Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Vedd úgy, Jani, hogy én vagyok a nép

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

János!

Hogy nem szakad rád a plafon egyetlen kormányinfón sem, az kizárólag az építészek rátermettségének köszönhető és persze annak, hogy abban az időben még nem gázszerelők és disznótenyésztők csinálták az épületeket. Szóval ne könyveld el személyes sikerként. Ahogy azt sem, hogy nem vágta valaki a fejedhez a cipőjét heveny idegességében, amikor kijelentetted, hogy Paksról már szavaztunk, amikor titeket választottunk 2014-ben. Figyelj, te szégyentelen!

Mutasd meg a programotokban, hol szerepel az, hogy a sunyi főnököd stikában üzletet köt Putyinnal a mi bőrünkre, a mi pénzünkön? Mert én kurvára nem emlékszem ilyesmire. Tudod, mire emlékszem? Erre. Nézegesd, micsoda hazug gecinek nyalod a talpát:

Ha már így alakult, hogy elcsacsogunk, van még pár kérdésem. Vedd úgy, Jani, hogy én vagyok a nép. Amúgy tényleg én vagyok. Igaz, hogy én nem szavaztam rátok, de tudomásul veszem, hogy demokráciában úgy szokás, hogy a többség akarata érvényesül, miközben a kisebbség akaratát is figyelembe veszik. Az is igaz, hogy ez már régen nem demokrácia, ti soha nem voltatok többségben – legfeljebb csak úgy, mint a bolsevikok, hogy elneveztétek magatokat többségnek – és soha a büdös életben nem vettétek figyelembe senki akaratát. Még a saját szavazóitokét sem. Naszóval, én, mint nép, kérdezek. Te, mint egykori táskahordozó és ajtónyitogató, mára mindenhez és annak az ellenkezőjéhez is profi módon értő udvaronc meg válaszolsz. Jó? Jó.

Én, mint nép, mikor szavaztam arra, hogy lenyúljátok a magánnyugdíjamat? Arra mikor szavaztam, hogy szétharácsoljátok magatok között az állami földeket? Arra mikor szavaztam én, hogy a trafikokat kiosszátok egymás között?

Mikor szavaztam arra, hogy Mészáros Lölö, őt megelőzően Simicska Lajos nyerjen minden nagyobb pályázatot? Na és arra, hogy Andy Vajna kapja meg a kaszinókat?

Az mikor volt, amikor arról szavaztam, hogy ugyan, az Orbán nevű főnököd tolja már be a közösből az én pénzemet a felcsúti stadionba, bármelyik másik stadionba, kisvasútba, Várba költözésbe, térkövekbe, keresztények megvédésébe, külföldi focicsapatokba, ukrán nyugdíjasokba, más országok gazdaságának támogatásába, a keresztény egyházba, Makovecz-bodegákba?

És arról vajon mikor szavaztam, hogy egy dühöngő elmebeteg vezesse a jegybankot, aki az én devizahitelemen kaszál nagyot, aztán a más nyomora árán szerzett pénzből műkincseket és szeretőket vásárol?

Arról pontosan mikor is szavaztam én, mint nép, hogy telifossátok az országot gyűlöletplakátokkal, miközben jó pénzért áruljátok a letelepedési kötvényeket bárkinek, aki meg tudja fizetni?

A vasárnapi boltzárat is én szavaztam meg?

Az üveghidat?

Az útdíjat?

A nem-tandíjat?

A kötelező hittant?

A közmédia felzabálását?

Az oktatás, az egészségügy lepusztítását?

A rokkantak pénzének elvételét?

Ja, hogy nem pont én szavaztam, hanem a képviselők? Mert itt képviseleti demokrácia van. Azt hogyan kell elképzelni ez esetben? Azok képviselnek engem, akiket nem lehet számonkérni? Akiket nem lehet elszámoltatni? Akik futva menekülnek a sajtó elől és egyetlen kérdésre sem hajlandóak válaszolni? Azok képviselnek engem, akiket nem tudok visszahívni akkor sem, ha önmagukat képviselik, a saját családjukat gazdagítják?

Janikám, mikor szavaztam én arra, hogy ti titokban megállapodjatok Putyinnal bármiről is? Az előtt, vagy az után, hogy megszavaztam: mostantól Mészáros Lölö okosabb lesz, mint Mark Zuckerberg? Merthogy nem igazán emlékszem én erre. Esetleg el tudnád küldeni a választási programotokat, amiben ezek a pontok, de legalább a paksi paktum szerepel?

Vagy az van, hogy hülyének nézel engem, vagy az, hogy te vagy a hülye. Több ötletem nem nagyon van. Válassz, pajtás és főleg válaszolj. Hidd el, nem fogod megúszni. Te sem.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.