Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Az erkölcsi győzelem a tiétek lesz! Kenjétek a hajatokra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága honfitársaim, fülkeforradalmárok, Erzsébet-utalványosok, megmentett devizahitelesek, migránshordáktól megvédett fociszurkolók! Testvéreim az Unió elleni harcban!

Most néztem a naptárra és a rohadt életbe, mindjárt választás van. Sőt, még van választás, nem sikerült kiküszöbölni! Tragédia ez, honfitársaim. És tragédia, hogy a szellemi agytrösztünk szarik a választásokra, mert beteg és ez jobban érdekli, az ő magyar hangja, az Ismeretlen Ibizai Szipogány meg saját erőből egyszerű, mint a faék. Itt állunk nyakig a szarban, de meg kell nyernünk a választást! Meg kell nyernünk! Győzelem, vagy száz év börtön.

Barátaim! Figyeljetek rám, nézzetek mélyen a zavaros szemembe! Ilyen kormánya soha nem volt és soha nem is lesz ennek a vihartépte, ezer irányból támadott, fokhagymás lángosba tekert országnak. Ez a kormány családbarát. Gondoljatok csak a Tiborcz, Mészáros, Orbán, Rogán, Szijjártó, L. Simon, Garancsi, Simicska, Pintér, Matolcsy, Schmitt, Shmidt, Deutsch, Farkas családra! Hát nem kurvajól élünk? De! Visszafizettük a devizahitelt jó áron. Senkit nem hagytunk az út szélén. Meg lehet élni havi 47 500 forintból. Ingyen zabálnak a kölykeitek az iskolában. Ingyen kapják a tankönyveket. Rezsicsökkentés! Rezsicsökkentés! Rezsicsökkentés!

Harcosok! Katonák! Forradalmárok! Ez a harc lesz a végső! Ha megint kormányra kerülünk, vagyis maradunk, eltöröljük a francba a választásokat. Mert – figyelj, paraszt! – nem demokratikus! Bizonyhétszentség! Mi felépítjük a saját demokráciánkat. Itt az lesz, amit én mondok, ha mind beledöglötök, akkor is.

Polgárok! Vidékiek! Testvéreim! Budapestet beletapossuk a földbe! Rohadék árulók, nem szavaznak rám, kinyírták az olimpiát. Ott rohadjanak meg a füstölő metrójukkal együtt, ahol vannak. A felcsúti kisvasutat felvezetjük a Várba és kész. Nekem a vidék a mindenem. Én vidéki vagyok, az is maradok. Nekem kell a vidék! Az egész. Meg a rokonságomnak. Erdők, földek, kastélyok, minden. Üveghíd, űrállomás, életnagyságú játékvonat, stadionok! Minden, minden kell és mindent meg is kapok.

Alattvalók! Senkit nem hagyunk az út szélén! Beletaposunk mindenkit az árokba, a sárba, a szarba! Kétpofára szidjuk a bankokat a devizahitelek miatt, amit mi vezettünk be annakidején, és amiből Matolcsy cimbora olyan nyereséget ért el, hogy a csodájára járok azóta is. Hát hol van még ilyen Európában, mondjátok meg! Sehol! Sehol nincs olyan barom nép, amelyik rommá adósítja magát azért, hogy a jegybank milliárdos nyereséget érjen el, amit aztán szétfolyathat alapítványokba, műkincseket és ingatlanokat vehet rajta. És ti még örültök is ennek, tapsikoltok és büszkék vagytok! Még a híd alól is éljeneztek, a bokorból, a kartondobozokból összetákolt vityillóitokból.

Jön a választás – az utolsó – most aztán megmentünk minden hitelest! Hét évig szartunk a fejükre, de most megmentünk! Amúgy nem, mert pont úgy szarunk rátok, mint hét éve minden áldott nap, de ti elhiszitek és örültök. Örüljetek! Majd jól megbírságolunk néhány bankot, a nyereséget szétdobjuk, ahogy szoktuk, nektek abból egy fillér nem jut. De az erkölcsi győzelem a tiétek lesz! Kenjétek a hajatokra.

Felvirágoztattuk nektek a vidéket, elvtársak, csirkefarháton élő boldog tudatlanok. Fogjátok a gyerekeiteket és költözzetek falura. Fillérekért vehettek családi házat, még támogatást is kaptok hozzá, meg ingyenhitelt. Olcsó a vidék, olcsó az egész ország. Mi intéztük el ezt is. Úgy lepusztítottuk a vidéket, hogy elértéktelenedtek a házak, kertek, az emberi élet. Fogjátok a gyerekeiteket és menjetek az Európai Unió legreménytelenebb régiójába. Vigyétek a kölykeiteket oda, ahol nincs orvos, nincs orvosi ügyelet, nincs kórház, nincs gyógyszertár, üzlet, posta, iskola, közlekedés, járható utak, iható víz, internet, mobilhálózat. Termeljetek krumplit, babot és kuss legyen! Szavazzatok ránk, aztán dögöljetek halomra a sárban, nincstelenségben, reménytelenségben.

Tündérország ez, sikertörténet és mindenki minket csodál, minket irigyel. Tündérország a Makovecz-stílusú kazánházzal, a fűtött gyeppel, milliárdokért feldíszített miniszterelnöki irodával, közpénzből fizetett propagandával, külföldre talicskázott pénzekkel, óvodáskorú villatulajdonosokkal, félanalfabéta milliárdosokkal, helikopteren röpködő politikusokkal, jó pénzért adott letelepedési kötvényekkel, szétrabolt termőföldekkel, szétmutyizott, lerabolt országgal. Sikertörténet az országból elüldözött, gondolkodásra és kritikára hajlamos tömegekkel, az itt maradó, de megfélemlített, lefizetett, lejáratott, földbe taposott egykori kritikusokkal, a végletekig lebutított, egymás ellen fordított, rettegő társadalommal.

Ígérem, hogy mostantól a választásig minden egyes napon megmentelek benneteket valamitől! Minden nap megvédelek titeket! Csak tőlem és bandámtól nem fog senki megvédeni benneteket, de szerencsére ezt ti nem értitek. Nem is baj, nem is kell. Ámuldozzatok az üveghídon, nézzetek le a felcsúti birodalomra, tapsikoljatok az ingyen krumplifőzeléknek, fogadjátok el, hogy jobb faekével szántani, mint informatikát tanulni, jobb hinni és imádkozni, mint tanulni, tudni és felismerni a valóságot.

Forradalmárok, rezsiharcosok, illiberális demokraták! Már csak egy közös erőfeszítésre van szükség és soha, soha többé nem kell aggódni, örökre bebetonozom a hatalmamat. Addig zabáljátok két pofára a moslékot, hízzatok gömbölyűre, csiszoljátok az agytekervényeiteket simára. Győzni fogunk, mert győznünk kell! Ez a harc lesz a végső! Aztán már csak a dakota harcosok és ősmagyar sámánok fognak altatódalokat énekelni a szittya pusztában. Oroszul.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.