Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ettől rohad szét itt minden, elvtársak!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ugyan a hányásszag súlyosan benne volt a levegőben, de ennyire tanulságos – a szó legszorosabb értelmében tanulságos – vallomássorozattal talán soha nem találkoztam, mint amit az Echo TV tudományos-fantasztikus kanális Sajtóklub című, politikai vitaműsornak csúfolt kormányfelszopó szeánszának tegnapi adása keretében a Bencsik-Lovas-Huth-Bayer barnanyelvű kvartett előadott.

Nem sajnáltam az időt és az energiát, kiválogattam a tömény 50 perces bájcsevelyből a legerősebb/legfélreérthetetlenebb állításokat, mert úgyse hinné el senki nekem, hogy ezek valaki(k)nek a száját valóban elhagyták. 50 perce meg nem mindenkinek van arra, hogy a nemzeti kormány előretolt tányérnyalóinak pszichedelikus-szürreális agymenését végighallgassa.

Újabb brutális kórrajz ez a nemzeti kormány szellemi holdudvarának erkölcsi színvonaláról. Arról, hogy milyen minőségű emberek alkotják a Fidesz intellektuális holdudvarát és propagandagépezetét; hogy kik is tulajdonképpen ezek az örökös ellenzékiség képzelt betegségében szenvedő, démonokkal viaskodó, közpénzből élősködő, vernyákoló gazemberek, akik felesküdtek arra, hogy minden idők leggyalázatosabb kormányát tűzön és vizen át védelmezik, szolgálják, nyalják és falják. És arról, hogy miért tart ott ez az ország, ahol az ilyen kaliberű egyének a köz hűtlenül kezelt tulajdonából kistafírozva hülyítik a náluk is hülyébbeket.

Újabb szintet lépett az elmebaj a nyugati liberális világban, ugyanis a Brit Orvosi Kamara szerint nem szabad a várandós hölgyeket többé „kismamának“ hívni, mert azzal sértik a transzszexuális polgárok jóérzését. Úgy tűnik, a Monty Python abszurdja egyszerre maga lett a rögvalóság.(echotv.hu) 

Bencsik: Azt mondja Trump, hogy ez egy botrány, hogy ő hét ország muszlimjait kitiltotta Amerikából, merthogy rohadtul veszélyes ez a hét ország, mire jött egy kalácsképű, szakállas bíró és azt mondta, hogy nem, ez nem érvényes, és törölte az elnöki rendeletet. Majd fellebbeztek a legfelsőbb bíróságon, amely ennek a kalácsképű bírónak – akire a világon senki nem szavazott – adott igazat, és most a Trump legújabb bejegyzése az, hogy egyet tehetek: hogy az ország biztonságát védjem. (…) Tehát van az úgynevezett népfelség, elmegy a nép és szavaz (…) végül lesz egy győztes (…) És erre jön egy bíró és azt mondja: te? Te aztán nem. És mondja az ember: ki ez a bíró? Ez a bíró az unokahúga lehet annak a baromnak, aki ezt a brit orvosi kamarai rendelkezést kitalálta. Mert ezek így a semmiből jönnek, és az életünket befolyásolni akarják. (…) Pontosan olyan fokon illegitim a brit orvosi kamara a kérdésben, hogy az édesanyját ki-ki miképpen szólítsa és szeresse, mint amilyen illegitim ez a szakállas bíró. Kik ezek, honnan jönnek?

Bayer: Bemegy anyu a kórházba, és onnantól, amikor átlépi a kórház küszöbét, akkor terhes személlyé változik azért, mert idióta barom állatoknak ez a problémája. És idióta barom állatok idióta barom állatok problémáiból csinálnak ilyen általános közügyet (…) és ettől rohad szét minden.

OLAF-jelentés

Bencsik: Ezt nem tudják kivédeni. (…) Az, hogy 450 milliárdból kétszázhetvenvalamennyi tisztességtelen úton … és ebből 167 milliárdot elloptak, ez nem maradhat büntetlenül. Ezt 100%-ban úgy, ahogy van, a balliberális politikai vezetés intézte el, ők lopatták el ezt a pénzt. (…) Az Uniót sokszor jogosan kritizáljuk, hogy hát nem igazán a barátunk, e tekintetben az Unió lassan, de célratörően feldarálta ezt a dolgot. (…) Van rá egy évünk, hogy az ország lakossága megismerje, hogy kik lopták el. (…) Azért nagy disznóság lenne, ha nekünk adófizetőknek kellene kifizetnünk a (büdös) tolvajok által ellopott pénzt.

Huth: Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem mi fogjuk visszafizetni, ugye 59 milliárd forintot konkrétan vissza kell utalni. 2010 óta most először lehet látni ijedtséget, félelmet Medgyessy Péter és Demszky Gábor tekintetében.

Lovas: Szeretném a kedves kommunista Kínát megkérni, hogy vigye el Demszkyt és csinálja azt, amit szokott egy ilyen korrupt emberrel. (…) A havi 65 ezer forintos nyugdíjamat hajlandó vagyok közjegyzőnél letenni és a választásoknál felajánlani nektek vagy bárkinek abban az esetben, ha bármilyen előrelépés van a magyar bíróságnál ebben az ügyben.

Bayer: Nekem is egy félelmem van. Azt fogják mondani, hogy elévült.

Bencsik: Az elmúlt 15 évben vérlázítóan alávaló ítéletek sorozatban születtek (…) nem csak Amerikában vannak kreatív szakállas bírók, hanem nálunk is, akik felülírják a dolgokat, mégis azt kell mondjam, hogy szerintem nem nőnek égig a fák.

Lovas: Nem az a lényeg Gyurcsánynak is, hogy nem megy börtönbe?

Bencsik: Vélhetőleg (…) itt bűnszövetségnek létre kellett jönnie, mert különben nem tudták volna ellopni ezt a pénzt. (…) 5-10 ember közül kell a tolvajt megtalálni, ennyi pénzt nem lehet a párnacihába’ tartani. (…) Ez lesz az elkövetkező hónapok nagy kérdése, van-e már annyi erő a magyar igazságszolgáltatásban és a magyar politikában, hogy kikényszeríti az igazság felszínre kerülését.

Gyurcsány meg a többiek 

Huth: Az elmúlt hét arról szólt, hogy ahelyett, hogy a Gyurcsány, Medgyessy, Demszky és a többiek örülnének, hogy nem lettek sittre vágva eddig, minthogy…ugye Juhász Péter azt mondja, láncra verve fogja Orbán Viktort elvezetni, Gyurcsány Ferenc letörli a mosolyt a fideszesek arcáról és bebörtönöz mindenkit…

Bencsik: Félelmükben csaholnak, erre ezt szokták mondani, de tényleg ez már a szűkölés, amikor olyan szavakat használ, amiket józanul nem mondana ki. Meg vannak őrülve, rettegnek, ez nagyon-nagyon sok pénz.

Bayer: Szerintem meg a Fletót mit fizetjük. Gyerekek, amit ez az elmebeteg most produkált, ez 500 ezer bizonytalan szavazat, ahogy letette az utolsó mondatra a pontot. 500 ezer bizonytalan sikítva eldöntötte, hogy akkor a Fideszre fog szavazni. Ez a kretén a fizetési listánkon rajta van, állítom.

Huth: Normális esetben mondjuk Gyurcsány Ferencnek vagy Juhász Péternek annyi beleszólása lenne a magyar politikába, mint Szabó Albertnek volt annak idején, vagy még annyi sem. Ehhez képest ízlelgessük már ezt a mondatot, hogy a Fidesz lop, a miniszterelnök tolvaj, mint a párttársai jelentős része, beteg, el kell távolítani, addig nem nyugszunk, amíg börtönbe nem kerülnek – mondja Gyurcsány, aki…

Bayer: Csak ezért nem ment börtönbe pár évvel ezelőtt, mert elévült az egyik ügye.

Huth: …aki végigverte, szemkilövette, a nevére vette a 10 milliárdnyi magyar ipari vagyont pár forintért… Gyurcsány ugye több mint 1 milliárd forintot kap az Európai Uniótól arra, hogy megszakértse, hogy itt Magyarországon meg Kelet-Európában jogszerűen költik-e az Unió pénzét. 1 milliárdot. (…) Semmi arra utaló jel nincs az Európai Bizottság szerint, hogy Gyurcsány Ferenc a szakmai átvilágító munkát a politikával összekeverné. Az a Gyurcsány, aki mindenkit le akar sittelni. És ugyenez a Juhász Péterre is igaz, aki többek között Soros Györgytől kapja a súlyos milliókat.

Bencsik: Én is veszélyesnek tartom a Gyurcsányt (…), mert nagyon hatásos demagógiai fegyver, amikor az én bűnömet átvetítem a másikra. Az, hogy ők elkezdenek üvöltözni a Fidesz korrupciójáról, az egy elterelő hadművelet. A Gyurcsány szerintem azért ilyen ordenáré, minősíthetetlen, alpári fenyegetőzésben tört ki, mert ő nagyon élvezné, ha Orbán Viktor egyszer észrevenné őt. Nagyon fontos lenne, hogy egyszer Orbán Viktorral vitatkozhasson, mert az őt fölemelné. És ezért egyre nyíltabban provokálja őt. Arra számítva, hogy van egy olyan eléggé befolyásolható alsó népréteg, amelyik beveszi ezt a dumát, hogy a Fidesz korrupt és akkor ez a korrupció elfedi az ő nagy bűnüket. Úgyhogy én ezt egy hatalmas próbatételnek tartom, mert kiderült, hogy ezek rohadt bűnözők a baloldalon és a liberálisok. Bűnözők. Ha el tudjuk kapni őket és az igazságot érvényre tudjuk juttatni, van esélyünk. Ha ez a rettenetes szájalás elsodorja a mi hangunkat, akkor még baj is lehet.

Lovas: Nekem nem most derült ki, hogy rohadt bűnözők.

Bayer: Ez az elmebeteg bűnöző bármit és bárhogyan hörög, ennyi a százalék. (…) Amikor ez az elmebeteg kretén bűnöző azt hörgi egy mikrofonba, hogy ő volt már ennek az országnak elsőszámú vezetője, és még lesz is, és hogy ő fogja kivezetni az országot ebből a szörnyű helyzetből, amiben most van, az félmillió tuti szavazó a bizonytalanok köréből. Akik (…) azt mondják, istenem, csak ez az állat ne jöjjön vissza.

Bencsik: Nekünk viszont most az a felelősségünk, hogy erre a kihívásra… fel kell venni a kesztyűt. Ez a 167 milliárdot ellopó banda most nem úszhatja meg. Nem engedhetjük meg, hogy megússzák.

Bayer: De legalább politikai értelemben.

Bencsik: Így van. Arra van ráhatásunk, a jobboldali médium szereplőinek.

Nos. A műsor utolsó részét, nevezetesen a putyini látogatás gyomorforgató dicsőítésére vonatkozót kihagytam a leiratozásból, mert arra egyrészt reggeli jegyzetünkben már utaltunk és mert én személyesen nem tudok mit kezdeni azzal, hogy ivarérett, fogalmatlan talpnyalók őszintén és komolyan úgy gondolják, hogy ha Vlagyimirovics a paksi beruházás nem 80, hanem 100%-át hitelezi meg, akkor Magyarország ingyen kap egy erőművet.

Foglaljuk össze az intellektuális és emberi trágya-jelleget tökéletesen kidomborító vita egyéb tanulságait, amelyek egy olyan országban történnek,

ahol az elmúlt hét évben kizárólag a Fidesz volt kormányon;

ahol 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíj-vagyon tűnt el következmények nélkül;

ahol a nemzeti mangalicaszerelő az év minden napján közel 5 millió forintot keres az állami közbeszerzéseknek köszönhetően;

ahol a nem ritkán köztörvényes gazemberekkel üzletelő miniszterelnök egész pereputtya zsírosra milliárdosodott;

ahol a legfőbb ügyész ingerküszöbét egyszerűen nem érik el a korrupció-gyanús ügyek

és ahol a kormány egyik legsötétebb figurájának papírja van arról, hogy bűnöző:

  • A senki által meg nem választott bíróknak/bíróságoknak nincs joguk felülbírálni a nép által választott politikusok döntéseit, mert senki nem választotta meg őket. Azok a bírósági ítéletek, amelyek nem a fideszes görényeknek kedveznek, azt bizonyítják, hogy a bíróság szart sem ér.
  • Az Unió nem a barátunk, amikor bírálja a nemzeti magyar kormányt, de szeretjük, amikor a más színezetű korrupciót göngyölíti fel.
  • A más színezetű korrupt gazembereket ki lehetne nyírni, ahogy az Kínában szokás.
  • A magyar igazságszolgáltatás feladata, hogy kiderítse a Bencsik-Bayer-Huth-Lovas-Fidesz-félék igazságát.
  • Gyurcsány Ferencnek és Juhász Péternek keresnivalója nem lenne a magyar politikában. A politikában csak a fideszeseknek és a seggnyalóknak van keresnivalójuk.
  • A baloldal csak azért hörög arról, hogy a Fidesz korrupt, mert el akarja terelni a figyelmet saját korrupciójáról. Az, hogy a Fidesz korrupt, egysejtűeknek szóló ócska duma.
  • A jobboldali média feladata megvédeni a magyar kormányt a rohadt baloldaltól és Gyurcsánytól. És a kalácsképű bíróktól.

Nem tudom, hogy ezek a humanoidok milyen lelkiismerettel hajtják álomra a fejüket miközben pontosan tudják, hogy kenyéradó gazdáik széthordták az országot. Igen, aljadékok, a bűnözőknek börtönben a helyük pártszínezettől függetlenül. Egyetlen bűncselekményt sem írhat felül az, hogy a másik is lopott. Ez az, amit ti soha nem fogtok tudni leírni, kimondani. Mert erkölcstelen férgek vagytok. Emberi hulladékok. Hát ettől rohad szét itt minden. Miattatok.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.