Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Négylábon, az Orbán nyitott slicce előtt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Merem állítani, hogy nagyon kevés olvasó veszi magának a fáradságot és nézelődik nemzetünk méltán tisztelt nagy fia, az üzleti élet fenegyereke, a gravitációt ki-be kapcsolgató, a putyini álhírgyárat lelkes nyelvcsapásokkal szolgáló Széles Gábor indokolatlanul kevés látogatót vonzó közösségi oldalán.

Mivel hihetetlenül jófej vagyok és mindenekelőtt a köz véleményének széleskörű tájékoztatását tűztem ki életem fő céljául, helybe hozom a magaskultúrát. Tessék.szelesvona

Ezennel megállapítom, hogy Széles Gábor egy természeti csoda. Minden téren. Ennyire feneketlenül buta embert elég ritkán látni a mi égövünk alatt is, pedig nem gyenge a felhozatal kormánykörökben. Széles Gábor azonban egy más dimenzió, már amennyiben az ő esetében lehetséges dimenzióban gondolkodni. Bármilyen vontakozásban.

Kezdésnek gondolkodjunk el azon, hogy a magyar közoktatás nem most zuhant a szakadékba, hanem már évtizedekkel ezelőtt. Az a rendszer, amelyik diplomát ad egy ilyen szellemi mélygarázsnak, csak beteg lehet. És nem (csak) az olyannyira imádott édesjó anyanyelv ellen elkövetett sorozatos merényletekre gondolok, bár az sem utolsó szempont. Ennél azonban érdekesebb az a középkori boszorkányokra hajazó átokszórás, amit az üzletember nagy nyilvánosság előtt – jó, nem olyan nagy az, csak páran járunk oda röhögni – előad.

„Aki eladta a lelkét a Simicska pénzének…” kezdetű verssor helyből megérne egy alaposabb elmeorvosi vizsgálatot. Már csak azért is, mert az Orbán nevű a komplett hatalmát köszönheti a Simicska pénzének, a Simicska pedig a pénzét köszönheti az Orbán hatalmának. Erre a szimbiózisra épült fel az egész mai, bűnszervezetben elkövetett országlás. Ebből profitál ma is a Széles és a hozzá hasonlóan magasan kvalifikált agyhalottak.

De a kulcsmondat ezután jön és akkorát üt, mint Kovács Kokó István, mielőtt celebbé küzdötte le magát. Még mindig a Jobbikról van szó, merthogy a világhírű antigravitációs szakember külön nekik szánta a posztot. Tehát:

„Ha ők is szövetségre léptek volna a Fidesszel akkor most pozícióik lehetnének a kormányban, mint a KDNP-nek” 

Hogymivan? A KDNP-t nem is választotta meg senki (tudom, hogy nem, csak viccelek), kizárólag azért kaptak pozíciókat a kormányban, mert letérdeltek a nagyvezér öle elé? Oké, hogy ezzel mindenki tisztában van, csak eddig nem volt olyan idióta barom, aki ezt le is írta volna. De akkor helyzet van, drága elvtárs! Mert befurakodott a kormányba egy olyan szervezet, amelyet senki nem választott meg és ráadásul beleugat a politikába. Remélem, Lázár János azonnal elkezd intézkedni és kétpofára követeli a teljes átláthatóságot, vagyonnyilatkozatot, elszámolhatóságot. Mert mi van akkor, ha a KDNP nem is az, aminek látszik (élősködő vénemberek gyülekezetének látom én az átlagszememmel), hanem a Soros György, a szabadkőművesek, háttérhatalmak és pirézek pénzelik őket egy ürgebőrbe varrt ufonauta segítségével, aki egy kiszáradt kút belső felületére tapadva irányítja a gondolataikat? Naugye!

A Széles Gábor azt állítja, hogy itt labdába csak az a párt rúghat, amelyik lefekszik a Fidesznek. Az mindegy, hogy ezt eddig is tudtuk, de mégis más leírva látni. A KDNP lefeküdt, meg is van az eredménye. Speciel én még emlékszem rá, hogy Torgyánék is adták a kacsójukat, amikor a Fidesz nem kerülthetett volna kormányra a kisgazdák nélkül. Annak is meglett az eredménye. Hiába, az Orbán már csak ilyen hálás fajta. Ameddig nem kerül valaki az útjába, addig nem nyírja ki. Csak elég szorgosan kell szopni, nyalni és közben dicsőítő zsoltárokat énekelni, akkor nincs baj. Nem mondom, elég speciális szájszerv kell hozzá, de feltétlenül megtérül.

A végső érv mindent visz. Ez valami ősi, az idők kútmélyébe veszett átok lehet. Az önérvényesítés. Az anyák takarják el gyermekeik szemét, a férfiak mentsék a nőket és a dedeket, a Jobbik önérvényesíteni akar! Esküszöm, a tatárjárás óta nem szenvedett ennyit ez a szerencsétlen ország, mint az elmúlt években. Itt már csak a félanalfabéta, takonygerincű, tehetségtelen lelki nyomorékok maradhatnak talpon. Pontosabban négylábon, az Orbán nyitott slicce előtt, sűrű, tömött sorokban.

Hányinger.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.