Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nemzetközi összeesküvés van, védekeznünk kell, mert eltaposnak minket!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nincs mese, megtámadták az országot. Éberség, védekezés, mindenki tartsa szárazon az esernyőjét! Háborúba indul a nemzet, az Orbán nevű és hű fegyverhordozói már nyergelik a döglött dakota lovakat, hogy az élre rúgtassanak és megfújják a rezet. Miután az aranyat és a családi ezüstöt régen megfújták. Minden létező – és a Pataky Attila-Széles Gábor kutatócsoport által hamarosan feltalálandó új – oldalról Magyarország ellen fenekednek az irigyek és kevéssé sikeresek.

A multik kicsiny hazánkra öntik a szemetet. Itt nem habzik úgy az instant kakaó, a zacskós levesben kevés a gombóc, a mosóporban viszont sok. Árulás! Nemzetközi összeesküvés van, védekeznünk kell, mert eltaposnak minket!

Hogy eddig mit csinált a Nébih, azt ne firtassuk. Azt főleg ne firtassuk, hogy miért is nem lehet normális kakaót főzni tejből és kakaóból, a zacskós levest ki eszi és miért, amikor olcsóbban és ugyanannyi idő alatt simán lehet főzni egy tojáslevest például. Azt se feszegessük, hogy a hazai gyártású, ránézésre, szagra és ízre is leginkább vizezett, darált tevepatára emlékeztető párizsik, a tejföl helyett lisztezett savóból (vagy miből) gyártott tejfölnek látszó készítmények és az import tejhez képest kétszer annyiba kerülő, álló helyből, önerőből is leégni képes jó magyar tejek mit tartalmaznak és miért. Mi védjük meg a zacskós májgombóclevest!

A másik csapásirány az a rohadék Unió irányából éri védtelen, de ettől függetlenül feltétlenül hagyományosan szabadságharcos hazánkat. El akarják venni tőlünk a jó kis adórendszerünket! Pedig Európa éllovasai közé tartozunk a rekord-alacsony társasági adóval, ami rendkívül vonzó az idetelepülni szándékozó rohadt multiknak. És az nekünk mennyire jó! Hogy települnek. Meg kell védeni a magyar adórendszert! Arról meg nem kell beszélni annyit, hogy ugyan a cégek valóban alacsony adókulcson adóznak és ezért megéri nekik idehozni az összeszerelő-üzemeket, de a kéményen dolgozó kisember eszelősen magas adókat, járulékokat és egyéb sarcokat fizet. Amikor azt mondja ártunk és ormányunk, hogy a Magyarországon extra alacsony az adó és azért jönnek ide a multik (akiket egyébként utálunk, mint a szart), akkor barokkosan túloznak a fiúk. A multik valóban kevés adót fizetnek, de a munkavállalók rohadtul sokat és a rommá adózott nettó fizetésből még pluszban befizetünk miniszteri helikopterezésekre, sajátlábakra, miniszterelnöki luxusirodára, kisvasútra, Lovasberényig meghosszabbított stadionokra, soha meg nem rendezett olimpiára, hegyekben álló magozott kukoricakonzervekre és ukrán nyugdíjakra világszinten is egyedülállóan magas áfát, plusz útdíjat, ezt-azt.

Tehát most az van, drága honfitársaim a hülyének nézésben, hogy meg kell nekünk védenünk a multik nyereségét, a saját alacsony béreinket és a hungarikumnak is felfogható általános forgalmi adót. És megvédjük, mert elég idióták vagyunk, hogy ezt is bevegyük! A kormány majd kárpótol minket olyan zacskós májgombóclevessel, amelyikben nem három, hanem öt szárított bogyó lebeg. Hajrá!

A háborús helyzetre való tekintettel most ne foglalkozzunk Ferenc pápa (aki amúgy is egy szenilis vén hülye) tegnapi kijelentéseivel. Ilyeneket mondott a kereszténység ellensége:

Felháborító valamit állítani, majd annak az ellenkezőjét cselekedni. Vannak, akik azt mondják: én aztán nagyon katolikus vagyok, mert eljárok misére, ilyen meg olyan egyesületekhez tartozom. De amit néhányan nem tesznek hozzá, hogy: egyébként az életem egyáltalán nem keresztényhez méltó, nem fizetem rendesen az alkalmazottaimat, kizsákmányolok másokat, becstelen ügyekben veszek részt és pénz mosok. Rengeteg katolikus ilyen, és sorozatos botrányokat okoznak. Hányszor hallottuk már emberektől, hogy ha az ilyen emberek katolikusok, akkor inkább már jobb ateistának lenni!

Reuters

Hát miféle pápa az ilyen? Direkt megtámadja a magyar kormányt, amikor a keresztényi fennkölt gondolkodást szembeállítja a képmutatással, hazudozással, mások kárára történő gazdagodással és hasonló, a kormányprogram szerves részét képező dolgokkal?

Nem elég, hogy a rohadék multik finomabb  mosóport szállítanak az osztrák szupermarketekbe, mint a magyarokba, még a katolikus vezető is támadásba lendült. Emberek! Védjük meg az instant kakaót, a világbajnok áfát, a felcsúti űrállomást és a magyar egypártrendszert! Éljen és virágozzék! Álljunk ki, harcoljunk és ordítsunk! Szervezzünk békemenetet, üzenjünk hadat, építsünk kerítést, gyűjtsünk aláírásokat, háborogjunk és háborodjunk, mert egységben az erő.

Csináljuk mindezt egyszerre. Vagy csináljunk bármit, csak az isten szerelmére, el ne kezdjünk gondolkodni, mert a gondolkodás halálos veszélyt jelent! Orbán hatalmára.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.