Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem először mondja ez a nemzeti kaptafára húzott mocsári droid

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Ezeket a civil szervezeteket senki nem választotta meg, mégis véleményt formálnak, rangsort állítanak fel és konkrét politikai lépéseket próbálnak megvalósítani. (…) Az alapvető jogrendhez, demokrácia-felfogáshoz kapcsolódó dolgokat akarták helyreállítani (2006-ban, amikor a Fidesz kitüntetésre javasolta a Helsinki Bizottságot – szerk.), ma nem erről van szó. Ezt mondják, de valójában politikát akarnak csinálni (…) El kell választani egymástól, hogy a civil szót használjuk, akkor az mit jelent, és mivel takaróznak a baloldaliak, amikor megpróbálják civil köntösbe öltöztetni a saját politikai felfogásukat”

– ezt préselte ki magából Kovács Desikerült? Zoltán kormányszóhurcolászó szaktekintély az ATV reggeli műsorában. Akinek van 12 fölösleges perce, ITT megnézheti-meghallgathatja. Rögtön miután homályos, tényekkel alá nem támasztott, ködös rágalmak kíséretében kvázi egyenlőségjelet tett a terroristák és a civil szervezetek között. Rögtön miközben párhuzamosan a magyar emberek jogaira hivatkozva átláthatóságot hörgött a személyiségzavar a mikrofonállványnak. Rögtön miután az intellektuális birkózó kitakarításról röfögött és Lázár János kedélyesen vigyorogva mentegette a tahó szócsövet.

Nem fogom megismételni, amit már leírtunk, amit már mindenki leírt, akinek a tudata átfogta, hogy a polgári-nemzeti-keresztény oldal háborút indított saját polgárai ellen. Azért megjegyzem: közben a PestiSrácok nevű kitartott szolgák különítménye örömujjong. Németh Szilárd kijelentése, mely szerint ki szeretné söpörni a Soros György által finanszírozott civil szervezeteket Magyarországról, elért a Breitbart szerkesztőségéhez is, akik a hír hallatán felkapták a fejüket. A jobboldali portál követői örömujjongásba törtek ki és egy emberként ünneplik a szerintük „tökös magyarokat” – adta hírül a taknyán csúszva Stefka István minden rendszer kiszolgálója elvbarátaival karöltve.

A közpénzbarmok örülnek, én viszont felhívnám a tökös magyarok figyelmét a visszaeső kormányszóvivő ajvékolására, amely értékes adalékokkal szolgál az állampárt csonthülyéknek szóló kommunikációjáról és a lázadás évéről. Kovács, aki nyíltan bevallotta, hogy a Fidesz megpróbálta titkosítani a jellegét elveszítő közpénzt, de sajnos ez nem sikerült maradéktalanul, november végén ugyanezt a senki által meg nem választott szöveget már lenyomta.

Az 1997 óta a Fideszben törtető, a liberális Nyugaton tök feleslegesen okosodott Kovács, akinek pártja hét éve van hatalmon, azon sápítozott akkor is, hogy el van nyomva. Elóbégatta ezért, hogy valójában ő a Mátrix című filmben él, csak itt és most nem a gonosz robotok az ellenfelek, hanem az elit, a média, a senki által nem választott véleményvezérek. Azok az úgynevezett, valódi támogatókkal nem rendelkező, meg nem választott civil szervezetek, amelyek fikázzák, és megadásra kényszerítik az ellenfeleiket (értsd: a megválasztott döntéshozókat). Ezek a rohadtak, akik mögött nem áll széleskörű támogatás, ideológiai ügyeket képviselnek és a fontos döntéseket megpróbálják befolyásolni.

Januárban új fokozatra kapcsolt ez a bullshit-retorika. A teljesség igénye nélkül: Gyurcsány, Vona, bukottbaloldal, elmúltnyolcév, romák, melegek, zsidók, hajléktalanok, szegények, Brüsszel, IMF, Világbank, Hadházy, amerikai demokraták már mind-mind voltak (egyesek most is) ellenségei a virtuális ellenségek hiányában halott Fidesznek. A civilek – mindenki, aki nem a hatalomtól függ – az új ellenség, de meg lehet nyugodni: nem a Transparency, nem a TASZ, nem a Helsinki a lényeg. Ez csak a kezdete valami nagyon ocsmánynak.

Nemsikerült Zoltán ma reggel odáig fajult, hogy a terroristákkal hozta közös nevezőre a civileket. Nemsikerült Zoltán mindenféle konkrét, tényszerű bizonyíték hiányában állította, hogy egyes, magukat emberjogvédő vagy civileknek nevezett emberek terrorista vagy embercsempész szervezetekkel akarva-akaratlanul cimborálnak vagy együttműködnek! Nemsikerült Zoltán, aki azt állította, hogy tudomása van arról, hogy egyes szervezetek terroristákkal működnek együtt, nem feljelentést tett konkrét tényekre hivatkozva, hanem sápítozik és terjeszti a rémhírt. Ebből él ő is, bűntársai is sokadik éve. Teljhatalommal a kezükben, keresztülgázolva mindenkin vinnyogva rettegnek.

Nem először mondja ez a nemzeti kaptafára húzott mocsári droid, szótagoljuk szépen: mindenki, aki nem az elszabadult kormány tenyeréből zabál, és szóvá teszi, hogy az a tenyér enyves és mocskos, az olyan civil, akit senki nem választott meg. Akit senki nem választott meg és nem a megfelelő helyről zabál, az következésképpen nem formálhat véleményt! Mindenki, aki ilyen civil, az tartsa magát távol a politikától, mert az kizárólag a megválasztott politikusok dolga.

Márpedig a világon sehol nincs demokrácia civilek és civil társadalom nélkül. Ha kinyírjuk a civileket – mi, Erdogan kottájából játszó, kecskeszarként pattogó kivénhedt illiberálisok – kinyírjuk azt a gyökér, irigy, savanyú a szőlő nyugatot, amellyel egyébként is harcban állunk. Nem? De. Aki arra figyelmeztet, hogy a kormány korrupt és ellopja az ország jövőjét, az terrorista sorosbérenc. Az egybites logika tökéletesen letisztult és alkalmas a lázadásra.

Kimondatott a sorok között: csak azok a civil szervezetek működhetnek, csak azoknak nem kérdés a civilségük, amelyeknek eszükbe nem jut kritizálni a kormányt. Ilyen például a CÖF. Meg a KDNP. Egyiket se választotta meg senki, mégis politikai lépéseket próbálnak megvalósítani. Most éppen a gyurcsányvonás plakátokkal másznak bele az arcunkba az önjelölt szellemi honvédők, mert az rendben van.

Láthatóan nevetségbe és érdektelenségbe fulladt a migránskampány, bűzlik a korrupció szarkupaca, fel kell kavarni az apátia pöcegödrét. És bár ebben az országban egyvalaki üzletelt bizonyíthatóan terroristákkal (szegény, közben kimúlt; mármint a terrorista), 2017 januárjától a civil az új terrorista. A birkózó tahó megnevezte az ellenséget, így kezdték el tesztelni a barom népet. A névtelen kétsejtű pártkatona háborút hirdet, a másik idióta rálicitál, az első vonalbeli mindenhez értő tagad és elhatárolódik és nem határolódik el, másik első vonalbeli világítótorony rátesz még egy lapáttal, majd az egész görénység köbreemelt verziója megjelenik egy törvényes lábjegyzetben. Ennyi.

Mert ennyire nem viselik el a demokrácia nyomát se. Letagadják a múltjukat, a jelenüket, a tegnapi napot, de lassan a jövő hetet is. Ma már nem bárkinek lehet véleményt nyilvánítani, csak annak, aki tetszetős hangon muzsikál. Értjük? Már csak annak lehet véleményt formálni, akit megválasztottak. Más véleménynek helye nincs. Bunkó paraszt négy évig kussolj, és amikor kell, loholj szavazni!

Jól jegyezzük meg! Nem a viszonylag szűk kört elérő civilek a legfontosabbak. Hanem a médiának azon része, amit nem nyírtak még ki, és amelyet szintén nem választott meg senki. Most ezeket a kulcsszavakat, ezt az érvelést tesztelik. Mert a felvásárolt médiabirodalmuk szart nem ér, ha van még mindig ellenálló sajtó, ha vannak olyan felületek, ahol nem a propaganda üvölt. Ennyiről van szó. És ezért a mocsár fenekére, a magma alá is lemennek. Kováccsal az élen.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.