Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ti tényleg azt hiszitek, hogy megúsztok mindent ezzel az ócska sorosozással?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát akkor javaslom, tegyünk pontot ennek a dicstelen, nyomasztó munkaszüneti napnak a végére. A süketek és kretének szakszervezete végtelenített nemzeti monológjának katasztrófálisan zsibbasztó akkordjai így hangzanak:

Ő itt Balázs. Hidvéghi. Ő a Fidesz kommunikációs igazgatója, akiben két Kósa, másfél Kovács Nemsikerült Zoltán, és ki tudja hány Hollik Pityu intellektuális nagysága veszett el. Ma Balázska volt az ügyeletes megmagyarázó-eligazító a vérszomjas hívek számára, akik esetleg nem laktak jól a libafoszöld-neonzöld határán foszforeszkáló fényességes telihold eléjük hányt uszító rizsájával.

Megint megtámadott az ellenség, elvtársak!

  • Juhász és bérfütyülői a mai napon ismételten bizonyították az egész ellenzék teljes alkalmatlanságát; az ellenzék csak fütyülni tud, méltósággal ünnepelni és országot építeni azonban nem.
  • Juhász Péteréknek az volt az egyetlen céljuk a mai napon, hogy tönkre tegyék a nemzeti ünnepet, több tízezer ember békés megemlékezését az 1848/49-es hősökről. Ezért méltatlanok és alkalmatlanok arra, hogy a magyar nemzet ügyeit és értékeit képviseljék.
  • Több tízezren azért jöttek el ma a Nemzeti Múzeumhoz, hogy méltósággal emlékezzenek az 1848/49-es szabadságharcra és a március 15-ei forradalomra. Nem pártgyűlésre jöttek, hanem egy nemzeti ünnepre; a résztvevők közül nyilván nem mindenki volt a Fidesz-KDNP támogatója vagy szavazója, azonban Juhász és bérfütyülői az ő ünneplésüket is megpróbálták tönkretenni.
  • Juhészékat alkalmatlanság és rosszindulat jellemzi, a szervezőknek azt állították, hogy nincs náluk síp – be is engedték őket -, de ez nem volt igaz. Hazudtak, tehát méltatlanok és alkalmatlanok.
  • Mi, a polgári értékrend képviselői (szentséges szűzmária – szerk.) sohasem fogjuk megérteni, hogy miért nem lehet békében megemlékezni egy nemzeti ünnepen, és azok miért nem tudnak egy másik helyszínre eseményt szervezni, akik nem akarnak közösen emlékezni.
  • Kérdésre válaszolva, hogy mit ért „bérfütyülők” alatt, Hidvéghi azt mondta: egyetért a Fidelitas véleményével, miszerint „Soros fizet, Juhász pedig fütyül”Idegen érdekek képviseletéről van szó, nem a magyar érdekek képviseletéről.

Hogy én mennyire unom ezt a fantáziátlan, beakadt, idegesítően nyikorgó lemezre emlékeztető szánalmas hörgést! Tényleg alig tudom szavakba önteni, mennyire elegem van ebből a vérgeci hazudozásból, a tények folyamatos tagadásából, és az állandó primitív hergelésből.

Hosszú napok óta lógtok együttes erővel, a szaros szájú firkászaitokkal vállvetve Juhász Péteren. Aki időben szólt, napokkal, sőt, hetekkel ezelőtt közölte, hogy a miniszterelnöki gyávassággal szemben nincs más megoldás. Mivel Orbán nem hajlandó a nyilvánosság elé állni, nem lehet tőle kérdezni, nem lehet bírálni, nem lehet szemtől szemben állva felelősségre vonni, nincs más megoldás, mint ilyen módon figyelmeztetni arra, hogy még élnek ebben az országban mások is rajta, a holdudvarán és a szerelmetes hívein kívül.

Kovácstól Kósáig, Holliktól a legutolsó baromig, és újabban a Hidvéghi nevű kommunikációs igazgatóig végighazudták az elmúlt napokat, és ma azután is tovább nyüszítenek, hogy már az egész nyomorúságos, szégyenletes állami rendezvénynek vége. Bérfütyülőznek, meg bunkóságot, méltatlanságot óbégatnak miközben Juhász Péterék világossá tették, hogy nem a nemzeti ünnepet kívánják megbecsteleníteni, kizárólag Orbán Viktor hazug monológját fogják kifütyülni. Annak a gazembernek a gyűlöletbeszédét, aki nem hajlandó szóba állni saját népével, aki gyáván megfutamodik minden népszavazás elől, az újságírók kérdései és az állampolgárok szavai elől. Aki csak saját propagandistáival konzultál és ívesen szarik mindenki másra.

Hidvéghi, te szégyentelen papagáj! Vegyük sorba az undorító, mocskolódó, hazug dumádat. Juhász Péter nem a komplett ellenzék, mint ahogy Orbán cselédei (veled az élen) nem egyenlőek a nemzettel.

Ahelyett, hogy bérfütyülőznéd azokat, akik nem hajlandóak beletörődni a maffiátok pusztításába és lehazugoznád Juhászt, venni kellett volna a fáradságot és utánanézni: szabályosan bejelentették a síposztást, amit ti karhatalmilag, törvénytelenül akartatok betiltani, csak nem jött össze, mert a bíróságot még nem sikerült eltaposnotok.

Hol állított olyat Juhász Péter, hogy nincs, vagy nem lesz náluk síp, amikor hetek óta sípolni hívtak oda mindenkit és előre szóltak: azt követelik, hogy a személyiségzavaros tartson nyilvános közmeghallgatást, ahol nem csak a sajátjai előre megírt kérdéseire válszol, hanem a valós problémákkal is szembesíthetik a választók.

Ki vagy te, hogy megítélhesd ki mire alkalmas és ki mire méltó, amikor minden szavad arcátlan hazugság? Juhász Péter naponta többször elmondta, hogy ameddig hőn szeretett Orbánotok nem áll szóba a néppel, nem marad más eszközük, mint a fütty. Nem azért, mert nincs jobb dolguk, hanem mert a nagyfene állampolgári szabadságot egyre kisebb területre szorítjátok vissza.

Nem hánysz magadtól ezért az undorító sorosozásért és az idegen érdekek emlégetésétől? Te, aki évekig külföldön éltél, hanyatló idegen országokban tanultál (tök feleslegesen), te, aki egy nemzetközi civil szervezetet igazgattál és a mocsadék Európa Tanács fizetett a tanácsaidért Strasbourgban?

Nem sül le a bőr pofádról, hogy magyar állampolgárokat bérfütyülőzől és idegen érdekek képviselőinek nevezel? Aztán a lengyeleitek milyen érdekeket képviseltek ma a bazári majom árnyékában? Nem zavar, hogy nem kevés pénzért a véleménynyilvánítás szabadságát kifogásolod és az ezzel kapcsolatos alkotmányos alapjogot vitatod el magyar állampolgároktól a magyar sajtó és véleményszabadság állítólag ünnepnapján a ti belterjes, köldöknéző, giccses mázzal nyakon öntött, gyomorforgatóan méltatlan hazug bohóckodásotokra hivatkozva?

Ti tényleg azt hiszitek, hogy megúsztok mindent ezzel az ócska sorosozással, miközben megtagadjátok állampolgárok tömegeitől, hogy bármilyen visszajelzést adjanak az ordenáré kormányzásotokkal kapcsolatban? Tényleg már csak erre a gyászos, agyoncsócsált, újrahasznosított hazugságra futja? Mennyire kell takonyból legyen annak a gerince, aki korrupt bűnözőgyanús egyénekkel veszi körbe magát (Rogántól Farkas Flóriánig hosszú a sor) és közben feljogosítva érzi magát arra, hogy eldöntse, ki méltó a magyar nemzet képviseletére és ki nem az?

Aki 3000 milliárdos nagyságrendű magánnyugdíjalapot tüntett el, miközben megzsarolta a polgárait, az mire méltó? Aki egy oligarcha kedvéért több száz ember egzisztenciáját tette tönkre, az mire alkalmas? Aki azt hazudja, hogy 700 ezer forint minden vagyona, miközben a gázszerelője tízszeresére zsírosodik hat év alatt, az kinek a méltó képviselője? Aki a hazug, elnyomó hatalommal szemben kiálló ’48-as hősökre emlékezik méltóságteljesen úgy, hogy közben a saját hazug, elnyomó hatalmával szemben kiállókat köpködi, az milyen ember?

Ne fáraszd magad, Hidvéghi, a kérdéseim költői kérdések, én sem fárasztom magam azzal, hogy összeset feltegyem, mert jövő március 15-e is itt érne a billentyűzet fölött. Ez a lemez lejárt, kapjatok elő egy másikat. Fogy az idő, fogy a levegő. De nem csak a  miénk, a tiétek is.adomany-1

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.