Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mennyivel jobb hely lenne ez a világ, ha mindenki a maga dolgával törődne

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem szokásom egy cikk felének megfelelő hosszúságú MTI híranyagot benyomni, de most fontosnak érzem, hogy teljes pompájában láthassuk, mi a jelenlegi kormány jelenlegi piócapártjának legégetőbb gondja.

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) kiáll az Anya, apa, gyerekek elnevezésű európai polgári kezdeményezés mellett. Harrach Péter, a párt frakcióvezetője és Rétvári Bence alelnök kedden sajtótájékoztatón írta alá az aláírásgyűjtő ívet Budapesten.
A kezdeményezés lényege, hogy az unió polgárai legalább egymillió aláírás összegyűjtésével jogszabály-javaslatot nyújthatnak be, amelyet az unió intézményei kötelesek figyelembe venni. Az Anya, apa, gyerekek aláírásgyűjtés kezdeményezői azt javasolják, hogy az EU a közös döntésekben „a tagállamok közös nevezőjére épülő házasság- és családfogalmakat használja”, azaz azt, hogy a házasság egy férfi és egy nő között kötetik, és a család házasságra és/vagy szülő-gyermek kapcsolatra épül. Harrach Péter azt mondta: azt tapasztalják, hogy az unióban a házasságnak és a családnak különböző definíciói vannak. A polgári kezdeményezés értelmében anya, apa és gyerekek alkotnak egy családot, ami összhangban áll a magyar alkotmánnyal és a családok védelméről szóló törvénnyel. Ők is úgy gondolják, hogy a házasság egy férfi és egy nő közössége, a család házasságon, illetve leszármazáson alapul – mondta a frakcióvezető.
Rétvári Bence, a KDNP alelnöke hozzátette: itt az ideje, hogy Brüsszelben a családügyi kérdésekben is megszűnjön a kettős mérce, az, hogy a természetes család definíciója mellett kiállók mindig háttérbe szorulnak. Hozzátette, az Európai Bizottság egyes tisztségviselői előszeretettel mutatkoznak olyan rendezvényeken, amelyek a hagyományos család definíciójának „felhígítását” célozzák, de a fentihez hasonló kezdeményezések mellett nem igazán állnak ki. Arra kért mindenkit, írja alá az íveket.
Frivaldszky Edit, a kezdeményezés magyarországi szervezője arról beszélt, hogy a házasság adja a család alapját, azt a biztonságos környezetet, amiben a gyerekek nevelkedhetnek. A család a társadalom alapja, ugyanakkor Európában különböző fogalmak jelentek meg, több nyugat-európai országban az azonos neműek is házasodhatnak, Svédországban pedig született egy 2+ elnevezésű beadvány is, amely a számfüggetlen házasság bevezetését célozná, azaz hogy ne csak két ember köthesse össze az életét – jegyezte meg.
Közlése szerint az európai polgári kezdeményezés feltétele, hogy legalább hét tagállamból hét civil szervezet összefogjon, és egy év alatt egymillió aláírást összegyűjtsön. Mostanáig tíz tagállamban – köztük Magyarországon – sikerült a megfelelő számú aláírást összegyűjteni. Európában eddig több mint 600 ezer aláírás gyűlt össze, s április 3-ig kell az egymilliónak meglennie. (MTI)

Harrach és Rétvári, a két mélyérzésű honfiú és Frivaldszky Edit, a méltán majdnem ismeretlen amazon és az emberi jogok ellen küzdő aktivista egymásratalálása igazán megindító pillanat. Harrach és Rétvári urakat ismerjük, mi fizetjük őket, elméletileg minket képviselnek. Holott meg nem. De láthatóan rendkívüli módon ráérnek és képesek egy komplett sajtótájékoztatót összehívni azért, hogy mindenki jól láthassa: ők bizony aláírják, de alá ám! Mert nincs is annál fontosabb, hogy meleg emberek ne házasodhassanak, lehetőleg ne illesse meg őket semmiféle jog. Mert csakis a törvény és pap által szentestett házasságban jó élni, ott jó agyonverni a feleséget, gyereket. Vagy ha agyonverni nem is, de azért alkalomadtán kicsit összeverni, megrugdosni. Mégis mennyivel szebb egy hivatalosan is családnak minősülő kapcsolatban nyomorultul szenvedni – de van róla papír, hogy van férjünk és a gyerek is törvényes – mint egy harmonikus, boldog, de két azonos nemű ember kapcsolatának fertőjében fetrengeni.

A két főkeresztény mellé feltétlenül passzol színben is, mentalitásban is Frivaldszky Edit, aki súlyos éveket szánt már eddig is az életéből arra, hogy küzdjön a melegek ellen, hogy lehetőség szerint egyáltalán ne is legyenek jogaik az azonosnemű pároknak, de harcol ő az iskolai szexuális felvilágosítás és az abortusz ellen, valamint a béranyaság, a feministák, Soros György, a liberálisok és más kártevők ellen is.

Mennyivel jobb hely lenne ez a világ, ha mindenki a maga dolgával törődne és igyekezne elfogadni a másikat olyannak, amilyen. Addig a pontig feltétlenül, ameddig a másik mássága nem okoz kárt a társadalomnak. Márpedig két ember magánélete, együttélése, házassága akkor is magánügy, ha külön neműek és akkor is, ha azonos neműek. A homoszexualitás nem fertőző betegség, sem több, sem kevesebb ember nem lesz attól, ha végre engedjük békében élni őket. Amihez pontosan annyi joguk van, mint Harrachnak, Rétvárinak, vagy éppen Frivaldszky Editnek.

Egyszerűen fel sem foghatom, miért és hogyan szorult ezekbe az emberekbe ennyi gyűlölet, miért akarják megszabni, hogyan élje más az életét. Szánalmas dolog lehet mások magánéletén vonaglani, amikor valami hasznosat is csinálhatnának a harcolásra szánt időben ezek a nem túlságosan tisztelt hölgyek és urak .

Elgondolkodtam és abban maradtam magammal, hogy inkább lennék egy boldog, harmonikus kapcsolatban élő meleg (bár ez nem választás kérdése), mint a más emberek jogai ellen küzdő, mások életébe erővel beleugatni akaró szerencsétlen. Az viszont jó hír, hogy az 500 millió feletti lélekszámú Európai Unióban 10 hónap alatt mindössze 600 ezer támogatót találtak. Lehetséges, hogy van még remény.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.