Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hát milyen istenverte banánköztársaság ez?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Belátom, nem könnyű überelni táváris Putyin sötét diktátor mindent felforgató budapesti látogatását. Különös tekintettel a városlakók – e nagyszerű eseményben gyökerező – csúcsrajárott egész napos szívatására, Juhász Péterék félig ellehetetlenített tiltakozására, Vlagyimirovics és Viktorovics egymást körbeszopkodó, rendkívül rossz érzéseket ébresztő, szürreális és gyomorforgató bratyizására.

Igen, figyelemmel kísértem a sajtótájékoztatót, ám a méla undoron és a megvetésen kívül semmi mást nem ébresztett bennem őexcellenciája (by Putyin) Orbán Viktor legújabb Európa-ellenes ezúttal viszonylag visszafogott fröcsögése, és meleg szarig benyaló, megalázkodó, szívélyes-kedélyes hajlongása az orosz zsarnok előtt. A lényeg, hogy az ellenséges Nyugat-Európa okozta nehézségek ellenére virágoznak, gyümölcsöznek, fejlődnek a magyar-orosz kapcsolatok, és köszönjük és öröm és boldogság és éljünk. Ja, és ha már ilyen szépen összegyűltek, hazudtak egy öblöset az elvtársak. Szemrebbenés nélkül. Egymásra licitálva. Úgyhogy nincs erről több mondanivalóm, bár a hóciepellőm van tele azzal, hogy az Orbán nevű a magyar emberek nevében mondott hálát neki, hogy méltóztatott meglátogatni minket. Mert a legnagyobb erény, ha az ember tudja, hol a helye. Ja, aha.

Ám van itt egy dolog, amit baromira nem értek, viszont elég fontos ahhoz, hogy ne hagyhassam szó nélkül. A hír az, hogy kiszivárgott (még egyszer KI-SZI-VÁR-GOTT!) a 4-es metróval kapcsolatos korrupciós ügyeket vizsgáló OLAF-jelentés. Nem. Helytelen. Nem kiszivárgott. Kiszivárogtatták.

Nem akárki, hanem a Terrormariska néni által felvásárolt, cirkuszok és hisztériák árán kivéreztetett, elfideszesített Figyelő című lap. Magyarország utolsó komoly gazdasági lapjainak egyike, ahonnan a legnagyobb nevű újságírókat már távozásra kényszerítette az Orbán nevű Viktorba szerelmes, halszagú, történelemhamisító matróna.

olaf

Ez itt fent a szennylappá züllesztett Figyelő online változatának beharangozója, részleteket a legújabb nyomtatott számban ígért szexi-fancy-trendi Maris, az Index írt ezekről. Értjük? Nem értjük, én se értem, de mondom, mi a tényeknek állása.

Polt Péter legfőbb szarelkenő artista megkapja az OLAF-jelentést (mivel az OLAF nem rendelkezik nyomozati jogkörrel, így a magyar hatóságok illetékesek eljárni az ügyben), ám ő nem hozhatja nyilvánosságra, mivel a jelentés bizonyítási eszköz gyanánt a folyamatban lévő nyomozás részét képezi.

Közben a táskacipelő pincérnek öltözött Csepreghy Nándor lebegteti a balliberális visszaéléseket, az orbitális csalásokat és Brüsszelre mutogat, merthogy állítólag kizárólag az OLAF vagy az Európai Bizottság oldhatja fel a 4-es metró beruházás vizsgálati jelentésének titkos minősítését. Tekintve, hogy a dokumentumra az uniós belső adatvédelmi szabályok érvényesek.

Lázár János két hete eltűnt kormányinfós stand-up király mosta az ő kezeit, hogy nem, dehogyis lehet, sajnos nem lehet nyilvánosságra hozni a jelentést, de – higgyük el  – súlyos visszaélésekről van szó, amelyek mind-mind a 2010 előtti szocialista-balliberális városvezetéssel, valamint borzasztó milliárdokkal ápolnak közelebbi kapcsolatot, ezért ő ismeretlen tettes ellen meg is tette a feljelentést.

Taprlós István főfő izé aztán majdhogynem kiszivárogtatja a teljes jelentést, amit a pincérbe oltott táskahordozó átadott neki, de Lázár a fejére csap, hogy miszerint ha jót akar magának, akkor sürgősen letesz a nagy ötletről és kussol.

Közben az ellenzék félhangosan üvölt, hogy OLAF-ék szerint a dokumentumot közzé lehet tenni, és folyik valami idióta, arcpirító, mindenkit hülyének néző egymásra mutogatás. Az ellenzék szerint a kormánynak kötelessége, a kormány szerint Brüsszelen múlik, dobálják innen oda a büdös szart. Lehet, hogy 87,5, vagy 76,5, vagy 70,5, de az is lehet, hogy csak 59 milliárdot kell visszafizetni, ez utóbbira számít egyébként Tarlós Pityu is.

Két hete semmit nem lehet tudni, senki nem mondhat semmit, de valószínűtlen információkra hivatkozva minden aljas párkatona ugat, szakmányban nyomja az elmúltnyolcévezést és az adófizetők pénzének ellopását, konkrét bizonyítékok hiányában teregetik a fost és hergelik az embereket. Erre mit ad isten? Amit Tarlósnak a lelkére kötöttek, azt Schmidt Mária az általa felvásárolt és tönkrevágott lapban egy laza mozdulattal kiszivárogtatja. Ez mi?

Tehát oda jutottunk, hogy történelemhamisító Mariska néni (üdvözletünk Dózsa Lászlónak) tényeknek nevez egy féligazságnak is gyenge, áttetsző, hiányos kiszivárogtatást. Konkrétan oda jutottunk, hogy amit Lázár, Tarlós, Csepreghy és további tetszőleges díszfallosz nem hozhat nyilvánosságra, hogy végre tisztán lásson a baromnak nézett polgár, azt a forradalomügyi Schmidt asszonyság lehozhatja a lapjában. Hát milyen istenverte banánköztársaság ez? Nem értem én ezt az egészet.

Ha egyszer nem lehet nyilvánosságra hozni, mert kibaszott nyomozati anyag része, mert az uniós adatvédelmi szabályok nem teszik lehetővé, akkor mi ez az ocsmány maszatolás? Ez lesz ezután, hogy senki nem látta a jelentést, Polt addig húzza az időt, ameddig fel nem virrad a 2018-as választás és addig meg ez a sokat sejtető karaktergyilkosság és hátramutogatás lesz napirenden? Most éppen Schmidt Halszagú Mária lett a korrupcióellenes háború arca, vagy mi az isten van? Egyáltalán mit keres a Figyelő birtokában bármi, ami titkos és nem kiadható a pórnép számára?

Az egész nyilvánosságnak joga van tudni, hogy pártállástól függetlenül kik, mennyit, hogyan loptak el, a szerződések körülményeit, mindent. Csak ugye az elmúlt nyolc év utáni elmúlt hét év is kevés volt, hogy Polt valamit mozdítson, a legtöbb OLAF-ajánlást magasról leszarta (hogy mást ne mondjak, két napos hír, hogy hangfelvétel bizonyítja: Tiborcz István miniszterelnöki vő bennfentes információk birtokában jogosulatlan versenyelőnyre tett szert az Elios Zrt.-vel, amitől azóta sikeresen megszabadult), az eljárásokat néhány nevetséges kivétellel megszüntette, most meg lebegtetik a fekáliát, hogy az Alstom meg a Siemens meg a többiek.

Tehát még egyszer: ahelyett, hogy azon lennének, hogy mielőbb kiderüljön, ki a f*sz nyúlta le azokat a milliárdokat, a szokásos, néphülyítő féligazságokkal manipulálnak. Tarlósnak a tyúkszemére léptek, hogy eszébe ne jusson nyilvánosságra hozni, mert szétperlik a seggét, de sebaj, mert a nemzet Máriája férfiasan magára vállalta a harcot. Hogy kibontja az igazság egy részét. A Fideszre nézve kínos részét meg elhallgatja, hátha kihúzzák a soron következő szabad választásokig, utána meg már tök mindegy.

Ennyire kreténnek nézni az embereket, valami egészen elképesztő. Én Schmidt Mária helyében is szarul érezném magam. Bár szerencsére ő eddig sem zavartatta magát semmiért. Akkor sem, amikor az ingyenes halszagú sláger 50 milliójával nem számolt el, akkor sem, amikor a szemünk láttára hamisított történelmet. Majd pont most fog magába szállni. Hányinger és tömény undor ez az egész.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.