Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Három darab vérnyugger saját hatáskörben ügyintézkedik mindannyiunk helyett és nevében

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igaza van a munkatársamnak, ez tényleg a móka és kacagás napja. Én már a CÖKA sajtóközleményén is hangosan derültem, annyira jópofán magyarázták el, hogy újságírói tévedés volt és különben is, a békemenetet nem a Fidesz nem szervezte meg, hanem a kormány nem szervezte meg. Mintha lenne különbség a két vállalkozás között. Holott pedig nincsen. Annyira nincsen, hogy időről időre ők maguk is identitászavarba keverednek és a Fidesz ad ki sajtóközleményeket a kormány nevében, vagy fordítva. Nem mintha nem lenne tök mindegy, csak úgy mondom. De amikor sikerült meglelnem ezt a közleményt, az addigi vihogásom üvöltő röhögésbe csapott át és tudtam, ezt feltétlenül meg kell osztanom az olvasókkal. Mert van, aki nem olvassa még az MTI által kiadott anyagot sem, pláne az Országos Sajtóiroda közleményeit nem olvassák, márpedig erről senki nem maradhat le. Lássuk a medvét. Vagy micsodát.

„Budapest, 2017. február 1., szerda (OS) – HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ROSZATOM = JÓ ATOM !   A Honfoglalás 2000 Egyesület és a Vlagyimir Putyin Baráti Kör az orosz követség előtt szimpátia-tüntetésen üdvözölte az orosz elnököt, és levelet adott át a követségnek, hogy továbbítsák Putyinnak. Üdvözöltük a Paks 2 erőmű megállapodást, melyet az orosz Roszatom cég fog megépíteni, hogy biztosítsa hazánknak hosszabb távon, a jövő generációinak az energia ellátást. Az egyesület a napokban, levélben fordult Orbán Viktorhoz, hogy tárgyaljanak a Magyarországot is sújtó gazdasági embargó felfüggesztéséről, különös tekintettel a mezőgazdasági termékekre. Nagy nyomatékkal kértük: szerepeljen a tárgyalások során a székelyek autonómia igényének kérdése, Putyin pedig gyakoroljon nyomást Romániára e tekintetben. Továbbá: vesse latba tekintélyét nemzetközi fórumokon, a budapesti Olimpia megrendezése érdekében. Végezetül, a tüntetésen megismételtük korábbi javaslatunkat: Putyint és Orbán Viktort terjesszék fel az illetékesek a Nobel-békedíj elnyerésére, – ugyanis ők ketten tették a legtöbbet Európa és a Világbéke megőrzése érdekben.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – VLAGYIMIR PUTYIN BARÁTI KÖR Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület”

Hát van ennél viccesebb? Szerintem sem. Három darab – bár lehetnek akár öten is – vérnyugger saját hatáskörben ügyintézkedik mindannyiunk helyett és nevében. Egyem meg a mogyorójukat, ezeknek semmi nem drága. Mondjuk igazuk is van, mert mit kockáztatnak? Semmit. Az hétszentség, hogy nem nekik kell kinyögniük Orbán-Putyin buliját a paksi mutyival kapcsolatban, ahogy az olimpia költségeit sem ők fogják fizetni. Imádom az ilyen – nekem az öt is páros – hozzáállást, a csalán más faszával való erőteljes verdesését.

Ők üdvözlik Putyint, csontig benyalnak neki, majd megkérik a vezérüket, hogy ugyan szóljon már az orosz cáratyuskának pár kedves szót. Atyuska pedig hasson oda az érdekünkben, lehetőleg szerezze vissza nekünk Erdélyt – azt csak a sorok között, mintegy szőrmentén kérjük – és ha már amúgy is a mi dolgainkban jár el, ugyan legyen kedves az olimpia ügyében is intézkedni. Mert a 3-5 darab elszánt nyugger nagyon szeretné.

Nem lenne ezzel nagyobb baj, ha a saját nevükben sertepertélnének, de láthatólag komolyan veszik a dolgot. Még ez sem lenne probléma, ha a saját nyugdíjukat ajánlanák fel a nemes célra, esetleg az évtizedek alatt összekuporgatott vagyonkájukból óhajtanának atomerőművet, olimpiát. De látható módon ez eszükbe sem jut, hanem a mindenki pénzét, befizetett adóját költenék a hobbijukra, ide értve a még meg sem született majdani munkavállalók adóját is. Az pedig nem annyira korrekt elképzelés.

Célszerűbb lenne, ha az aggkorú honfoglalók valami hasznosabb elfoglaltságot találnának maguknak, gondolok itt a olyan közhasznú tevékenységekre, mint az önkéntes munka, hólapátolás kalákában, esetleg a hölgyek köthetnének meleg sálakat a rászorulók számára. Felőlem az urak is köthetnek, eszemben sincs szexista diszkriminációval sújtani a harcosokat. Lényegében bármit csinálhatnak, csak a közös kasszáról pattanjanak le és lehetőleg nagyobb nyilvánosság előtt ne beszéljenek ekkora baromságokat, mert a végén meghallja valami külföldi újságíró és még hülyébbnek nézik az ország lakóit, mint eddig.

A két agyatlan Nobel-békedíjra való felterjesztése annyira jó ötlet, hogy majdnem én is filctollat ragadtam, hogy egy A4-es lapra írjam a magam üzenetét, de aztán mégsem tettem ilyet. Nem azért, mintha nem támogatnám a két zseni szépségkirálynővé választását Nobel-díj jelölését, hanem azért, mert egy nyomorult filctollat sem találtam az egész szerkesztőségben.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.