November 29,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


És miután minden hazaáruló liberálist munkatáborba zártak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,381,025 forint, még hiányzik 1,618,975 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

2037. július 35. szerda

Ez a nap is úgy indult, mint a többi. A párthatározatnak megfelelően reggel felkelt a nap, lassan lecsöpögött a kávé az M&M (Mészáros és Mészáros) gyártmányú kávéfőzőből, amibe kizárólag az M&M márkájú kávé kompatibilis. Igaz, mást nem is lehet kapni. A Keményen Dolgozó Kisember elszürcsölte a pörkölt tevepata és disznószar aromájú nedűt, elöblítette a csészét a vödörben, amibe az esővizet szokta gyűjteni. Ivásra kizárólag az M&M márkájú ásványvizet, illetve a Nemzeti Csapvizet lehet használni, már akinek telik rá. A többieknek – a Nemzeti Összetrtozásintézet és Ellenőrzési Hivatal szakvéleménye alapján – jogukban áll tavasztól őszig esővizet, télen havat gyűjteni az erre a célra rendszeresített, hitelesített gyűjtőedényben, melyet az O&T (Orbán és Tiborc) gyárt és forgalmaz. A hó, valamint esővíz gyűjtés literenként jóval kedvezményesebb, mint a vezetékes víz, a kormány az áfáját is csökkentette 32 százalékra, hogy az alacsonyabb keresetűek is hozzá tudjanak jutni a napi kortyolnivalóhoz.

Szerencsére a mosakodáshoz és mosáshoz nem kell vizet gyűjteni, mióta Schmidt Mária áttanulmányozta a régi dokumentumokat és kimutatta, hogy az ősmagyarok soha nem tisztálkodtak. Erre a kutatásra alapozva a Bogár-Lánczi-Fricz-Bayer nevével fémjelzett Tudományos Akadémia tudományos kísérletekben bebizonyította, hogy azért nem fürödtek az ősmagyarok, mert a bőrükre került víz roncsolja az úgynevezett magyar-DNS-t. Természetesen nem a DNS magyar, hanem annak egy nagyon csavaros szakaszáról bizonyította be a tudomány, hogy kizárólag a magyarok rendelkeznek ilyennel. Mióta ezt a tudományos tényt leközölte az IdőSrácok és a Nyolcorigó, azóta senki nem mosakszik, aki magyar.

Az ország rendelkezésére álló vízkészleteket Magyarország Örökös Kormánya és Szeretve Tisztelt Uralkodója – mindkét funkciót Orbán Viktor tölti be két évtizede – külföldre értékesíti az ország érdekében. A kifolyt vízért befolyt bevételt Örökös Orbán Viktor elteszi a Keményen Dolgozó Kisemberek számára és csak kérni kell, amikor szükség van rá. Eddig ilyesmi nem fordult elő.

Tehát emberünk elkortyolta a reggeli kávéját, majd bekapcsolta a Rogán Számítógép és Helikoptergyár által forgalmazott laptopot és megnézte a Nemzeti Internet legfrissebb híreit. Ez lényegében egy zártláncú videócsatorna, mióta az ország lecsatlakozott a vilghálóról az emberek érdekében, azóta innen lehet tájékozódni. És miután először minden hazaáruló liberálist munkatáborba zártak, majd – a nép nyugalmának érdekében – minden írni-olvasni tudót is átnevelőtáborba gyűjtöttek, nem is lenne értelme az írott sajtónak, ezért rövid, hangalámondásos formában tájékoztatták teljeskörűen a lakosságot.

A Keményen Dolgozó Kisember innen tudta meg, hogy ma nagy nap van. Minden évben országos ünnepséget szervez az özv. Vajna Tímea Örömközpont az abban az évben nyugdíjba vonuló polgárok tiszteletére. Idén 17 nyugdíjbavonulót köszönthet az ország, ennyien érték meg a 103 éves életkort, ami az állami nyugellátásra való jogosultság alapfeltétele.

Kisember elővette a ládafiából az ünnepi ruháját – ez nem fekete alapon fehér mintás zsákvászon, hanem fehér alapon fekete mintás – és elindult a munkaelosztóba. Mióta a Párt központilag határozta meg, hogy hol van szükség több szorgos kézre, megszűnt a munkanélküliség, mindenki biztonságban érezhette magát. A megélhetés nem jelentett problémát, az üzletek pedig zsúfolásig teli voltak élelmiszerrel. Bárhol és bármikor be lehetett szerezni – szinte korlátlan mennyiségben – a Szovjetúniótól visszakapott csemegeuborka, illetve zöldborsó konzerveket. Időnként komolyabb löncshús-szállítmányok is érkeztek.

Keményen Dolgozó Kisember tehát elindult munkába. Gyaloglás közben – gépkocsival csak az Ország Vezetői rendelkezhettek – összeszoruló szívvel gondolt szüleire. Sajnálta őket, amiért egy bizonytalan, veszélyekkel teli világban kellett élniük, körülvéve fenyegetésekkel és bizonytalanságokkal. A Semjén Zsolt térre érve megállt egy pillanatra és elővette tárcájából a Nagy Vezető dedikált fotóját – ilyet minden álompolgár kapott azon a napon, amikor letette a hűségesküt a Pártvezér lábai előtt – bütykös mutatóujjával végigsimította a papírdarabot és hálásan gondolt arra, milyen könnyű és jó élete van neki.

Mióta a Magyar Orbánság csatlakozott Putyinisztánhoz, egycsapásra megszűntek az országot fenyegető bajok és gondok. A csatlakozás óta hetvenöt atomerőmű épült fel csak a Felcsút-Lovasberény tengelyen, nőtt a közbiztonság, az ellenséget gyakorlatilag jobb belátásra térítette a kormány a munka- és átnevelőtáborokban, folyamatosan emelkednek a bérek. Mióta a fizetés 100 százalékát be kell fizetni a kincstárba, azóta ezzel sincs gond. Cserében az állam ingyen étkezést és ötévente új váltás ruhát biztosít minden polgárának. Az olimpiai belépő állampolgári jogon jár mindenkinek, a 20 éve folyamatosan tartó Magyar Olimpiai Játékok rengeteg érdeklődőt vonz az év minden napján. A Nemzeti Büszkeség Órájában a Nemzeti Tévében mindig felolvassák, aznap mennyi aranyérmet nyertek a magyar sportolók.

Jó itt élni! – sóhajtott fel a Keményen Dolgozó Kisember. Gondosan visszacsúsztatta a fotót a tárcába, háromszor meghajolt Harrach Péter és Hoffmann Rózsa lovasszobor-csoportja előtt és ruganyos léptekkel megindult a Szép Jövő Sugárút irányába.adomany

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!