Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


És most kérdezd meg tőlem pajtás, hogy te mit is csinálj

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rá fogunk baszni. Nem kicsit, hanem nagyon és nem majd valamikor, hanem hamarosan. Ahogy most kinéz, ennek a vége vagy polgárháború lesz, vagy totális diktatúra, kurvára távol Európától. Lassan ideje elgondolkodni rajta, hogy azok a kerítések azért épülnek-e, hogy valakiket kint tartsanak, vagy esetleg azért, hogy valakiket bent tartsanak. Mert én már ezen sem lepődnék meg túlságosan.

Komolyan nem ideges senki, csak én? Vagy megint csak egy apró csosszanás a retkes mamuszban, semmi érdekes? Orbán hörgése a háziünnepségén, az odafuvarozott, megfelelően domesztikált szurkolók, a kopasz biztonsági emberek, az egyenként átkutatott, ellenőrzött közönség. A kisajátított jelzők, a széthízott, kőgazdag, hazug, telhetetlen forradalmárok hada.

Az őrület határán táncoló vezér, ahogy visítja: meg kell állítanunk, csak mi védhetjük meg, erős nemzetállam, büszke ország, újra nagyok leszünk, el akarják venni, ki akarnak irtani, el akarnak üldözni, meg akarnak semmisíteni! Védekezz, védekezz, védekezz!

A mindenre rátelepedő gigantikus segg, a hatalmas, szőrös mancs a zsebünkben, a telhetetlen, jóllakni soha nem képes mohóság. A mindenbe beleugatás rögeszméje, a mindent egy kézbe szorító zabálási kényszer, a felülről vezérelt ország.

Mikor fog eljönni az a pillanat, amikor kötelezően mindenkinek egy jelet kell festenie a háza falára, aki nem fideszes? Mikor kell majd dokumentumokkal bizonyítani, hogy már a nagyapánk is fideszes volt? Mikor jön el az a nap, hogy akinek a házán ott a jel, annak a kabátjára is fel kell varrnia? És azután mi lesz? Mégis össze kell szedni a motyót és menni, mert kell a föld, kell a ház, kell az üzlet? Hány kiló lehet a csomag? 10? 15? Lesz majd hihető magyarázat, persze. Ilyenkor mindig szokott lenni és mindig, mindig vannak, akik támogatják, akik egyetértenek, akik besúgnak, feljelentenek, vagy csak kurvára nem néznek oda, amikor kellene.

Ők vajon mi a véreres francban bíznak? Hogy ők megússzák? Nem fogják. Csak azok ússzák meg, mindig csak azok, akik a vezér körül állnak. Ők sem mindig. Ők sem örökre. A végén senki, senki nem ússza meg. A végén csak pusztulás van, tagadás, hazugságok, parancsra tettem, belülről bomlasztottam, nem is tudtam, nem láttam, nem hallottam, kellett a pénz, féltettem a családomat.

Helyzet van. Migrációs helyzet. Bármikor – ismétlem: bármikor – dönthet úgy valaki, valahol, hogy fokozni kell a készültséget. Nem lehet tüntetni, a mi védelmünk érdekében. Nem lehet gyülekezni. Nem lehet használni a mobiltelefonokat, az internetet. A mi védelmünkben. Bármikor megtörténhet. Megszavazta a parlament. Hogy megvédjenek minket.

Putyin Orbán hátán kúszik be az Unióba. Évek óta, kibaszottul hosszú évek óta csinálja és mi csak lesünk és Európa is csak les. Putyinnak kurvára mindegy, hogy a fityfasz Magyarország bent marad és ő is velünk, vagy a fityfasz Magyarország kilép, így erősítve Oroszország-anyácskát. Aki ezt nem látja, az hülye, vagy annak tetteti magát.

Orbán semmi mást nem csinál évek óta, mint igyekszik gyengíteni, szétverni az Uniót. Lásd az előbbi bekezdést. Ne tegyünk már úgy, mintha ez normális dolog lenne! Egy dolog a kölcsönösen előnyös gazdasági, energetikai együttműködés és igen, Oroszország éppen annyira fontos partner lehet, mint bármely más, harmadik ország. De ahhoz nem kell suttyomban titkos szerződéseket kötni sem Paksról, sem semmiről.

Orbán fertőző, mint a kolera. Már nem csak ez az ország rohad, a környező országok is. És nem, kibaszottul nem az tesz bármit is az országáért, aki fel-alá masírozik és nemzetállamokról hadovál. Senki nem akarta elvenni a nemzeti büszkeségünket. Kívülről nem. Csak belülről. A geci és bandája. Az előrecsomagolt fos dumáikkal, a baloskomcsiliberális-aki-kicsi-akar-lenni egyenszövegeikkel, a mindenhol előadott ócska patkányságaikkal.

Tényleg nem akarjuk látni, hogy merre tartunk? Ha megszavazzák a kurva törvényüket, ha majd bárkit, bármikor lehallgathatnak, átkutathatnak, megfigyelhetnek, akkor sem fog senkinek feltűnni? Akkor sem bassza a csőrünket, ha letartóztatások is lesznek. Semmi komoly persze, pár hét előzetes, bocsika.

Ezek a görények ki fognak mindenkit csinálni, aki nem a seggüket nyalja. Egyenként. A maradék néhány független portált is, az újságírókat, a jogvédőket. Mindenkit. Engem is, de téged is, bazd meg. A gyerekedet is. Miért is ne tennék? Egy folytonosan a bátorságról, a szabadság utáni olthatatlan vágyról, a büszkeségről hörgő bűnbanda kosárba gyűjti a fejünket és berúgja az árokba, a többi mellé. Aztán befejezik a kibaszott kerítést, nem két, de három sorban, résmentesen. Őrtorony, fegyveres őr. Nyugi, a puska csöve nem az országból kifelé fog nézni, hanem befelé.

Remélem, egyetlen ellenzéki párt se kezd el üvölteni, de ha elkezd, akkor sem tud annyi embert kibillenteni a csirkecsontokkal körülvett, rezsicsökkentett, csíki sörrel teliokádott fotel biztonságából, amennyi már le tudná ordítani ennek a geciseregnek a fejét. Ameddig még nem késő és ameddig még van, amit elvehetnek tőlünk.

Rá fogunk baszni. Nem kicsit, hanem nagyon. Tudom. Én rohadjak is meg, én tehetek róla. És most kérdezd meg tőlem, hogy te mi a lófaszt csinálj, mondjam meg. Megmondom. Semmit ne csinálj. Ha tőlem kell kérdezned, akkor semmit ne. Te csak maradj otthon akkor is, ha hívnak és tudnál is menni és menned kellene a többiekkel, akik szabad országban akarják élni az életüket. Te csak maradj a seggeden és figyelj, hátha majd valaki más megoldja.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.