Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Csináld magad – barkácskészlet kezdő diktátoroknak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csináld magad – barkácskészlet kezdő diktátoroknak. A készlet tartalma:

1. doboz

Újrahasznosításra nem alkalmas áru (a csomag kötelező eleme): Sérült, fogyatékkal született gyermekek. Az ilyen gyermeket nevelő családok. Sérült, fogyatékkal élő felnőttek és családjaik. Munkára már nem alkalmas rokkantak, betegek. Az ő családtagjaik. Békemenetre és szavazásra nem alkalmas idős emberek (például valamely okból kialakult demencia).

2. doboz

Megmunkálásra váró termék: Fiatal felnőtt, aki nem köteleződött el egy pártnak sem, mert nem is érti a politikát és mert csak a családjának szeretne biztonságot teremteni. Mélyszegénységben élő, egy kiló krumpliért megvásárolható szavazók (négyévente egyszeri beruházás). Nők, 50 éves kor felett, túl a szülőképes koron. Minimálbérből élők. Közmunkások. Bizonytalan szavazók. Kisnyugdíjasok.

3. doboz

Hasznos cikkek: Könnyen és jól fanatizálható polgárok. Választókorú, könnyedén aktiválható robotok. Bármit és annak az ellenkezőjét is kérdezés nélkül benyelő, saját fejjel gondolkodni nem képes, jellemzően egy személyhez szerelmesen ragaszkodó polgárok. Az egzisztenciális létükben könnyedén fenyegethető és ezzel jól zsarolható középkorúak. Anyagi hasznot remélő önkéntesek.

4. doboz

Szükséges eszközök: Vakbuzgó, meggyőzhetetlen hívek. Írni-olvasni többé-kevésbé tudó internet-harcosok. Az ellenséges területen bevethető tüntetők, tábla-, transzparens-, molinó- és hangosbeszélő hurcolók. A vezér védelmében a tulajdon gyermekeinek, unokáinak is nekitámadó fanatikusok. A korlátozott gondolkodási képességük miatt észérvekkel, tényekkel meggyőzhetetlen rajongók.

5. doboz

Nélkülözhetetlen kellékek: Bármilyen erkölcsi tartás és lelkiismeret nélkül parancsot teljesítő közkatonák. Gondolkodás és ellenvetés nélkül minden utasítást teljesítő hivatalnokok. Egzisztenciális okokból, vagy a hivatali előmenetel érdekében a mindenkori kormány mindenkori érdekeit szolgálni kész középvezetők. Utasításra bármit képviselni hajlandó, a politikában pénzt szimatoló megélhetési munkavállalók. Olyan fiatalok, akik eléggé ambiciózusak ahhoz, hogy átgázoljanak bárkin és eléggé korlátoltak ahhoz, hogy ezt ne a saját elveik mentén tegyék, hanem a már meglévő hatalmi hierarchiába akarjanak betagozódni.

6. doboz

Kisegítő eszközök: Az utasításoknak mindenben engedelmeskedő sajtómunkások. Bárkit, bármikor, bármilyen eszközzel lejáratni kész médiapatkányok, az aktuális hatalmi elit igényeit leső és  azt mindenkor maximálisan kielégítő közszereplők, írók, költők, zenészek, tudósok, színészek, rendezők és egyéb, közepes tehetségű életművészek.

7. doboz

Fődarabok: Politikusnak látszó felső vezetők. Bármilyen posztra beállítható, semmihez nem értő, minden területen használható arrogáns kapaszkodóművészek. Az elérhető haszon fejében mindenre kapható strómanok. A jogalkotásban, jogalkalmazásban kulcsfontosságú hűségesek.

8. doboz

Kidobandó selejt: Önálló véleményt alkotni kész művészek és közéleti szereplők. A mindenkori kormánytól független újságírók, médiamunkások, jogvédők, aktivisták. Az aktuális hatalommal szembemenő civilek. A jogaikkal tisztában lévő, azt követelő lázítók. Nagyobb tömegeket megszólítani képes, saját gondolatokat megfogalmazó, a mindenkori kormány akaratával szembemenő értelmiségiek. Liberálisok. Jövőképpel, vitaképes szókinccsel és tudással rendelkező fiatalok. Politizáló, de nem az aktuális kurzust szolgáló polgárok.

9. doboz

Hasznos kiegészítők: Egyházi támogatás. Nacionalizmus. Idegengyűlölet. Uszítás. Félelemkeltés. Hamis statisztikák. Reklámok. TEK. Óriásplakátok. Újságcikkek, tévéműsorok, rádióadások. Irigység. Tudatlanság. Félretájékoztatás. Meghamisított történelem.

10. doboz

Díszítő elemek: Kokárda. Déli harangszó. 1848. 1956. Mártíromság. Hősiesség. Foci. Trianon. Szétszakított nemzet. Küldetéstudat. Árvalányhaj. Karikás ostor. Mohácsi busójárás. Pengés kerítés. Mimagyarok. Mindmeghalunk.

11. doboz

Várható nyereség: Hatalom. Letelepedési-kötvény biznisz. Reklámpiac. Uniós pénzek. Magyar források. Gazdasági ágazatok. Ingatlanok, kastélyok, szállodák, termőföldek, erdők. Luxusautók, szőlőbirtokok, szabadalmi jogok. Saját lábon álló rokonok, kitartott feleségek, fiatal szeretők. Felmérhetetlen vagyonok, külföldi bankszámlák, strómanok nevén futó üzletek, külföldi ingatlanok, jachtok. Védelem, érinthetetlenség, törvények felett álló magabiztosság.

Összeszerelési útmutató:

A fenti alkatrészekből egy jól működő egység hozható létre. Biztos megélhetés, garantált jövedelem. A kockázat minimális, évszázados tapasztalatok alapján a szerkezet mindig, minden körülmények között üzembiztosan működik. A kezdeti gépház-zajt leszámítva a működés csendes, nem kelt feltűnést. A megtérülés gyors és biztos. A készülék jól illeszkedik minden környezetbe, feltéve, ha azt a környezetet a volt szocialista blokkban hozták létre. A végeredmény garantált.

A termék neve: Magyarország.adomany-1

 

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.