Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző f*sz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Itt izgulok teljes erőből, de népünk nagy vezetője sajnos még a susnyásban lappang. Addig is az M1 stúdiójában okos bácsik magyaráznak okosakat. Leginkább arról, hogy miért ennyire szánalom a baloldal. Szerkesztőségünk összevont kedvence (az egyik a sokból) Mráz Ágoston Sámuel (időnkét Szilamér) érdekes módon Gyurcsány Ferencet védi. De jött a főnök, hajrá! Szeretlek, Viktor! És hazudós vagyok. Ja, nem. Egyik sem.

Schmitt Pálnak verbálisan kezet csókolt a nagy ember, elsütött néhány idióta viccet már az elején és mondja és mondja.

Média-siserehad! Új kifejezés, tanuljuk meg. Most mesét mond a meghalni nem hajlandó történelemről, amiről végül persze kiderült, hogy az bizony ő maga, Szeretett vezérünk. És szabadság van, mert megdögölnek a liberálisok. A világban és úgy általában is.

Rettenetesen el volt nyomva eddig a magyar jobboldal, benne maga a felcsúti géniusz is, de most süllyednek a liberálisok, kitört a szabadság.

Esküszöm, beszarok! Oké, hogy oda van neki írva és felolvassa, de lehetséges, hogy hisz is abban, amit beszél? Mert már ott tart, hogy borzalom elnyomás volt, kevés híján elpusztult a világegyetem, de a szabadságszerető népek fellázadtak, lassan legyőzik a gyilkos liberálisokat (Brexit és Trump!) és mégis megmenekül az univerzum, benne kicsiny hazánk. Éljen!

Hadállás van! Mindenki mindenki ellen fellázadt, főleg ők, a szuverén országok (mármint az Orbán nevű és hívei) lázadtak fel az unionisták ellen. Én már kezdem egy hangyányit unni ezt a sok hülyeséget, mert már ezerötszázszor hallottam. Lehetséges, hogy ezeket a paneleket random kihúzzák egy kalapból és kész? Mert úgy tűnik.

Na, mégis van újdonság. A liberálisok a demokrácia ellen fordultak és beengedték a rókákat a tyúkólba és bosszúból ránk engedték a migránsokat. Milliószámra.

Most ezt nagyon komolyan mondom: ez az ember nem normális. Annyira populista, hogy megrepedt a tévé burkolata és annyira hazug, hogy pereg a plafonról a vakolat. Ilyen elmebeteg, uszító, gyűlöletkeltő habogást már régen hallottam, azt is csak archív felvételeken. Felirattal.

Most ráfordul az országra. Most éppen arról hazudozik, hogy mennyire racionális, jó és stabil a Nemzeti Együttműködés Rendszere, az ország stabil, mint a kurvaélet. Trianon is van, amitől – ha jól értem kuszaagyú mondatait – fideszék simán megvédtek volna minket, de majd most is. 700 000 új munkahelyet is csinált ez a drága ember és a másik kezével csökkentette a rezsit, ráadásul a migránsokat is megállította és megvédte Európát. A népszavazással pedig megmutattuk.

Édesistenem! Szellemeskedik. Majd ide menekülnek az európai országok lakói. Németek, hollandok, svédek, angolok ide fognak menekülni a migránsok elől. Ők az igazi menekültek és őket majd befogadjuk. Nagy a baj, mondom én.

De ez mi? „Hölgyeim és uraim, tisztelt egyesület!” Miféle egyesület? Hol papol ez a szerencsétlen? Már egyesületet kellett létrehozni, hogy azok előtt szónokoljon? Hűségesküt is kell tenni? Hmmm? Egyesület? Ki az egyesület elnöke? Kövér Laca házmester? Mi a feladata az egyesületnek? Főállásban tapsikolni, valahol megszólamlik szemünk fénye? Bocs, most világosított fel a kolléga, hogy Balog Zoltán az egyesület. Vagyis az elnöke. Akkor jó, nem szóltam egy szót sem.

Középeurópa legerősebb hadserege lesz a miénk (megintcsak: MIVAN?), ingyen esznek a gyerekek, hittan, erkölcstan, tornaóra, hurrádejó!

Most kell szerénynek lenni, mert most van mire – mondja a személyiségzavar.

Öt nagy támadás jön. Új nemzeti politika lesz. Brüsszel meg akarja tiltani a rezsicsökkentést. Megvédjük! Nem adjuk a rezsicsökit!

A másik a kötelező betelepítés, a rohadék Brüsszel megint ránk akarja tukmálni őket. Vagy nem, hanem hogy itt bolyonghatnak, ha engedjük. De nem engedjük.

Most jön Soros és a civil szervezetek kinyírása. Akik nemzetközi szervezetek fizetett aktivistái. Nagytestű ragadozó – ez Soros György – de betelt a pohár, mert Soros és a magyarországi előretolt katonái ezrével akarják ide hozni a migránsokat. NEM-HAGY-JUK!

Brüsszel adót is akar emelni, de Orbán ettől is megvéd minket.

Az ötödik pedig: a munkahelyteremtő támogatásokat is el akarja venni Brüsszel, hogy rohadjon is meg!

Semmi rinya, Orbán megvéd minket. Ha ő maradhat a miniszterelnök. A magyarok olyanok, hogy soha, semmi nem elég jó nekik, de Orbán nem sértődik meg és nem bizonytalaodik el. Mert ő nem Gyurcsány. Annyira nem, hogy azért ennyire sikeres, boldog és gazdag ez az ország, mert ő nem Gyurcsány.

Neki van önbizalma és ez a kormány kiemelkedő, zseniális, fantasztikus és egyáltalán minden.

Vastaps.

Akkor én most levonom a magam következtetését. Nagy a baj, nem kicsit. Nem csak az, hogy egyre primitívebb sablonokból összetákolt semmitmondó beszédeket olvas fel a vezér, hanem annak a nagyon primitív üzenete a baj. Az uszítás mindenki – liberálisok, civilek, önkéntes jogvédők – ellen országon belül és uszítás az Unió ellen. Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző fasz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába. Mindezt a hazaszeretet álcája mögé bújva. Félelmetes, ami most történik. A melldöngető nacionalizmusba oltott háborús pszichózis soha a büdös életben nem vezetett még semmi jóra. Most sem fog.adomany