Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha még sokáig nézitek bambán, elfogy, amit nézhetnétek és mehettek isten hírével

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor pislogjunk mi szépen tovább, emberek: miközben a nemzeti elmehábor buzizik a parlamentben, mint állat, a propaganda és csatolt testrészei hazudoznak két óránként valami tök mást olimpiaügyben, a magyarok egymásnak esnek mert az jó, a Magyarország néven futó családi vállalkozás malmai őrölnek tovább rendületlenül.

Régóta nem beszéltünk – ez az egész olimpiás f@szverés is gyakorlatilag kiváló indokot szolgáltat arra, hogy ne is beszéljünk – az Orbánmaffia Zrt. legújabb kalandjairól egy bágyadtan szundikáló, semmiből semmit nem tanuló és nem értő, polgárilag öntudatlan országban.

Tegnap lett volna hír, ha nem minden a soha egy pillanatra nem létezett, olimpiának csúfolt nemzeti ügyről szólt volna, hogy a buzizó nemzeti após veje – Tarlós főbohóc és a Fővárosi Önkormányzat segédletével – megszerezheti a 2010-ben felújított, ám elszámolási viták miatt az állam nyakán maradt Rác fürdőt. Nem, dehogyis piaci áron: a hétmilliárdos létesítmény akár 3 milliárdért is Tiborcz Sajátláb István érdekeltségébe kerülhet, miután az önkormányzat nem ír ki nyílt pályázatot a fürdő értékesítésére (noha nyilvános tenderen akár többet is kaphatna érte). Ehelyett átengedi az állami tulajdonú Magyar Fejlesztési Banknak a nagyszerű lehetőséget, hogy találjon rá vevőt.

Perszehogy a balliberális sajtó értesüléseire hivatkozva ilyen dolgokkal vádolni szegény nem közszereplő, nem fatolvaj, nem enyveskezű Demiközükhozzá? Pityut, hatalmas aljasság. A keszthelyi kikötőhöz, a turai Schossberger-kastélyhoz, a Mahart-házhoz, a Spitz-villához, a bodajki Hochburg–Lamberg-kastélyhoz sincs semmi köze neki, ezért is felháborítóak ezek a találgatások. Méghogy Rác fürdő, hova gondolok?

Pedig. Jusson is eszébe mindenkinek a felcsúti stadion tetején török milliádosokkal mászkáló nemzeti apósról, hogy a turai Schossberger-kastélyt például konkrétan annak a BDPST Zrt.-nek az egyik cége vette meg tavaly, amelynek bejegyzési illetékét véletlenül Tiborc István személyesen fizette be. Ez a vállalat pedig az Orbán Viktorral a felcsúti stadion tetején mászkáló török milliárdos két cégében is tulajdonos.

Tehát milyen turai kastély? A 444 szerint a török milliárdos de facto üzlettársa Tiborcz szatellitcégeinek a kastélybizniszben. Közös cégük vette meg majd adta tovább egy FBI által keresett szaúdi vállalkozónak a József-nádor téri Postabank-palotát, de közös cégüké a Városligeti fasorban lévő Spitz-villa is.

És igen, ezek után Havasi Bertalannak nem sült le a nem létező bőr a pofájáról, amikor azt tudatta a plebesszel és a sajtóval, hogy Orbán magánprogramjáról nem áll módjában tájékoztatást adni, és megnevezni az embert, akinek a háza végében álló stadion tetejéről mutogatta szombaton, hogy ez is az enyém, az ott Nárcisz kutya vityillója, balra az a sor az apámé, amott kicsit távolabb a zseniális gázszerelőm rezidenciája, az még anyám nevén van, azon ott már túladtam, és így tovább.

De mivel nem mindenki hülye, és a sajtó még nem halt ki teljesen, tudjuk, hogy a magánprogram keretében történt magánlátogatás főszereplője Erdogan véreskezű török diktátor jóbarátja, a Galatasaray futballklub volt elnöke, egy dollármilliárdokat érő cégbirodalom tulajdonosa, akinek egyik cége üzemelteti a törökországi magyar kereskedőházakat (!), aki Ghaith Pharaon ex-professzor-bűnöző valamelyik cégével is üzletelt. Sőt a magyar főkonzulátus is az ő irodaházában székel (!). Ő az, Adnan Polat, akiről a Magyar Narancs lőtt fotókat szintén tavaly, amikor is éppen szintén magánprogram keretében Tiborczzal és Orbán Ráhellel ebédelt.

Kerekded a történet, vagy még mindig nem? Még mi minden kell, hogy ne tűrjük már tovább? Még mindig nem világos, hogy ebben az országban lassan minden közvagyon elfogy, ami még nem veszítette el jellegét? Kikötők, kastélyok, szállodák, fürdők, villák és minden, amit el lehet képzelni, ami valamikor a mindenki köztulajdonában álló épített örökség része volt.

A tízmillióig elszámolni nem tudó, ellenben kidagadt erekkel nemzeti ügyező és magyarságtól duzzadó mellüket verdeső polgártársakhoz szólók megint. Az, hogy hőn szeretett bálványuk és népes családja magánemberként magántulajdonként tekint az országra, nem normális. Az, hogy Orbán már a felcsúti stadiont is a sajátjának tekinti, aminek a tetején úgy mászkál és mutogat, mint a mérgezett egér, az sincs rendben. Az, hogy egy 750 ezer forintos vagyonnal rendelkező kelet-európai segglyuk Pharaon és Polat típusú, minimum gyanús milliárdosokkal találkozgat és nincs egyetlen vállalható, tisztességesnek nevezhető európai politikus, akivel akár véletlenül is egy csoportképre kerülne, nem aggasztó, hanem maga a tragédia.

Ez az ember nem egy céget kapott ajándékba, amit ügyvezetni kell és amelynek élére saját rokonságát kell kinevezni, amely rokonság aztán kedvére üzletelhet bele a vakvilágba. Ez a holdkóros gazember arra kapott felhatalmazást, hogy szolgáljon és legjobb tudása szerint járuljon hozzá az ország, a nemzet gyarapodásához. Attól kezdve, hogy a stadion tetején mászkáló Polat több mint 1 milliárd forintot kapott a Magyar Nemzeti Kereskedőháztól (közpénz!) annak működtetéséért (azt hagyjuk a picsába, hogy az egyik ilyen Polat-féle irodát pedig Lévai Anikó unokaöccse vezeti), itt nincs olyan, hogy magánprogram, hallod, Havasi! Itt nincs olyan, hogy mi közünk van hozzá, hallod, Tiborcz? Dehogy hallod.

Tehát az, hogy már azzal sem fárasztják magukat, hogy nyilvános tenderen hirdessenek meg egy állami tulajdonban lévő létesítményt, hanem elintézik fű alatt, hogy tuti legyen, hogy Tiborcz-Polat veszi meg áron alul (a nyakamat teszem rá, hogy ez lesz) újabb adalék a nyilvánvalóhoz: Orbán nem politikus és nem miniszterelnök. Orbán egy útszéli maffiózó, aki útszéli maffiózókkal és bűnözőkkel üzletel. Ennek az embernek nem Erdogan diktátor bizalmi embereivel kellene találkozgatnia magánprogram keretében, hanem európai politikusokkal. Mikor láttunk utoljára itt olyat? Bár még nem ért a művelet végére, az országot szép lassan szétosztja ezeknek megbízható bűnözőknek, illetve saját familíájának, baráti-haveri körének.

A világ majdnem leggazdagabb török üzletembere mikor áll szóba a világ legcsóróbb miniszterelnökével? Ha érdeke fűződik hozzá. Orbán pedig cégtulajdonosként aláfekszik a török érdekeknek. Meg az oroszoknak. Meg az éppen mikor melyiknek. Még szerencse, hogy most legalább magyar kézben marad a magyar vagyon, ugye drága szektás barátaim? Persze, jó hely ez a Magyarország. Innen bárki kap vízumot, csak kérnie kell, bárki kap letelepedési kötvényt, ha fizetni tud, illegális személyi igazolványt, nyugdíjat, szállodát, kastélyt, villát, fürdőt, földet, bármit. A lényeg, hogy a Maffia Zrt. hasítson az üzleten.

Ha még sokáig nézitek bambán, elfogy, amit nézhetnétek és mehettek isten hírével. Nem csak a hazaárulók, hanem ti is, drága mélymagyar véreim.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.