Május 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Viktor, ne szarozz!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 412,710 forint, még hiányzik 2,587,290 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Viktor!

Képzeld, mertem nagyot álmodni és már tudom, mit kell csinálni, hogy jó legyen nekünk. Meg kell rendezni az olimpiát! Nem majd kétezerhuszonvalamikor, hanem még az idén! Ha nem nyerjük el a rendezés jogát már idénre, akkor rendezzünk magyar olimpiát. De nem ám csak nyárit, hanem télit is. Hadd bámuljon a világ!

Meg tudjuk csinálni, mert a nemzeti összetartás, a hihetetlen magyar zsenialitás, a keresztényi szeretet és a gyökerek mindenre képesek. A téli olimpia síversenyeihez Mészáros Lölö mangalicakolbászából kell építeni a sáncokat. A CBA-ban ez a kolbász 9600 forint kilónként, de a kormány vegye meg legalább dupla áron. Sőt, követelem, hogy Lölö kapjon 1000 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást, hogy fejleszteni tudja a disznótelepét, mert a jelenlegi kapacitás nem elég, kurvasok kolbász kell a nagysánchoz.

Építsünk nem egy, hanem két Paksot! Dőljön az áram, pörögjenek a kis atomok, mint a fene. Szánjunk rá négyszer annyi pénzt, mint most, legyen márványból a vécékagyló is, a többi pénzt pedig nyugodtan vigyétek haza

Az egész országot hálózzuk be kisvasúttal! Ragaszkodom hozzá, hogy a vasútkomplexumot Mészáros Lölö felesége, lánya, vagy jövendő veje üzemeltesse és kötelezővé kell tenni minden hazaszerető magyar ember számára, hogy heti kétszer vásároljon egy vonatjegyet, mégpedig országos útvonalra. Darabja 50 ezer forint legyen. Ehhez kapcsolódóan a kormány tegye kötelezővé a bankok számára a hitelezést, amiből a polgárok vonatjegyet vehetnek, a bank meg viszi a fedezetül lefoglalt ingatlant.

Merjünk nagyot álmodni! Bontsuk le a parlament épületét és kövenként építsük újra Felcsúton! Mindjárt a stadion mellett, hogy neked ne kelljen még esténként, munka után kilométereket autózni azért, hogy a fűtött gyepen futkoshassál. Sőt! Mindenhová, ahová te teszed azt a fenséges lábadat, fektessünk le fűtött gyepet. Mindig menjen előtted egy gyepfektető brigád és ahová lépsz a szentséges lábaiddal, oda előtte putty! fektessenek.

Ne csak a parlamentet, a Várat is vigyük át Felcsútra. Ott van annak a helye, csak a sok büdös tahó még nem tudja. Vezessük át a Dunát is, mert mégis hülyén nézne ki, ha az nem ott folyna. Megtehetjük, meg is tesszük!

Vegyük meg a szomszédos országok összes focicsapatát. Nem is, várjál! Jobb ötletem van. Vegyük meg az összes szomszédos országot! Akkor legalább begyógyulnának az ősi sebek, a Trianon-szaggatta sajgó fájdalom elmúlna, édes-Erdély, drága-Bácska, meg minden. Végre helyre állna a világ rendje és mindenki csodálná a te nagyságodat.

Figyelj, Viktor! Meg kell duplázni az áfát. Na, nem mindenre, mert az élelmiszerekre meg kell négyszerezni. Fizessen a paraszt, ha enni akar. Be kell vezetni az úthasználati díjat mindenhol. De még a kerítésen belüli járdára is. Ne csak az autósok adózzanak, hanem a gyalogosok is. Azok is koptatják a járdákat, tereket, lépcsőket. Miért tegyék ingyen, nem igaz? De.

Kaszinót minden faluba! Vajna építsen minden településre legalább egy játékkaszinót. Nagyobb településre kettőt. Állami támogatásból. Aztán ne adózzon egy petákot sem, erre majd nagyon oda kell figyelni. A Rogán és a Habony kezdje el kedvezményesen árulni a magyar állampolgárságot. Hogy ne legyen túl zsúfolt az ország, helyet kell csinálni a vásárlóknak. Úgy gondoltam, hogy a rokkantak ellátását úgy, ahogy van, meg kell szüntetni. Sőt! Ők fizessenek. A nyugdíjakat is be kell szüntetni, felesleges pénzkidobás.

Mondjuk ez így lassú. Megvan! Mindenkinek, aki nem hajt már hasznot neked, kötelező legyen átmenni a piroson! Aki még munkaképes, az hordja a követ apád bányájából Szeged közepére. Lehetőleg Botka irodájában kezdjék, amikor Botka is ott van. Addig kell hordani, ameddig el nem tűnik Botka is, Szeged is és a helyén nem lesz Európa legmagasabb hegye. Mert legyünk már ebben is elsők, mert hegyünk nincs is, te meg szeretsz síelni állítólag.

Államosítani kell a munkahelyeket is, mert így csak az irigység van. Mindenki közmunkásbért kapjon egységesen, akkor majd nem azt lesik, mennyit keres a másik, hanem dolgoznak, mint a gép. Lesz itt teljes foglalkoztatottság, nyári olimpia, téli olimpia, fényárban fog úszni az ország, fiatalodunk, erősödünk. Majd mi megmutatjuk a világnak, hogy kell ezt csinálni!

Viktor, ne szarozz! Hallgass rám, csináld meg, amit mondtam. Akkor legalább nem döglődünk még évekig, hanem egy hónap alatt romba dől ez a kurva ország és kezdhetjük végre eltakarítani a romokat. Hidd el, te leszel az első. Mint mindig.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.