Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Kezdjünk el csomagolni, vagy kezdjünk el gondolkodni, mert ennek jó vége nem lesz, az biztos

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Istentelen nagy baj van, drága véreim Mária országában! Mindenki mentse a nőket és a dedeket – persze csak az igazi ősmagyarokat – tartalékoljunk elegendő turulkonzervet, pár zsák édes anyaföldet, néhány palack tiszta magyar ivóvizet! Csavarjuk be nemzeti lobogóba Bayer Zsoltot, Lázár Jánost, Németh Szilárdot és persze Orbán Viktort – ha valaki tudja, hol van jelenleg Szaniszló Ferenc, őt is hozhatja, majd jó lesz valamire – és rendezkedjünk be a világvégére.

Az van, szeretett őshonos testvéreim, hogy már nácikból is behozatalra szorulunk. Nem elég, hogy a Soros György markában lévő rohadék balliberális nyugat elszívja az agyakat édes hazánkból, már villanyszerelőt és hentest is alig találni, de még elég saját nácink sincs!

Szerencse a nemzeti tragédiában, hogy máshol is vannak nemzeti érzelmű, szépszál fehér emberek. Annyira nemzeti érzelműek ők, hogy ott is hagyják az országukat és ide költöznek mihozzánk, hogy innen védjék a nemzetüket. Ez aztán az igazi hazaszeretet, az önfeláldozás és a minden!

Ilyen hazaffy például Nick Griffin, a szélsőjobboldali British National Party (BNP) volt vezetője, aki ide fog ezután székelni, miután átteszi a székhelyét Budapestre, mert a hazájában annyira elszaporodtak a liberális kártevők, hogy ő ott nem tud tovább élni. Bezzeg itt! Itt élni jó.

„Magyarország már most is egy nagyon jó központ, van egy közösség emigrált nacionalistákból, akik itt építik magukat. Vannak franciák, olaszok, svédek és britek is csordogálnak. Egy pillanatnyi kétségem sincs, hogy amikor az igazi balhé elkezdődik a Nyugaton az Al-Kaidával és az ISIS-szel, akkor ez a mostani csordogálás igazi árhullám lesz.” Ezt mondta ő a szájával a 444.hu kérdésére.

Nick – én már csak így nevezem ezt a drága embert – imádja a magyar kormányt, mint vele azonos gondolkodásút és szerinte jön majd még ide sok kis náci a világ minden pontjáról, mert gyönyörű hazánk valóságos paradicsom számukra.

„Nagyon remélem, hogy Magyarország, a magyar kormány és a magyar emberek befogadják majd ezeket a Nyugat-Európából érkező valódi menekülteket, és a liberálisokat viszont nem engedik be, akik ezt az egész helyzetet előidézték Nyugaton.”

Itt van tehát ez a drága szép Nick, aki templomként tiszteli a testét és fontosnak tartja a fizikai erőnlétet, ezért széthízta magát, de szerencsére telik saját szabóra, aki képes követni a háj hullámzását. Egy olyan ember, aki tőle telhető módon támogatta a Brexitet, majd amikor elkezdődnek az ebből fakadó bajok, hazafiasan fogja magát és ide hozza a beteg eszméit és a gyűlöletét.

Holott már most is több van ebből, mint amennyi még elviselhető lenne, de azért jó lesz az nekünk, ha ide települnek ezek az igaz hazafiak és innen védik a fasztudjamit. Soros, a liberálisok, az Al-Kaida és az ISIS ellen fogja itt védeni a hazáját.

Jó is lesz itt neki, mert minden adott a tomboló elmebajhoz. A saját kis nácijaink ugyan nemrégiben még a cigányságot tartották a tiszta magyar fehér rassz legfőbb ellenségének, akik olyan ütemben szaporodnak (mármint a cigány emberek), hogy pár éven belül ők lesznek többségben. Ez szerencsére mára elmúlt nekik, mert most az arabokat, a liberálisokat, a buzikat, a zsidókat és Soros Györgyöt gyűlölik tiszta erőből.

A liberálisokkal csak annyi gond lesz, hogy vannak olyanok, akik már eleve is itt élnek. Még a kormányhoz igen nagyon közel álló kutatás friss, 2016-os adatai is azt mutatják, hogy a fiatalok 45 százaléka liberálisnak tartja magát. És az idősebb korosztályból is vagyunk páran. Ezzel majd valamit kezdeni kell, például meg lehet vonni tőlünk az állampolgárságot. Igen, ez lesz a megoldás! A nemzeti és nemzetközi nácik ide jönnek, mi meg elhúzunk innen a francba. Akkor mindenki boldog lesz.

A határkerítést meg kell erősíteni és kikalapálni egy táblát: liberálisoknak és más elfajzottaknak tilos a belépés! Világ internacionalisat nácijai, egyesüljetek! Itt minden adott ehhez.

Mi többiek pedig kezdjünk el csomagolni, vagy kezdjünk el gondolkodni, mert ennek jó vége nem lesz, az biztos.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.