mint most Sanyi bácsi? Hogy azt mondja:

nem ez az első eset, hogy személyében, beosztásában támadás éri, de a konkrét ügyről nem nyilatkozik.

Végignéztem néhány statisztikát, amiből arra a következtetésre jutottam, hogy Pintér koma igazat beszél, csak sajnos semmi értelme nincs annak, amit mond. Ugyanis Magyarországon valóban javult a közbiztonság, de irgalmatlanul növekedett a korrupció és a gazdasági bűncselekmények száma. Ez már két évvel ezelőtt is így volt, a helyzet azóta sem változott. A közbiztonságnak viszont semmi köze nincs a korrupcióhoz és már-már szánalmas érvelésnek tartom ennek fényében, hogy Pintér Sándort bárki azért támadja, mert csökkent például az emberölések száma Magyarországon. Pintér Sándor neve ugyanis kizárólag alvilági bűnözőkkel kapcsolatban merül fel, de legalább állandó jelleggel, és én a Magyar Idők helyében egyáltalán nem verdesném a mellemet azzal, hogy Pintér Sándor ellen az ezredfordulótól ciklikusan próbálkoznak bűnözői körök a lejáratással, sikertelenül.

Pintér Sándor legfőbb örző-védő önmagában megtestesíti azt a sötétséget, és a sok évtizedre titkosított gazemberséget, amiről soha semmi nem derülhetett ki, mert elmaszatolták egyebek mellett az olajszőkítést az elvtársak. Pedig mindenkinek érdeke lenne tudni, hogy egy makuláltanul tisztességes ember az ország örökzöld fideszes belügyminisztere, vagy egy közönséges maffiózó. A jelen ügy is több, mint beszédes. A Pintér Sándor-féle rendőrség megállapította, hogy Pintér Sándorról információkat hamisítottak. És? Valaki látta azokat a dokumentumokat? És ha nem látta senki, akkor marad a becsületszó és a fenyegetőzés?

A nehézsúlyú bűnözők mozgástere soha nem volt még ekkora, attól tartok. A Ghaith Pharaonoktól kezdve hosszú és keserves a sor. A magyar állampolgársággal, a moszkvai konzulátuson beszerzett vízumokkal senki nem üzletelt oly sikeresen, mint a jelenlegi kormány, a letelepedési kötvényes buliról meg jobb nem is beszélni. Az ellenőrizetlen, ismeretlen hátterű bűnözők Európába utaztatásának korát éljük, amely üzleten a kormány holdudvara zsírosodik évek óta. És ezek csak a legdurvább példák arra, hogy a magyar kormánynak mennyire nincsenek aggályai azzal kapcsolatban, hogy akár bűnözőket is az Unió területére juttasson, ha a holdudvar jól jár az üzleten.

Akkor mi ez az üzengetés, Pintér elvtárs? Hol vannak azok a hamisított dokumentumok? Elő kellene kapni, tisztázni kellene a tényállást és abbahagyni a ködösítést, meg a fenyegetést. A hangulatkeltést kívülről ismerjük, és a fenyegetőzést sem szeretjük. A kormány sikeres migrációs politikáját teljesen felesleges összemosni azzal, hogy a belügyminiszter egész pályafutását alvilági bűnözők kísérik, és soha még egyetlen a személyét érintő kérdést sem tisztázott. Ez így csak a szokásos szarelkenés a karaktergyilkosságot mesterszintre fejlesztő kormány egyik legsötétebb figurája részéről. Ha már elkezdtétek, álljatok bele, mert ez így továbbra is nagyon gagyi és átlátszó. Kösz.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.