Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Lali! Lajosom! Lajosunk! Normális vagy?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nincs meglepetés, Áder János tovább horgászhat és védheti a klímát, miközben leszarja az ország lakóit. Január elsején majd előadja a nagyívű beszédeit, amúgy mintha nem is lenne. Abban sincs meglepetés, hogy a kormány éppen olyan undorító, aljas görény módon viselkedett az ellenzék jelöltjével szemben, mint ahogy mindig is szokott. Pitiáner, a korrektség látszatát is nagy ívben elkerülő szardobálással telt az elmúlt néhány hét, mintha nem a kormánypártról lenne szó, hanem valami végtelenül elnyomott kis pártocskáról. Nem arról van szó, hogy lehajolnak az apróért is, hanem arról, hogy a mindenkinél nagyságrendekkel nagyobb anyagi és (itt jönne normális esetben az erkölcsi, de a kormánypártok és a nekik dolgozó megmondó-megíró megélhetési meggyőződésűek esetében szó sincs ilyesmiről) médiatúlsúlyukat kihasználva, azzal visszaélve letarolnak mindent. Akkor is, amikor erre semmi szükségük nem lenne és viselkedhetnének – nem elegánsan, mert ezt ők nem tudják értelmezni – egy hangyányival normálisabban is.

De nem tudnak, mert a lánctalpas tapló modor éppen annyira jellemző rájuk, mint a korrupció, a dilettantizmus, vagy a szemrebbenés nélküli hazudozás. És a feneketlen ostobaság. Ez utóbbi Kósa Lajos sajtótájékoztatójáról jutott eszembe, mert Lajosnak természetesen meg kellett nyilvánulnia, mindjárt azután, hogy nem történt meglepetés és Áder továbbra is melegen tartja a trónt Orbánnak.

Ilyenkor normális helyen – tehát mindenhol máshol a kontinensen – a győztes gratulál a vesztesnek. De legalább nem rúg bele. Bezzeg Lajos, akik a komplett kormánnyal egyetemben a felcsúti libalegelőn szocializálódhatott, előadta a kreténségeit. És itt sántuljak meg, ha a párttársai nem visítva röhögtek a függöny mögött közben.

Kósa Lajos azt is kiemelte: Majtényi László ellenzéki jelöltként nem csak hogy felszólalhatott az Országgyűlésben, de a közszolgálati televízió azt élőben közvetítette. Majtényi László »ehhez képest azt mondta, hogy Magyarországon nincs szólásszabadság, és súlyosan korlátozzák a (…) vélemények megjelenését« – jegyezte meg.

(MTI)

Lali! Lajosom! Lajosunk! Normális vagy? Ezt most teljesen komolyan kérdem. Mert ha normális vagy, akkor tudod, hogy mekkora ótvar, sunyi geciség azt hazudni, hogy attól van sajtószabadság és szólásszabadság, hogy nem lőttétek le Majtényit, mielőtt megszólalt volna. Hogy egyáltalán, beengedtétek a parlamentbe. Vagy lemaradtam valamiről? Már az is Mészáros Lölö nevén van, csak elfelejtettetek szólni?

Lala, az ország házát azért hívják ország házának és nem Orbán házának, mert az országé. Nem a gazdádé, nem a tiéd, nem a hülye pártodé, hanem mindenkié. Figyelj, csillagvirág: a mindenkibe benne van az a sokmillió ember, aki nem rátok szavazott. Nem kell nektek kegyet gyakorolni ahhoz, hogy más is megszólalhasson rajtatok kívül. És igen, rátelepedtetek a hájas valagatokkal az egész országra, szétkúrtátok a sajtót és ott korlátozzátok a sajtó és a szólás szabadságát, ahol csak éritek. Élen a fogalomzavaros házmesterrel, aki attól érzi fickósnak magát, hogy kioktat, leugat és lehetőleg kitilt mindenkit mindenhonnan.

Tehát három lehetőség van, drágaszép Lajosom. Az első, hogy annyira korlátolt vagy, hogy püspöklila fingod nincs arról, mit jelent a sajtó és szólásszabadság. A második, hogy pontosan tisztában vagy vele, de annyira kretén baromnak nézel mindenkit ebben az országban, hogy meg mersz engedni magadnak ilyen kijelentéseket. A harmadik lehetőség pedig az, hogy tudod, micsoda ökörséget beszélsz, azt is tudod, hogy a polgárok egy döntő része is tudja és kizárólag csak a saját szavazóitoknak szól ez az egész, mert őket nézitek degeneráltnak. Több opció most nem jut eszembe. Válassz, Lajos! Melyik a jobb? Ha te vagy a hülye, ha hülyének nézed az ország lakóit, vagy ha csak a saját szavazóitokat becsülöd le ennyire? Egyik lehetőség sem túlzottan szívderítő.

Azért arra kíváncsi vagyok, ha hatalomban, kormányon ilyen szánalmasan tudtok csak viselkedni, mi lesz, ha leborultok a trónról.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.