Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Minden egyes nap egy újabb szög az ország koporsójába

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ameddig hőn szeretett pártom és ormányom tényleg bebizonyítja, hogy képes nemzeti inzultációt konzultációt indítani arról, hogy ugye hogy Soros egy geci, és megpróbálja megszívatni az aláírásgyűjtő Momentumot a népszavazással kapcsolatban úgy, hogy közben alig bírja eltitkolni abbéli örömét, hogy a párttá szerveződő fiatalok tovább forgácsolják az egyébként is rengeteg darabbá szétforgácsolt ellenzéki oldalt, beszéljünk demagóg hülyeségekről, mínuszosnál is érdektelenebb hírekről.

Aki nem látta esetleg, hogy 2017-ben, a tripla vastag kerítés-építések, elszaporodó határvadászok, meghosszabbított válsághelyzetek, opcionálisan választható, gimnazistákra erőltetett katonai kiképzések, liberális világrendet temető ordenáré, évértékelőnek csúfolt, hazug gyűlöletbeszédek lerágott csontokon pörgő wellness idején mit esznek a gyerekek az óvodában, az feltétlenül kattintson IDE.

Aki nem értesült még arról, hogy miután a más körülmények között idő előtt, serényen harácsoló gengszterek bűnbandája Budapesten és a Dunántúlon több éves késéssel, decemberben végén indította el a Rászoruló személyeket támogató operatív program (RSZTOP) hajléktalanokat segítő részét, a 9 megyét magában foglaló Kelet-Magyarország régióban viszont még mindig nem sikerült a bravúr, annak javaslom, ITT tájékozódjon, érdemes.

Az Európai Unió 30 milliárdos programjáról van szó, amelynek célja (lett volna, ha az elvtársak értenének máshoz is, mint a korrupcióhoz), hogy 2016 és 2020 között alapvető fogyasztási cikkekkel (élelmiszercsomaggal, ruhával, tisztálkodószerekkel) lássák el a mélyszegénységben élő, 3 év alatti kisgyereket nevelő családokat és a rászoruló, várandós anyákat, illetve oldják meg belőle a rendkívül alacsony jövedelemből élő idősek és hajléktalanok étkeztetését.

A máskor Mészáros Lölök kedvéért magát a földhöz csapkodó kormány eleve késve írta ki a közbeszerzési eljárást, amely ráadásul eredménytelenül zárult. Gondolom, X maffiaklán-vezér hajbakapott Y maffiaklán-vezérrel, ki bonyolítsa a nyomorultak étkeztetését, a Lázár János-féle hiénák pedig nem tudtak igazságot tenni az ügyben. Következmény: a hajléktalanok nem kapnak enni, pedig már évek óta kellene, de a mélyszegénységben élő gyerekek sem jutnak hozzá a szintén évek óta ígérgetett élelmiszercsomagokhoz.

A dolgot súlyosbítja, hogy minden idők legembertelenebb, emberi erőforrások menedzselésével megbízott, semmihez nem értő takonyminisztere, a Balog, decemberben azt hazudta, a program elindult. A valóság ezzel szemben az, hogy az RSZTOP négy alprogramjából csak egyet, a hajléktalanok étkeztetését sikerült elkezdeni decemberben, és azt is csak az ország egyik felében. A mélyszegénységben élő, kisgyermeket nevelő családok támogatása nemhogy országosan, de még a kiemelten rászoruló régiókban (Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében) sem kezdődött meg. Ebből pedig az következik, hogy legkorábban 2017 második felében kaphatnak majd meleg ételt a program keretében a kelet-magyarországi régióhoz tartozó kilenc megyében.

Amellett, hogy Balogék sűrűn, de legalább hosszú ideig kussoltak arról (csak a közérdekű adatigénylés tett keresztbe végül), hogy a mai napig egyetlen élelmiszercsomagot sem osztottak ki, és hogy erre a téli hónapokban már biztosan nem is kerül sor, meg sem próbálták megmagyarázni, hogy két kibaszott év alatt mit csináltak és a mulasztásért ki vállalja a felelősséget.

Azt szerintem nem kell részleteznem, hogy aki most eltartott kisujjú ejnyebejnyézését vár tőlem, az sürgősen zárja be az ablakot. A szarházi, felelőtlen és megbocsáthatatlan gyökérség olyan távlata ez, ami már rég nem tűri a nyomdafestéket. Nagyon érdekelne engem például, hogy hol a búbánatos büdös francban van ilyenkor az a minősíthetetlen némber, aki havi egymillióért felszámolta a rendszerszintű gyermekéhezést Magyarországon az import naposcsibéivel és a szolgálati A6-os Audijától különböző autóban vele utazó kutyáival? Hol vannak azok, akik a bársonyszékeikben pöffeszkedve vonyítják, hogy Magyarország erősödik, Európa irigykedve süllyed el a nyomorban hozzánk képest? Hol van Rétvári, Balog és a többi ingyenélő bullshit-generátor, aki naponta juttatja eszünkbe, hogy ingyenes az iskolai étkeztetés, és soha nem volt ennyire nagyon sok ingyen?

Megmondom hol vannak. Minden idők legkorruptabb és legaljasabb kormányának pártjai wellnes-f*szverésen vesznek részt ezekben a történelmi pillanatokban Visegrádon. Egyetlen közbeszerzés sem akadályozza, hogy teletömjék a pofájukat, miközben a legkisebb gondjuk nagyobb annál, hogy emberek döglődnek a nyomorúságban. A göcsörtös, beteg rögeszméikről próbálják lehúzni most is a már lehúzhatatlan bőrt: a szájbakúrt migárciótól és Soros György civiljeitől féltik a nemzetet. Miközben teljes régiók alól rúgják ki a fenti algoritmus szerint a szociális hálót, és ítélik lassú halálra az országot. És majd jön valamelyik gittrágó nyalonc és elmagyarázza, hogy az ilyen idült balliberálisok demagógiájáról van szó, akik árulják a hazát. Mert hiszen soha nem volt még ilyen jó.

30 milliárd forintnyi európai adófizetők által összedobott pénzről beszélünk, amiből már két éve enniük kellene ezeknek a gyerekeknek, felnőtteknek. De ezek az emberi trágyák még azt sem juttatják el az érintettekhez, amit mások (rohadjon is meg Brüsszel a pénzével) fizetnek. Minden gyerek lakjon jól, mi, szemétládák? Hol van az a pénz és miért nem ért célba? Ugyanazért, amiért kettétört a munka világába vezető híd is a korrupció súlya alatt?

Kezdem azt hinni, hogy ezek szándékosan csinálják. Aki hajléktalan, az maga tehet róla, ez az életformája, akinek meg nem futja élelmiszerre, az valójában nem éhes. Az az ország, ahol ezek a mondatok a kormánypárt tetszőleges szekértolója szájából következmények nélkül elhangozhattak, az az ország nem több egy rakás, azonos nyelvet beszélő, egymás mellett vegetáló, cselekvésképtelen individuum összességénél. Akikkel bármit meg lehet tenni. A gyereküket is halálra lehet éheztetni, azt is meg tudják magyarázni maguknak.

A rohadt, idegenszívű Brüsszel 30 milliárdjából enyhíteni kellene azt a fájdalmat, ami az éhezéssel, fázással, nélkülözéssel együtt jár. Ehhez képest a kormány anyázza Brüsszelt, háborúzik, harcol és veri a nyálát. Hogy hány gyerek, felnőtt fagy meg, hányan szédelegnek éhesen és kimerülten azért, mert a semmihez nem értő, embertelen tolvajok lenyúlják a pénzt, arról egy szó nem esett az évértékelőben. Nem az, hogy hosszú távú, felzárkóztatást biztosító programokra nem futotta az elmúlt hét évből, de a tüneti kezelés sem megy. A cél a kiszolgáltatottság növelése, hogy aztán az odavetett alamizsnáért hálálkodjon az emberhez méltó élet esélyétől is megfosztott szerencsétlen. Akit aztán lehet kriminalizálni, hogy ő tehet róla, ha lusta és elissza.

Ne cifrázzuk, emberek! Egy nemzetet nem csak fegyverrel lehet legyilkolni. A stadion- és klientúraépítésbe nem fér bele a szegénység látványa sem, nemhogy a kezelése. Ha eddig kibírták támogatás, meleg étel nélkül, ezután is kibírják. Úgysem szavaznak (még vagy már), akik meg igen, azokat elég a migránsokkal és Soros Györggyel riogatni, a propagandával agyilag átmosni és tapsolnak. Minden egyes nap egy újabb szög az ország koporsójába. Nem kell már 30 év és nagyon fog fájni.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.