Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ha egy szál alsógatyában óbégatnál a Szabadság tér közepén, ezek akkor is azt gondolnák, hogy igét hirdetsz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Figyelj, Viktor!

Nem unod még, hogy leveleket irkálok neked? Mert én például már rohadtul unom, de ne aggódj, nem adom fel. Annyiszor fogok írni, ahányszor szükséges. Hátha egyszer eljut addig a csökött agyadig valami. Most látom, hogy új célt tűztél ki, naggyá akarod tenni Európát. Csak úgy barátilag kérdem: normális vagy?

Ne is válaszolj, tudom a megfejtést. Szerencsére nem csak én, hanem sokan tudjuk. Egyre többen. A híveidnek meg olyan mindegy. Ha egy szál alsógatyában óbégatnál a Szabadság tér közepén, ezek akkor is azt gondolnák, hogy igét hirdetsz és mennyire okosakat mondasz. De térjünk vissza a gatyádról a legfrissebb hülye kijelentésedre. Te akarod naggyá tenni Európát? Ne viccelj, mert nincs humorérzéked! Most komolyan, hogy akarod csinálni? Egyáltalán, mi a faszhoz értesz te? Ügyvéd nem vagy, csak a diplomát szerezted meg ezer éve, de nem csináltad végig azt sem. Életedben nem dolgoztál olyan munkahelyen, ahol számonkérik a tudást és a teljesítményt.

Fingod nincs róla, hogyan és miből kell megélnie az embereknek. Úgy értem, hogy normális munkából, átlagbérből. Amikor nincs strómanokon átfuttatott milliócska, csak az van, amit becsületes munkával megkeres valaki. Hogy akarsz te naggyá tenni bármit, amikor szétbaszod a saját országodat is? Tudsz róla, hogy mostanra szétvertétek az oktatást? Hogy döglődik az egészségügy, a szociális háló már nem létezik?

Viktor, bazd meg! Érdekel téged egyáltalán, hogy ebben az országban emberek halnak meg azért, mert nem tudnak dolgozni az egészségi állapotuk miatt, de te és a bűntársaid elvettétek tőlük a megélhetéshez szükséges minimális segítséget is? És arról tudsz, te önjelölt Napóleon, hogy azokban az intézményekben, ahol súlyosan beteg, magatehetetlen embereket kezelnek, nincs egy kibaszott felfekvés elleni matracra sem pénz? Hogy a mozgásképtelen betegek csontig kisebesedett testtel kínlódnak, mert a kevés nővér képtelen óránként, vagy két óránként forgatni annyi szerencsétlent? Mit matrac, lázmérő sincs sok helyen, te istenverte barom.

Rohad az egész ország, te meg Európát akarod megváltani. Mit csinálnál vele? Meghosszabítanád Bicskéig? Vagy Lovasberényig? Esetleg építenél kilencvenezer lőteret? Mert te a sportos embereket szereted? Nézz már a tükörbe, dagadék! Miféle ember az, akinek egy szemernyi önkritikája nincs? Vagy az elvarázsolt kastélyból hoztak neked tükröt? Esküszöm, ilyen a világon nincs.

Aki teheti, menekül ebből a lepusztult országból, te meg előadod a felcsúti megváltót. Jártál mostanában vidéken? Úgy értem, igazából. Nem úgy, hogy a sameszeid felmossák előtted az utat is és a gorilláid óvnak az utca emberétől, nehogy valaki a szemedbe találja mondani, hogy geci vagy. Márpedig az vagy. Vérgeci. A faterod, testvéred, feleséged, gyerekeid, szomszédod gennyesre keresték magukat és kurvára nem azért, mert akár csak meg is közelítenék egy átlagos magyar vállalkozó képességeit, hanem azért, mert a te pereputtyod. Semmi másért.

Menj el vidékre, olyan falvakba, ahol 98 százalékos a munkanélküliség, ahol bűz van, mert az emberek azzal fűtenek, amivel tudnak, ahol a nyomor savanyú szaga lep be mindent. Nézz a szemébe annak a szülőnek, aki nem tud egy almát sem venni a gyerekének, nemhogy gyógyszert.

Miféle ember vagy te? Ott bohóckodsz külföldön, a mi pénzünkből utazol, a mi adónkból feszül a hasadon az elszabott öltöny, miközben sokan két faluval odébb nem tudnak eljutni a beteg rokonukhoz, mert nincs pénzük buszjegyre? Miközben te ott mereszted a hájas valagadat és előadod a nagyformátumú politikust, itthon mi gyűjtünk takarókat, ruhákat, élelmet, hogy ne dögöljenek halomra a még nálunk is szerencsétlenebbek? Bazd meg, ebben az országban nincs segítség, ha valaki bajba kerül. Itt megdöglik, akin nem tud a civil társadalom segíteni.

Európát akarod naggyá tenni, te lelki nyomorék, te erkölcsi törpe? Miután szétbasztad ezt a kicsi országot, majd pont rád vár Európa. Mi vagy te? Nem vagy ügyvéd, nem vagy politikus, nem vagy becsületes, nem vagy jó ember. Élősködő vagy, a cimboráiddal együtt. Parazita, aki leszarja a kiszolgáltatottakat, csak a saját gazdagodása érdekli. Egy hírnévre törő senki vagy, aki a történelemkönyvekbe úgy fog bekerülni, mint Magyarország legkártékonyabb zsebdiktátora, aki egymaga nagyobb kárt okozott ennek az országnak, mint az összes többi hülye a történelem évszázadai alatt.

Nulla vagy emberileg, szakmailag, erkölcsileg. Pont rád vár Európa, te szerencsétlen. Elég baj az nekünk egyébként, hogy nem lesz semmi a nagyívű terveidből. Nekünk megváltás lenne, ha rászabadulnál a kontinensre, minket meg békénhagynál végre. Azok az európaiak hamar pofán vernének egy szeneslapáttal, akiknek van valami halvány fogalmuk arról, hogy mit jelent a demokrácia és mi a dolga a politikusoknak. Csak mi vagyunk ilyen szemenszedett barmok, hogy még mindig tűrjük. Remélem, ha már a saját országodban nem, legalább arra, ahol elgágogod a hülyeségeidet, helyre tesz végre valaki. Bár erre kicsi az esély. Tartok tőle, hogy ránk vár a feladat. Ne aggódj pajtás, megoldjuk.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.