Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

DÜHÖNGŐ


Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző f*sz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,384,312 forint, még hiányzik 615,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Itt izgulok teljes erőből, de népünk nagy vezetője sajnos még a susnyásban lappang. Addig is az M1 stúdiójában okos bácsik magyaráznak okosakat. Leginkább arról, hogy miért ennyire szánalom a baloldal. Szerkesztőségünk összevont kedvence (az egyik a sokból) Mráz Ágoston Sámuel (időnkét Szilamér) érdekes módon Gyurcsány Ferencet védi. De jött a főnök, hajrá! Szeretlek, Viktor! És hazudós vagyok. Ja, nem. Egyik sem.

Schmitt Pálnak verbálisan kezet csókolt a nagy ember, elsütött néhány idióta viccet már az elején és mondja és mondja.

Média-siserehad! Új kifejezés, tanuljuk meg. Most mesét mond a meghalni nem hajlandó történelemről, amiről végül persze kiderült, hogy az bizony ő maga, Szeretett vezérünk. És szabadság van, mert megdögölnek a liberálisok. A világban és úgy általában is.

Rettenetesen el volt nyomva eddig a magyar jobboldal, benne maga a felcsúti géniusz is, de most süllyednek a liberálisok, kitört a szabadság.

Esküszöm, beszarok! Oké, hogy oda van neki írva és felolvassa, de lehetséges, hogy hisz is abban, amit beszél? Mert már ott tart, hogy borzalom elnyomás volt, kevés híján elpusztult a világegyetem, de a szabadságszerető népek fellázadtak, lassan legyőzik a gyilkos liberálisokat (Brexit és Trump!) és mégis megmenekül az univerzum, benne kicsiny hazánk. Éljen!

Hadállás van! Mindenki mindenki ellen fellázadt, főleg ők, a szuverén országok (mármint az Orbán nevű és hívei) lázadtak fel az unionisták ellen. Én már kezdem egy hangyányit unni ezt a sok hülyeséget, mert már ezerötszázszor hallottam. Lehetséges, hogy ezeket a paneleket random kihúzzák egy kalapból és kész? Mert úgy tűnik.

Na, mégis van újdonság. A liberálisok a demokrácia ellen fordultak és beengedték a rókákat a tyúkólba és bosszúból ránk engedték a migránsokat. Milliószámra.

Most ezt nagyon komolyan mondom: ez az ember nem normális. Annyira populista, hogy megrepedt a tévé burkolata és annyira hazug, hogy pereg a plafonról a vakolat. Ilyen elmebeteg, uszító, gyűlöletkeltő habogást már régen hallottam, azt is csak archív felvételeken. Felirattal.

Most ráfordul az országra. Most éppen arról hazudozik, hogy mennyire racionális, jó és stabil a Nemzeti Együttműködés Rendszere, az ország stabil, mint a kurvaélet. Trianon is van, amitől – ha jól értem kuszaagyú mondatait – fideszék simán megvédtek volna minket, de majd most is. 700 000 új munkahelyet is csinált ez a drága ember és a másik kezével csökkentette a rezsit, ráadásul a migránsokat is megállította és megvédte Európát. A népszavazással pedig megmutattuk.

Édesistenem! Szellemeskedik. Majd ide menekülnek az európai országok lakói. Németek, hollandok, svédek, angolok ide fognak menekülni a migránsok elől. Ők az igazi menekültek és őket majd befogadjuk. Nagy a baj, mondom én.

De ez mi? „Hölgyeim és uraim, tisztelt egyesület!” Miféle egyesület? Hol papol ez a szerencsétlen? Már egyesületet kellett létrehozni, hogy azok előtt szónokoljon? Hűségesküt is kell tenni? Hmmm? Egyesület? Ki az egyesület elnöke? Kövér Laca házmester? Mi a feladata az egyesületnek? Főállásban tapsikolni, valahol megszólamlik szemünk fénye? Bocs, most világosított fel a kolléga, hogy Balog Zoltán az egyesület. Vagyis az elnöke. Akkor jó, nem szóltam egy szót sem.

Középeurópa legerősebb hadserege lesz a miénk (megintcsak: MIVAN?), ingyen esznek a gyerekek, hittan, erkölcstan, tornaóra, hurrádejó!

Most kell szerénynek lenni, mert most van mire – mondja a személyiségzavar.

Öt nagy támadás jön. Új nemzeti politika lesz. Brüsszel meg akarja tiltani a rezsicsökkentést. Megvédjük! Nem adjuk a rezsicsökit!

A másik a kötelező betelepítés, a rohadék Brüsszel megint ránk akarja tukmálni őket. Vagy nem, hanem hogy itt bolyonghatnak, ha engedjük. De nem engedjük.

Most jön Soros és a civil szervezetek kinyírása. Akik nemzetközi szervezetek fizetett aktivistái. Nagytestű ragadozó – ez Soros György – de betelt a pohár, mert Soros és a magyarországi előretolt katonái ezrével akarják ide hozni a migránsokat. NEM-HAGY-JUK!

Brüsszel adót is akar emelni, de Orbán ettől is megvéd minket.

Az ötödik pedig: a munkahelyteremtő támogatásokat is el akarja venni Brüsszel, hogy rohadjon is meg!

Semmi rinya, Orbán megvéd minket. Ha ő maradhat a miniszterelnök. A magyarok olyanok, hogy soha, semmi nem elég jó nekik, de Orbán nem sértődik meg és nem bizonytalaodik el. Mert ő nem Gyurcsány. Annyira nem, hogy azért ennyire sikeres, boldog és gazdag ez az ország, mert ő nem Gyurcsány.

Neki van önbizalma és ez a kormány kiemelkedő, zseniális, fantasztikus és egyáltalán minden.

Vastaps.

Akkor én most levonom a magam következtetését. Nagy a baj, nem kicsit. Nem csak az, hogy egyre primitívebb sablonokból összetákolt semmitmondó beszédeket olvas fel a vezér, hanem annak a nagyon primitív üzenete a baj. Az uszítás mindenki – liberálisok, civilek, önkéntes jogvédők – ellen országon belül és uszítás az Unió ellen. Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző fasz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába. Mindezt a hazaszeretet álcája mögé bújva. Félelmetes, ami most történik. A melldöngető nacionalizmusba oltott háborús pszichózis soha a büdös életben nem vezetett még semmi jóra. Most sem fog.adomany

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.