Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És akkor Németh Szilárd gyilkossággal vádolta meg az MSZP-t

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Újabb szintet lépett a fideszes eszelős kapkodás. Mert meggyőződésem, hogy valamiért pánikban vannak a fiúk, ezért durvul minden nappal a kommunikáció. Mint egy színdarab, amikor a végkifejlet felé közeledve fokozódik a helyzet. A nemzetközi helyzet is, a Duna meg jön, mint tudjuk.

Németh Szilárd, meggyőződéses rezsibirkózó szombaton sem kíméli magát, tájékoztatja a sajtót, vagy amit sajtó helyett használunk mostanság. Ebben nincs semmi érdekes, a Hollik-Halász-Németh trió felváltva van beosztva hétvégére, időnként Kósa Lajost is kizavarják az ajtó elé, hogy mondjon valami vicceset.

Azonban Németh Szilárd mai hőbörgése meglehetősen újszerű és nem hinném, hogy Európa kellős közepén megszokott dolog. A Fidesz alelnöke, frakcióvezető-helyettese ugyanis – amennyiben a betűhűen bemásolt MTI közlemény helytálló – lényegében gyilkossággal vádolta meg a legnagyobb baloldali ellenzéki pártot. Még csak nem is túlságosan agyafúrt módon.

A Fidesz felszólította az MSZP vezetését, adjon magyarázatot arra, hogy az elmúlt egy évben hova tűnhetett zuglói képviselője, továbbá a személyéhez köthető 100 millió forintos köztartozás

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, frakcióvezető-helyettese szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a főváros XIV. kerületében április 23-án Sápi Attila szocialista önkormányzati képviselő eltűnése miatt kell időközi választást tartani, a választópolgároknak pedig joguk lenne tudni, mi áll az ügy hátterében.
»Azt se tudjuk pontosan, hogy az eltűnés mit jelent: eldugták valakik, el kellett valahova mennie, le kellett lépnie vagy pedig végleges megoldást kerestek, akik mondjuk eltették láb alól« – fogalmazott a politikus, hozzátéve, szerinte a körülmények vizsgálatakor az is látható, hogy valamilyen bűncselekménynek lennie kell a háttérben, mivel egy százmilliós köztartozás köthető Sápi Attilához.
Németh Szilárd szólt arról is, hogy egyre több olyan nagy, közpénzt érintő ügy van, amelyben nyakig benne vannak az MSZP-s politikusok”. (MTI)

A magam részéről több dolgot feltételezek ebből a sajtóközleményből. Először is azt, hogy a kormánynak püspöklila gőze nincs arról, hogy folyik-e nyomozás az eltűnt zuglói képviselő ügyében, ha igen, akkor hol tart a vizsgálat. Az egy dolog, hogy nincsen fogalmuk sem erről, de ezek szerint nem is tudják kitől megkérdezni házon belül, hanem ezt Németh Szilárdnak kell világgá sikoltania. Pintér Sándor bizonyára nem ér rá ilyen pitiségekkel foglalkozni, mert el van foglalva azzal, hogy talán majd egyszer valakik hamisított dokumentumokkal akarják őt lejáratni.

Az eltűnt ember (függetlenül attól, hogy képviselő, vagy sajtkészítő) és az eltűnt pénz megtalálása nem egy párt dolga, hanem a rendőrség feladata. Normális – jó, egy picit is normális – országban elő nem fordulhat az, hogy a kormány alelnöke és egyben frakcióvezető-helyettese összehívja a sajtót és előáll egy összeesküvés-elmélettel, melynek keretében bűnsegédlettel, bónuszként gyilkossággal vádol meg egy másik pártot.

Sok trágyalé lefolyt már Németh Szilárd kezén (is), de ehhez hasonló szégyenteljes dologra még én sem emlékszem, pedig a memóriám meghaladja egy aranyhal képességeit.

Olyan érzésem van, hogy a kormány (párt) pánikban van, eszelősen kapkodnak és szokásosan hibát hibára kupacolnak. Ami nem akkora baj, de az eléggé szomorú, hogy már teljesen elszaladt velük a ló és jó esetben azt sem tudják, mit beszélnek, nem jó esetben pedig nagyon is tudják.

Mindenesetre jegyezzük meg Németh Szilárd mérföldkő-jellegű sajtótájékoztatójának időpontját, mert biztos vagyok abban, hogy egyszer még jól fog jönni ez az információ. Remélem, hamarosan kiderül a pánik valódi oka is. Én mindenesetre kérek egy kávét.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.