Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tényleg nem érdemes megállni, el kell lopni mindent

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tény és való, hogy ma minden, és még a mindenen túli minden is az Oscar-gáláról szól(t), a Mindenki (Sing) sikeréből jut most egy kicsi valóban mindenkinek. És ez így van jól, nagyszerű teljesítmény ez, olyannyira, hogy tulajdonképpen még az az enyhén lábszagú wow is rendben van. Ami nincs rendben, de legalább ennyire szóra érdemes, az a minden napra jutó, már régen követhetetlenné vált, ezért a kollektív memóriából még azon melegében kihulló országos gazemberségek soha véget nem érő sora.

Miközben a KSH papíron felszámolta a munkanélküliséget (néhány hónap múlva már több munkahely lesz, mint ember a talpalatnyi magyar ugaron), Farkas Köztörvényes Flórián mocskos öröksége is önfelszámolta magát. A munka világába vezető hídon akkor megyünk át, amikor odaérünk dakota közmondás immár korrekcióra szorul, amennyiben ez a híd végképp nem vezet sehova, azon se átmenni, se visszajönni nem lehet. Tegyük hozzá, eddig sem lehetett.

A nem oly régen még Farkas Flórián miniszterelnöki biztos enyves kezei alatt működő, 1,6 milliárd (= 1600 millió) forintos EU-s pályázati pénz ellopásával szabálytalan elköltésével gyanúsított Híd a munka világába nevű foglakoztatási szövetkezet lehúzta a rolót.

Tudom, hogy mindenki tudja, és teljesen felesleges leírni, és különben is én mondjam meg, hogy mi a teendő, miután már mindent tudunk, de azért mégis leírom: ezt az adófizetői pénzt a Farkas kolléga és díszcigány (akit Lázár János szerint az újságírók azért bántanak, mert cigány és nem azért firtatják a hollétét, mert egy utolsó mocskos gazember) ORÖ-jának már régen vissza kellett volna fizetnie az emberileg minősíthetetlen minisztériumnak, miután csalással kúrták el a pénzt mindenféle rongyrázó értelmetlenségekre úgy, hogy a felzárkóztatásra szoruló cigány közösség egy fillért nem látott belőle.

Flórián bűnöző és miniszterelnöki és kormányzati pártfogolt ezen felül összehozott még egy fél milliárd forintos tartozást is ilyen-olyan minisztériumok, cégek és ügyvédi irodák felé, ezért az Országos Roma Önkormányzat valójában 2,1 milliárddal lóg az Emmi-nek. A köztörvényest ápolta és eltakarta a kormányzati gondoskodás olyannyira, hogy karácsony előtt nagylelkűen kifizették a csalás miatt keletkezett adósságuk nagyobbik részét: „speciális támogatás” címén 1,3 milliárd forintot ítéltek meg a számukra. Vagyis a csaló tolvajt (nem, nem bíróság mondta ki, én mondom) a kormány kisegítette a szarból. Azoknak a pénzéből, akiktől korábban is lopott.

Miközben a főgazember lemondott és nagy erőkkel bujdokolt a nyilvánosság elől, még sikerült neki néhány helycserés támadást is végrehajtania az ORÖ élén, természetesen a nyilvánosság előtti zárt ajtók mögött. Ehhez képest tartunk ma ott, hogy miután az illetékes elvtársak és elvtársnők természetesen felvették a havi nem kevés gázsijukat a büdös nagy semmiért (itt el lehet olvasni az összefoglalót) Farkas Flórián foglalkoztatási szövetkezete és hídja pedig szabálytalan tisztújítások, eltapsolt milliárdok után, nulla érdemi munkával a háta mögött, gyakorlatilag felszámolta önmagát.

Tehát oda jutott a világ, hogy miután a kormány a magyar adófizetők pénzéből de facto visszafizet egy köztörvényes bűnöző tudtával és beleegyezésével felhalmozott irdatlan adósságot (persze, töredéke ez a 4-es metrónak, tehát kit érdekel), nem történik semmi, egy éve nem történik semmi, hanem önfelszámolja magát egy bűnözők által irányított szervezet, amely semmit, de egyáltalán semmit nem valósított meg azokból a célkitűzésekből, amelyek miatt létrejött.

Mert nem csupán arról van szó, hogy a kormány segédletével kétszeresen meglopták a tisztességesen adózó (európai és külön hazai) állampolgárokat, hanem kiszolgáltatott emberektől, rászorulóktól lopták el a jelent és egyáltalán a lehetőségét annak, hogy legalább megpróbáljanak kitörni a nyomorból.

És most akkor mi van? Hol van Farkas Flórián, akinek a nemzetiségét mindenki magasról leszarja? Hol tart a nyomozás? Egyáltalán tart valahol a nyomozás? Mi a mondanivalója erről az ügyészségnek, rendőrségnek, és külön az alattomos Lázár Jánosnak? Mi az, hogy egy év alatt még mindig semmi nem derült ki, senki nem ül a börtönben? Ki az a becsületes magyar állampolgár, aki szerint rendben van, hogy random embertársa kiemel a közösből 2, 1 milliárdot, elkölti, amire akarja, majd a többiek még adnak neki 1,3 millárdot szolidaritásból? Mi folyik itt, emberek? Majd csütörtökön Lázár megint benyögi, hogy majd a rendőrség kideríti és hogy merészeljük bántani szegény Flóriánt? Vagy hozzávágnak még egyéb jogcímek alatt másfél milliárdot, hogy a mimózalelke nehogy belepusztuljon ezekbe a méltatlan karaktergyilkossági kísérletekbe?

Emberek! Farkas Flórián fennhatósága idején eltűnt 1,6 milliárd forint. Tényleg nem jön ki belőle egy négyes metró, de közpénz. Egyetlen ember nem jutott munkához, a köz pénzét hűtlenül kezelték. A dolog kiderül, és ahelyett, hogy a felelősöket felelősségre vonták volna, a kormány kifizeti az adósságot azért, hogy a bűnbanda kényelmesen felszámolhassa magát és ne legyen szem előtt a probléma forrása. Most akkor minden rendben van? Bezárt a szövetkezet és minden rendben van? Tényleg? És ki fizeti vissza a pénzt? Vagy akkor nem is történt bűncselekmény, mert a kormány egy értelmezhetetlen zagyva baromság alapján visszafizette az ellopott összeg egy részét? Mi lett volna, ha az Orbán nevű Viktor tűri, hogy ellopják a pénzt úgy, ahogy állítólag nem tűri?

Most akkor kevésbé látványos úton csorgatják a pénzt a félanalfabéta díszcigánynak, hogy 2018-ban is be lehessen zsebelni a romák szavazatait? Egy semmihez nem értő suttyó sakkban tartja a magyar kormányt és büntetlenül ellophatja a köz pénzét, mert akkor sem engedik el a kezét? Nehogy már holmi rendőrségi, ügyészségi vizsgálatokkal belerondítsanak abba a nagyszerű munkába, amit ez a pótolhatatlan ember végez. Hányszor lehet még kimosdatni a szarból ezt a legutolsó aljadékot? Ha nem lesz újságíró, aki Lázár Jánost darabokra szedje a csütörtöki kormányinfón ezzel a páratlanul ocsmány sztorival (amely költségvetési csalás gyanúját is felveti az összes többi mellett) kapcsolatban, akkor tényleg megérett itt minden a pusztulásra. Ha ez sem veri ki a biztosítékot (és valójában miért is verné ki, hiszen csak a népet lopják meg?), akkor tényleg nem érdemes megállni, el kell lopni mindent. Nem kellenek felelősök, és éljen az újabb kétharmad.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.