Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A lánynemű egyetemisták szüljenek unokát Kövér László portásnak, a fiúk növesszenek bajuszt és fingják teli a liftet férfiasan!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kizárt, hogy ez itt és velünk történik. Elmondom ezerhatszáztizenhetedszer is: ilyen ország márpedig nincsen. Kezdődött azzal, hogy az ELTE társadalmi nemek tanulmánya mesterszakot indítana. Ezt a konzerv-keresztény sajtó azzal a lendülettel el is nevezte gender szaknak. Márpedig azt tudni lehet az önmagát jobboldaliként eladó gyülekezetről, hogy a gender-buzi-liberális lényegében egyetlen gusztustalan csoport megnevezése, csak mivel kormányék annyira csiszoltak mind elme-, mind pedig kulturális alapon, több nevet is adtak az ellenségnek.

És most halálosan felháborodtak azon, hogy van bátorsága az ELTE-nek ezekben a háborús, rezsicsökkentett, vérzivatarokkal terhes időkben, amikor még az instant kakaó és a zacskós leves is szarabb, mint amit az osztrákok kapnak, gender szakot indítani. Van pofájuk nekik. Na, kormányék majd odalépnek, mindenki nyugodjon meg.

Amúgy ilyesmikkel foglalkoznának ott:

  • a háztartási és gyermekgondozási munka családon belüli egyenlőtlen megosztása,
  • a gondoskodói feladatok hogyan befolyásolják nők és férfiak lehetőségeit pl. a munkaerő-piacon vagy éppen a szabadidőhöz való hozzáférésben, közéleti aktivitásban,
  • a gyermekellátó intézményekhez való egyenlőtlen hozzáférés,
  • a munkaerő-piaci diszkrimináció vagy munkahely hiánya hogyan korlátozza a nőket az önálló jövedelemhez való hozzáférésben,
  • vagy a férfiakkal kapcsolatos kenyérkeresői és gondoskodói szerepelvárásoknak való megfelelésből fakadó konfliktusok a jelen gazdasági környezetben. (444.hu)

Hát ez tényleg vérlázító! Nehogy már a huszonegyedik században ilyesmivel foglalkozzon valaki, a rohadt életbe, abba! A lánynemű egyetemisták szüljenek unokát Kövér László portásnak, a fiúk növesszenek bajuszt és fingják teli a liftet férfiasan! Az kell ide, a magyar pusztába, két gémeskút közé. Nesztek, parasztok.gender

Az egészben a legjobb és egyben egyfajta sűritménye (műveltebbek hívhatják nyugodtan esszenciának) ennek a turulverte országnak:

A szak tartalma szemben áll mindazzal, amit a kormány értékvilága az emberről vall

Mesélj már, Bencus! Kezdésnek mindjárt arról dalolásszál, hogy ki a kacskaringós madárfüttyöt érdekel, hogy mit vall a kormány értékvilága és miről. Azon túl persze, hogy az értékvilág nem tud vallani semmit semmiről, te meg nem tudsz fogalmazni. Ha jól dekódolom a hülyeségedet, kötelezővé tettétek ebben az országban, hogy mindenkinek olyan büdöslábú tahónak kell lennie, mint amilyenek ti vagytok.

Apu tévét néz, anyu főz, a gyerekek tanulnak. Ugye? Szerintem meg rohadtul itt lenne az ideje beszélni arról, hogy apu is főzhet egészen nyugodtan és anyu is kereshet többet, mint apu. Ti szeretnétek a magatok középkori rögeszméihez láncolni a társadalmat és szartok arra, hogy hány nőnek okoz belső konfliktust a gyermekvállalás és hány férfi kénytelen titkolni, hogy ő anyaszívűbb szülő és szívesebben maradna a gyerekkel gyesen és talán jobban is csinálná, mint a párja.

Nem csak a nőkkel szúrtok ki, mert a férfiakkal is. Mindenkivel, egységesen. Ahogy a férfiak túszul tudják ejteni a nőket családon belül azzal, hogy a nők többsége kevesebbet keres és így anyagi függőségbe kerül, éppen úgy a nők is túszul tudják ejteni a férfit, ha a gyerekkel zsarolják. Bizony, Bencus. Ezekről a dolgokról már tegnap is késő lett volna beszélni, de legkésőbb most el kell kezdeni. Miközben én például ívesen szarok arra, hogy a kormány értékvilága miről mit vall. Magánügy, Bencus. A ti bajotok.

De libbenjünk tovább ahhoz a részhez, hogy nincs piaci haszna az ilyen tanulmányoknak. Tényleg? Mesélj már arról, hogy miféle piaci haszna van – a kormány értékvilága felől nézve – például a filozófia oktatásnak. Vagy a művészeteknek? Milyen munkaerőpiaci haszna van a hitoktatásnak? Tanultál esetleg teológiát a Pázmányon? Ha igen, mi hasznát veszed? Azt már meg sem kérdem, hogy mi hasznát veszed a jogtudománynak, amikor életedben nem dolgoztál a szakmában, ahogy Orbán Viktor és díszes társasága sem. Kidobott pénz volt az oktatásotok és akkor azt még mi fizettük, nem a szeretve tisztelt szüleitek.

Bencus, szerinted a magyar munkaerőpiacon mekkora igény van például végzett, de a szakmában egy percet nem dolgozó ügyvédekre, elvetélt alanyi költőkre, megzakkant színházi rendezőkre, gazdasági jógaoktatókra, nyugdíjas papokra, üldözési mániában szenvedő jegybankelnökökre, miniszterelnöki gázszerelőkre, filmgyári parókakészítőkre, ízlésficamos gipszfaragókra és büfé-sörhablehúzó szakon végzett külügyérekre? Na, pont akkora.

Mióta divat beleugatni egy egyetem autonómiájába? Ja, hogy olyan már nem létezik. Értem én. A kérdés az, hogy a felsőoktatás szereplői is értik-e és ha igen, van-e annyi vér a pucájukban, hogy kinyissák végre a szájukat, vagy lapítanak tovább, mint szar a fűben.

Neked és kormányodnak meg azt javasolnám, drágaegy Rétvári Bence elvtárspajtás, hogy majd látogassatok be néha a gender szak előadásaira, csak hasznotokra válna. Ideje lenne végre, ha mindenki felvállalná önmagát olyannak, amilyen. Akkor mindjárt nem gyűlölnétek olyan ökölbe szorult aggyal azokat, akik szabadabbak, mint amilyenek ti vagytok.

Pápuszi.adomany-1

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.