Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tisztelt gyűlölködő magyarok!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mondanám, hogy érdemes az alábbi cikk alatti kommentözönbe beleolvasni, de nem, nem érdemes. Mint várható volt, a Pintér-féle rendőrség tagad. Ők cáfolatnak hívják, én tagadásként értelmezem. A kormánysajtó sorosozik, balliberálisozik, a haza fizetett ellenségeiről fröcsög. A megerősített állkapcsú homogén magyar nemzetállamban a gyűlölet és az elszabadult indulatok, a butaság, tájékozatlanság és zsigeri rosszindulat hullámai alulról súrolják a nemzeti szivárványba borult kék eget.

Egyre kevésbé hiszem, hogy ebben az elborult agyú káoszban érdemes józannak megmaradni és gondolkodásra bírni azokat, akik előbb ütnek és csak utána kérdeznek, de nagy baj nem lehet belőle, megpróbálom.

Nem javasoltam soha senkinek, hogy mindent, amit leírva lát, higgye el azonnal, hogy forráskritika és józan ész használata nélkül üljön fel bármilyen hírnek. Ne higgyük el, hogy egy háború elől menekülő nyomorultnak, vagy egy orvosnak igaza lehet a magyar hatóságok tetszőleges tagjával, Pintér Sándor rendőrségével, vagy az uszításra szakosodott kormánypropagandával szemben. Ne higgyük el, hogy ököllel és gumibotokkal verik a magyar-szerb határra érkező menekülteket, hogy a kutyaharapásokról tanúskodó orvosi jelentések igazak lehetnek.

Akkor se higgyük, ha ők maguk (menekültek, orvosok, önkéntesek) erről számolnak be (itt vagy itt), hiszen hatalmas és cáfolhatatlan összeesküvésről van szó: mindannyian azért fogtak össze, hogy Orbán Viktor hatalmát megdöntsék, a demokratikusan megválasztott magyar kormányt elkergessék és Soros Györgyöt királlyá koronázzák Magyarországon. Tulajdonképpen ezért indultak el Szíriából, Afganisztánból és más, virágzó, békés övezeteiből a világnak. Mert Soros ott állt a parton és a kezükbe nyomta a legújabb generációs telefonokat és a pénzkötegeket. A lelkükre kötötte: Magyarországot kell megszállni és ostrom alá venni. Politikailag.

A Catholic Relief Services (CRS, Katolikus Segélyszolgálat), a Jezsuita Menekültsegítő Szolgálat (JRS), a Human Rights Watch, a Helsinki Bizottság, vagy az Orvosok Határok Nélkül egytől egyig szintén politikailag támadják Magyarországot és a magyar határvédelmet igyekeznek lejáratni a világ előtt. Soha senki nem vizsgálta ki, hogy mi történik valójában a magyar határon, mindenre az a válasz, hogy támadják Európa egyetlen védőbástyáját.

Mivel sokszor világossá tettem, hogy nem vagyok híve, sőt ellenzője vagyok a menekültek korlátlan, ellenőrizetlen és agyatlan befogadásának, és mivel Soros kifizetési listáján sem vagyok rajta, nyugodtan leírhatom, hogy bármikor folytathatnánk, sőt kötelezően kellett volna (riogató kék plakátok helyett) párbeszédet folytatunk arról, hogy mit gondolunk egyenként a migrációról, hogy mit érdemes és mit nem szabad elhinni az ezzel kapcsolatos információkból, hogy milyen lehetséges megoldása lehet ennek a bonyolult egyenletrendszernek. Nem történt meg.

Ezért most magyar emberek tömegeiből nem mindennapi, nem közönséges szörnyetegeket csalogatott elő a fenti hír. Vérfagyasztó és a szellemi-lelki pusztulás előszobáját lebegteti. Bár talán inkább bőven a hálószoba lesz az.

Nagyon helyes, csak így tovább!

Üssék vágják a sok retkest!

Lapáttal kellene ütni őket, és katapultálni ahonan jöttek

Csak a fejüket, nehogy meg sántuljanak!!!

Legalább már az utolsót vernék!

– ilyen és hasonló kommentek, ameddig a szem ellát és ameddig a gyomor bírja. Valójában ez az a pont, ahol az ember rádöbben, hogy olyan meredek lejtőn vagyunk, hogy minden szóért kár. De ha mégsem: létezik, hogy ekkora mértékű gyűlölet hullámzik a magyar társadalomban, létezik ilyen? Igen, létezik.

Nem állítom – mert hazugság volna -, hogy szó szerint beszoptam az összes, mára már egyáltalán nem egyedinek vagy újdonságnak számító tudósítást, ami ököljogtól, gázsprétől, kutyaharapástól, agressziótól hangos. Még akkor sem akarom csont nélkül benyelni az egymástól független források által leírt eseteket, ha azok kísértetiesen hasonlítanak egymásra. Annak örülnék, ha ennek az egésznek a fele se lenne igaz. De  ha ennek az egésznek a negyede is igaz, és magyar emberekből ezt a reakciót váltja ki – márpedig ezt váltja ki -, akkor az általános sötétség és az emberi aljasság olyan mély bugyraiban járunk, ahonnan kétséges, hogy valaha még meglátjuk a fényt.

Mindazok, akik nem az embertelen bánásmód miatt háborodnak fel, hanem ellenkezőleg, pártolják, bátorítják, helyeslik a bántalmazást, kínzást, emberhez méltatlan erőszakot (amelybe természetesen a fizikai megsemmisítés is belefér), nem értik, és ezután már nem is fogják, hogy az emberség nem csak a fehérbőrű, nemzeti honvédőknek jár alanyi jogon, hanem mindenkinek, aki embernek született.

Tisztelt gyűlölködő magyarok! Senki nem mondja, a legaljasabb liberális gazember álcivil vagy orvos sem mondja, hogy nem kötelessége mindenkinek betartatni a törvényeket és a törvénysértőkkel szemben eljárni. Lehet ezt a munkát emberségesen végezni, és lehet embertelenül. Lehet gumibottal és embertársaink veséjét lerúgva, meg lehet nem visszaélve a felhatalmazásunkkal. Ezekkel az emberekkel nem azért kellene emberségesen bánni, mert kötelező szeretni őket, hanem mert ez mindenkinek jár, és mert ezt fordított esetben mi is elvárnánk a világtól.

Lehet továbbá egymástól független szervezetek jelentéseit lehazugozni (fontos, hogy ezek között keresztény szervezetek is vannak, nem csupán balliberális álcivilek), lehet tagadni az egybehangzó állításokat, lehet tapsolni és szívből örülni kiszolgáltatott emberek bántalmazásának (és e tekintetben majdnem mindegy, hogy hatósági emberek, vagy önjelölt fajvédők követnek el erőszakot), de egyszer lennie kell egy pontnak, ahol az emberben felébred az ember és elkezd kételkedni a mindenhonnan ömlő propagandával szemben.

Milyen keresztény ország az, ahol az ismeretlenekkel szembeni jogos fenntartások mellett ököllel, csizmával, gumibottal esnek neki emberek csoportjainak még mielőtt kiderülne, kik ők?

Mire számíthat egy olyan ország, ahol télvíz idején a mínusz fokokban sátrakba hajtanak embereket, miközben üresen álló épületek állnak rendelkezésre az elhelyezésük céljából?

Miért vannak kitiltva az újságírók a kormány által működtetett táborokból?

Miért a migránssimogató hazaáruló mindazoknak a bélyege, akik nem értik, miért kell bordákba törölni a hatósági csizmákat?

Ki járatja le az országot valójában: az, aki számonkéri ezt a bánásmódot, vagy az, aki erre az aljas viselkedésre felhatalmazást biztosít, miközben tagad és fröcsög minden irányba?

Csak akkor vagyunk keresztény ország, amikor az adófizetők pénzét felajánljuk az egyházaknak, de amikor keresztényi elvek alapján kellene cselekedni, akkor magasról teszünk a kereszténységre?

Van élő ember, aki még mindig elhiszi egy kormánynak álcázott bűnszervezetnek, hogy egy humanitárius – orvosokból álló – szervezet azért nyilatkozza azt, amit, hogy bántsa a derék magyarokat és lejárassa az országot?

Igen, rengeteg ilyen élő ember van, akit maga alá gyűrt a kormányzati gyűlölet. Aki képtelen mérlegelni, és óvatosan viszonyulni olyan helyzetekhez, amikor másokat ér kár, igazságtalanság, amikor másokat bántalmaznak, aláznak meg, tipornak el. Akik nem értik, hogy az ilyesmit nem helyes támogatni/gondolkodás nélkül tagadni, hiszen ha a történelem szele megfordul, fájna, ha mások mondanák ránk ugyanezt: büdös magyaroknagyon helyes, így is kell, csak a fejüket, hogy ne sántuljanak.

Igen, jelenleg úgy néz ki, hogy ezek az embertelen, méltatlan reakciók kovácsolják nemzetté a nemzeti oldalt. Ettől érzik magukat felsőbbrendűnek és homogénnek, értékesebbnek a megbélyegzett, dehonesztáló jelzők kíséretében emlegetett, idegen csürhénél. Remélem, hogy ennek az egésznek fele sem igaz. De ha legalább a negyede igen, akkor sem ennek alapján fog megítélni minket húsz, ötven száz év múlva a világ.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.