Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha van a söpredéknek legalja, akkor ez egészen biztosan az

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Utánajártam, de nem kamu. Úgy értem, ez sem kamu, már megint nem kamu. Bár a Magyar Időktől az Origón át a Pesti Srácokig sehol egy hangot nem olvastam a témáról, azért szerintem beszéljünk újfent egy kicsit a nemzeti jobboldal lelkületéről. Tegyük ezt annak kapcsán, hogy naponta kiderül: a Fidesz legjelentéktelenebb, legapróbb, kvázi hatalommal sem rendelkező tégláiban is feneketlen sötétség és embertelen primitivizmus honol.

A hír röviden: a 168 óra – számomra máig érthetlen szakmaiatlansággal belengetett – interjúja Sándor Máriával, a feketeruhás nővérrel egy ország tudomására hozta, hogy a rendszer ellen többé és kevésbé magányosan küzdő egészségügyi dolgozó megkísérelte az öngyilkosságot. A teljes interjúból kiderült, hogy nem mostanában, de ez ma már irreleváns. Pedig nem.

Tény, hogy a hír futótűzként járta körbe a médiát, egy salgótarjáni Facebook-csoport is közzétette azt. A kommentelők között felütötte a fejét egy/a helyi fideszes trágyadomb, Kakuk Zoltán triplasenki, A PÁRT ex-önkormányzati képivselője, aki egy Shakespeare-idézettel és nem kevés felkiáltójellel megtámasztva fejezte ki sajnálatát azzal kapcsolatban, hogy a hölgy túlélte.

Kár, hogy túlélte!!

Egyszersmind csupa üvöltő nagybetűkkel tette világossá megingathatatlan keresztényi világnéztét (nincs kedvem kiabálni, úgyhogy normális emberi betűkkel teszem ide, itt pedig képernyőfotók dokumentálják, hogy ez eset nem csalás, nem ámítás):

Ki öngyilkos lesz azt nem szabad sajnálni!!! Ez volt az élete célja, hogy elmenjen erről a világról!! Aki elérte élete célját annak örülnek!! Én sajnálom, hogy nem ért el!!!

 

Aki öngyilkosságot követel az én szemembe nem ember!!

A magyar nyelvvel és az értelemmel távoli kapcsolatot sem ápoló atyafi pontosan és tökéletesen az, ami: egy félanalfabéta, sekélyes, névtelen katona a magát nemzetinek és keresztényinek becéző áljobboldalon.

A Fidesz jelöltje Salgótarjánban, 2010-ben

A Fidesz jelöltje Salgótarjánban, 2010-ben

Bár nem szoktam bulvároldalak alapján tájékozódni a sötét magyar éjszakában, ezúttal tettem egy kivételt. A pestibulvar.hu-nak volt gyomra felhívni nevezett Kakuk Zoltánt, aki – kivételesen nem állt elő azzal, amivel elvtársai szoktak, hogy tudniillik feltörték a Facebook-fiókját – megerősítette: ő követte el a hozzászólásokat (az Index megkeresésére például nem válaszolt).

Kakuk: „Mindenkinek van egy életcélja. Valaki házat akar, valaki kocsit, valaki gyerekeket. Én minden embert támogatok az életcéljában. Sándor Máriának az volt a célja, hogy meghaljon. Én szurkoltam neki, hogy sikerüljön a célja elérése, de hát sajnos nem.”

Pesti Bulvár: „Ön Sándor Mária halálát kívánja?”

Kakuk: „Jaj, dehogy kívánom én. De azt mindenképp, hogy érje el a célját. Ha neki az a célja, hogy meghaljon, akkor érje el azt. Tudja, régen az egyház el sem temette az öngyilkosokat? Hol van most az egyház?”

Azért nem teszem tűzbe a kezem, hogy 2010-es sikeres szereplésével szemben a 2014-es önkormányzati választáson alulmaradt humanoid szó szerint ezt mondta, az viszont egészen biztos, hogy a róla megjelent cikk hatására tovább őrjöngött Facebook-oldalán. Tekintve, hogy a Sándor Mária öngyilkossági kísérletéről szóló cikk alatti kommentjeit bátran törölte, ezt inkább megmentettem, hátha meggondolja magát:

kakukMielőtt jólnevelt, kultúrált úriemberhez méltó módon elmesélném, hogy ez a mellbevágóan penetráns megnyilvánulás miért nem helyezhető nagyvonalúan a gumicsontok nevű dobozba, tisztázzunk egy fontos dolgot. Ez a két lábon járó erkölcsi hulla nem egy egyszerű bukott politikus. Miután baloldali ellenfelétől kikapott a 2014-es választáson, a Fidesz a város Népjóléti Bizottságába (mondom: nép-jó-lé-ti) delegálta, ahová meg is választották.

Hogy lehet ilyen lelkivilága és értékrendje ennek a vakondtúrásnak, aki állítólag gyerekeket nevelt fel, és hatvanakárhány évét családban, emberek között élte le? És hogy lehet, hogy a magyarság legtöbb ilyen krónikus elváltozása valahogy mind ott tobzódik a kormánypárt környékén? Miféle cudar világ ez, ahol egy korábban demokratikusan megválasztott, jelenleg is közfeladatot ellátó egyed tápcsatornájának felső részén ilyen típusú szentenciák következmények nélkül felbugyoghatnak?

Miféle salakanyagai ezek a nemzetnek és hogy létezik, hogy megengedik maguknak az ilyen végtelenül ostoba és parttalanul gonosz ítéleteket? Süllyedhet-e még mélyebbre az a társadalom, amelyik megválaszt ilyen emberszerűeket, süllyedhet-e mélyebbre az a párt, amelyik gondolkodás nélkül nem határolódik el és nem veti ki magából ezeket a Kakuk Zoltánokat?

Nem ő nincs egyedül a sötétségével, ezért teljesen felesleges tiltakozni az ellen, hogy a makulátlanul hófehér kormánypártot igazságtalanul megbélyegzem. Ez már a sokadik. A más nemzetiségű, más kultúrájú emberek gyalázásáról és megsemmisítésének módozatairól röfögő, jelentéktelen senkik (ITT, ITT és ITT is róluk írtunk) saját honfitársaikat is előszeretettel rugdossák. Jó kérdés lenne, ha értelme volna feltenni ennek a szellemileg és lelkileg egyaránt visszamaradott triplanullának: mit vétett neki Sándor Mária, hogy sikertelen öngyilkossági kísérlete fölött nyilvánosan sajnálkozik? Beleáll, tolja, nem adja fel, magyarázkodik, mentegetőzik, felköp és aláfekszik.

Lehet még fokozni ezt a tömény embertelenséget? Egyáltalán embernek tartja magát ez a Kakuk és van pofája mások úriember mivoltát számon kérni? És a többiek, akik fel sem emelik a fejüket, akik nem küldik el a vérbe? Hát nyilván nem, a megélhetési mintakeresztények (a kivételeknek járó tisztelet mellett) már csak ilyenek. Ők így szokták. Nekik fogalmuk nincs arról, mit jelent elkeseredni, belefáradni, a napi egzisztenciális keservekkel vívott harcban alulmaradni, az éhes gyereknek nem tudni enni adni, a család feje fölül elveszíteni a fedelet, fűtetlen lakásban testileg-lelkileg megtörni, a gondjainkra bízott embereknek csalódást okozni, vállalásainkban kudarcot vallani.

Ha van a söpredéknek legalja, akkor ez egészen biztosan az. És nem csupán az aranyhal értelmi szintjét alulról súroló intellektuális sekélyesség miatt, hanem a feneketlen, keresztényi, emberbaráti empátia totális hiánya miatt. Nem az a baj ezzel a barommal, hogy nem képes egy mondatot helyesen leírni, hanem hogy megtestesíti azt a gennyes rezsimet, amelynek legfőbb politikája (a korrupció mellett) az ítélkezés, az emberi érzések és cselekvések helyén tátongó kibaszott sötét nihil.

Takarodj a közéletből, Kakuk és vidd magaddal az összes hozzád hasonló mocskot, aki politikusnak és embernek egyaránt alkalmatlan. Akik miatt ez az ország egy rosszindulatú daganattá lett, amely saját testén fejlődik és nő egyre hatalmasabbra. Az egy dolog, hogy a lelki posvány és nyomor, amiben fetrengsz képtelenné tesz megérteni olyan tragédiákat és gyötrelmeket, amelyek embereket végzetes lépésre sarkallnak. De hogy ordító félanalfabetizmusod kappanhangján még szóvá is teszed, ki is magyarázod fentieket, az megbocsáthatatlan. Népjóléti bizottság, mi? Te szégyene minden jóérzésű embernek. Hogy senki nincs A PÁRTBAN, aki vállalná a felelősséget az ilyen hulladékokért, az nem csak téged minősít, hanem az egész fideszkeresztény szektát, amelyhez hasonló rontás még nem ült a nemzet nyakán. Soha.

Ja, és hol van az egyház, te semmirekellő? A nagyon kevés kivételt leszámítva az erkölcsileg árvízkárosult kormány hátsójában, ott keresd!

Frissítés:

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!