Február 23,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha esetleg a mi csesztetésünk mellett marad idő erre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 898,378 forint, még hiányzik 2,101,622 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogyan függ össze a Fidesz egészségpolitikája – jól van, de ez a neve -, Széles Gábor gravitációszakértő és propagandaterjesztő, Nógrádi György migránslátó legújabb blődlije, két kazah orvos, egy csomó gusztustalan féreg és a KDNP? Mondom.

Olvasom a Publicus Intézet jelentését, amelyet a Vasárnapi Hírek megbízásából készített. A felmérés reprezentatív, a végeredmény: tíz megkérdezettből hét szerint pocsék az állami egészségügy állapota. Százból 66 ember szerint az utóbbi években sokat romlott a helyzet. Tíz megkérdezettből hat szerint a kormány felelős a kialakult állapotokért, és kétharmad akár vizitdíjat is hajlandó lenne fizetni, ha javulna az egészségügy állapota.

Tudjuk ugyan, hogy a Fidesz kétharmaddal győz mindenhol, ahol csak elindul (kivéve jövőre, mert akkor négyharmados fölény várható), de ez – bárhonnan nézem is – azt jelenti, hogy még azok szerint is a kormánypárt sáros az egészségügy lerohasztásában, akik egyébként fel-alá masíroznak a békemeneten. Van azért bontás is, íme: az összes vizsgált társadalmi csoport elégedetlen az egészségügyi rendszerben tapasztalt állapotokkal, leginkább a bizonytalan szavazók (78 százalék), és a 30-44 év közöttiek (79 százalék) – legkevésbé a Fidesz szavazók (49 százalék). Tehát még a kormányhívek fele szerint sem annyira hejehuja és dínomdánom. ITT a teljes elemzés, ha valakit érdekel.

Miközben a Publicus elemzését bogarásztam, felugrott egy értesítés (soha nem fogom tudni meghálálni Zuckerbergnek azt a sok remek újítást, amivel naponta keseríti az életemet), hogy a Magyarországon világhírű feltaláló és üzletember megint feltolt valamit a közösségi oldalára. Meggondolatlanul rákattintottam, hátha megint megerőszakoltak valakit a rohadt migránsok. Mert Széles Gábor ilyeneket szeret megosztani, lehetőleg orosz kamuhír-portálok bevonásával.

Nagyon nem lőttem mellé, mert Nógrádi György nézett rám az alábbi bombasztikus cím alól:

Nógrádi: “Készülni kell! Európa minden eddiginél nagyobb veszélyben van! Könyörtelenséget tervez az Iszlám Állam!”

Jó, én is látom, hogy nem nagyon van értelme a címnek, de buggyantakat riogatni jó az. Nem is Nógrádi a valami, hanem a feje felett lévő izémicsoda. Mutatom.1

Bekereteztem pirossal, hogy jól látható legyen. És jól látható, például az is, hogy bármit is iszom éhgyomorra, olyan izék nem jönnek ki belőlem, mivel nincs ilyen barna szőrrel fedett végtagom. ITT van egyébként a link a Széles Gábor által propagált oldalhoz. Természetesen elcsábultam, mert Nógrádi már sok újdonságot nem tud mondani, az meg mégis izgisebb, hogy mik másznak ki a miből.

IDE jutottam. Mutatom ezt is.2

Ha máskor nem, legkésőbb ezen a ponton minden normális ember bezárja az oldalt és elkönyveli magában, hogy a hülyék anyja mindig terhes. Ezzel szemben én eldöntöttem, hogy kiderítem, miben fogok megdögleni mintegy három és fél perc múlva. Ezt láttam én a szememmel:3

Értjük. Dr. Kovács Adorján, egyenesen a Parazitológiai Intézet igazgatója. Kár, hogy ilyen intézet nincsen, viszont:4

Van ennél viccesebb bácsi is:5

Értem én, hogy mindenféle ázsiai származékok vagyunk, főleg Orbán Viktor és Matolcsy György, na de ennyire? 6

Na, hogy idáig eljutottunk, kiviláglik a lényeg. 7

ITT az oldal. És lehet rendelni, alig 12 000 forint.

Nem azért linkeltem be az oldalakat, hogy reklámot csináljak akár Nógrádi Gábornak, akár a kamu féregirtónak. Hanem azért linkeltem be, mert abban bízom, hogy azok a koreai diákok, akik megint nagy intenzitással csesztetik az szerverünket, talán szólnak a KDNP-nek (azért nekik, mert ők szoktak nagy erőkkel harcolni a magyar emberek egészségéért és pénztárcájáért, meg amúgy is ráérnek) és sikeresen megtalálják azokat az istenbarmait, akik abból élnek, hogy szerencsétlen (és lássuk be, nem túlzottan értelmes) embereket átvernek az ilyen szarokkal. Az még nem is lenne akkora gond, ha átverik őket, mert aki hülye, vegye meg. Azonban jó esetben semmiféle hatóanyagot nem tartalmaz a cucc, nem jó esetben viszont bajt okozhat a beszedése.

Szóval ha esetleg a mi csesztetésünk mellett marad idő erre, talán érdemes lenne ráküldeni a cégre az illetékes szerveket és beszedetni velük a saját féregirtójukat. Hátha hatékony.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!