Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tudom, fogjam be a pofámat, hiszen most is írhatok és nem tördösték el egyenként az ujjaimat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Márpedig lesz itt rend, mindenki kussol. Főleg a rohadék liberálisok, akikről hol azt óbégatják szorgosék, hogy olyan kevesen vannak, hogy szabad szemmel látni sem lehet őket, hol meg azt, hogy elözönlik a világot, elfoglalták a médiát, mindenhol ott vannak, rohadtsokan vannak és felzabálnak mindent. A szurkolók meg arra bólogatnak, amit éppen eléjük szór a vályúba az ügyeletes megaszondó.

Akár sokan vannak a mocskos ballibsik, akár kevesen, marhára kell őket gyűlölni. Mert miért? Hát azért, mert libsik. És akkor mi van, drágaegy honfitársam? Milyen az a libsi, miről ismered fel? Hát arról, hogy Orbán Viktor egyélőisten ellen beszél, nem tiszteli a Minsizterelnök Urat – de csupa nagybetűvel még jobb – és aki őt nem tiszteli és nem ismeri el nagyszerűségét, az nem csak Orbán Viktort gyalázza és árulja el, hanem a hazát is! Mert a haza azonos Orbán Viktorral? Igen, lényegében igen. Itt tartunk most. Basszuskulcs.

És most az van, hogy öt nap múlva március 15. Egy újabb kisajátított ünnep és marhára nem én sajátítottam ki, nem is a nyomoronc libsik, hanem a megvénült fiatalok, a demokrácia ellen harcoló demokraták. Ez is az ő különbejáratú ünnepük. Majd felkérik Schmidt Maris nénit, aki potom százmillióért énekel valamit az ünnepségen. Már tényleg csak ez van hátra, semmi más. Az előgágogás már megkezdődött.

Lakatos Tibor, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóságának közrendvédelmi főosztályvezetője elmondta – készülődvén az ünnepre -, hogy:

A rendezvények rendjének a fenntartása a szervezők feladata, ugyanakkor a rendezvényekhez kapcsolódóan a jogsértést elkövetőkkel szemben fellépnek majd a rendőrök.

(kormany.hu)

Remélem, mindenki jól értette. Nem arról van szó, hogy amennyiben tapasztalnak ilyesmit, akkor fellépnek, hanem fognak tapasztalni és fellépnek majd. Nyugodjon meg mindenki, egyáltalán nem a zsebtolvajokról van szó, hanem azokról a nyomorult libsikről (baromira függetlenül attól, hogy liberálisnak vallja-e magát az illető, vagy sem), akik meg akarják zavarni fényestekintetű országvezetőnk és az ő imádott népe (azok, akik elfáradnak az ünnepségre és bebocsátást is nyernek) különbejáratú háziünnepségét.

Mutatom, mit találtam. És persze tudom, fogjam be a pofámat, mert itt tombol a demokrácia, hiszen most is írhatok és nem tördösték el egyenként az ujjaimat a kiemelten hazaszerető honleányok és honfiak, mert azt is bőven megérdemelném.

Ha a magyar szabályozás nem is szigorodik amerikai mintára, megítélésem szerint a nemzeti ünnepek méltósága és az őseink iránti tisztelet indokolhatja, hogy egy esztendőből 3 napon (március 15., augusztus 20., október 23.) ne lehessen tüntetést tartani. Tekintettel arra, hogy az év 362 napja így is rendelkezésre áll, ez nem törvényszerűen jelentené a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságának, illetve a gyülekezési jognak aránytalan korlátozását.

Nem, kivételesen a fenti idézet nem Bayer Zsolt agymenéseinek valamelyike és nem is a Honfoglalás Hármanvagyunkhozzá- típusú állapotromlás. Ezt ifj. Lomniczi Zoltán böfögte bele a G. Fodor Gábor szellemi és erkölcsi nagyságától habzó lázadásügyi-portálba „Miért füttyöghetnek juhászpéterek nemzeti ünnepeinken?” címmel. Remélem, mindenkinek egyértelmű, hogy kinek a nemzeti ünnepeiről van szó. Nem, nem Juhász Péteréről, neki köze nincs sem a nemzethez, sem az ünnephez, valamint a többi juhászpéternek sincs köze, nincs nemzete és nincs ünnepe. Az csak a kormányhíveknek, a hatalom seggnyalóinak, a közösből két marokkal zabrálóknak jár, akik véletlenül sem rohadtlibsik, hanem hazafiak. És hazaleányok.

Még egy bekezdést idézek az ominózus írásműből, elég is ennyi belőle. Ez viszont fontos, mert biztosak lehetünk benne, hogy nem ifj. Lomniczi Zoltán ügyvéd magánvéleménye, hanem a szép új jövő egyik alapköve lesz.

 Fontosnak és iránymutatónak tartom azon voltaire-i gondolatot, hogy »nem értek egyet azzal, amit mond, de halálomig védelmezem a jogát, hogy elmondhassa«. Hiszem, hogy kiemelten védendő alkotmányos jog a véleménynyilvánítás szabadsága és a békés gyülekezési jog gyakorlása. Azonban…!

Igen, így kezdődik. Mindig így kezdődik. Egy azonban, vastagon szedve, befejezetlenül hagyva. Minden alapjog védendő, azonban amely alapjog gyakorlása veszélyezteti, vagy akár csak kínos helyzetbe hozhatja a hatalom aktuális birtokosait, talán nem annyira védendő.

Mindenkinek jogában áll véleményt nyilvánítani, azonban nem mindig, nem mindenhol. Ahol és amikor a miniszterek elnöke jelen van, ott és akkor talán nem kellene.

Így lehet haladni lépésről lépésre, rakosgatni egymás mellé az azonbanokat. És a végén természetesen nem a diktatúra van, hanem egy olyan virágzó, szabad, demokratikus rendszer, amelyről a lomniczizoltánok álmodnak. Egy csodás rendszer, melyben mindenki boldogan él, azonban mindazok, akik nem a központilag megszabott módon gondolkodnak, akik nem tapsolnak akkor, amikor tapsolni kell és nem ünnepelnek, amikor az van parancsba adva, akik merészelnek mást gondolni, mást mondani, mint amit a hatalom előír, azokra kutya idők jönnek.

Most még csak itt tartunk. Az előre bejelentett intézkedésnél és az ügyvédi gondolatmenetnél, hogy nem is annyira rossz dolog az alkotmányos jogok korlátozása, ha a hatalom érdekei úgy kívánják. Azonban március 15.-ig van még öt teljes nap. Ha a törvényeket addig nem is lehet már megváltoztatni, elég hazafit fel lehet hergelni annyira, hogy a kisajátított kormányünnepen pofán verjék a juhászpétereket. Természetesen szigorúan demokratikus módon, a hazaszeretet, a keresztényi gondolatok és a jobboldaliság nevében.

Nem tudom, van-e még lejjebb, de félek tőle, hogy hamarosan megtudom. Mindig ez történik, amikor egy ostoba, gyáva és gyenge rendszer rettegni kezd a bukástól.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.