Június 21,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ha kell a hely valami semmihez nem értő seggnyalónak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,920,462 forint, még hiányzik 1,079,538 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogy egyetlen kurva kibeb*szott nap nem múlhat el anélkül, hogy a feneketlen korrupciótól felpúposodott szőnyeg alól ne ömöljön bele sápadt, unott arcunkba az éppen aznapra jutó random görénység, olyan nem lehet.

Reggel még alig emeltem fel a fejemet a hírre, mostanra viszont összeraktam a képet, amihez először is azt kell elhelyezni a fejünkben, hogy ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.

Legutóbb éppen tegnap este láttam a fejét a Hír Tv-n, ahol arról pofázott, hogy nem tud semmit arról, amiről kérdezték. Miután huszonkilenc letelepedési kötvényt vásárló gazdag bevándorló bukott el a nemzetbiztonsági átvilágításon, Bakondi főtanácsadó elvtárs képtelen volt megmondani, hogy pontosan milyen nemzetbiztonsági kockázatok miatt utasítottak el kötvényvásárlási igényeket.

„(…) nem tudok pillanatnyilag erre válaszolni, hogy pontosan milyen állampolgárok voltak, hány volt, aki kérelmező vagy hány volt, aki csak családtag vagy mi volt… Arra meg végképp nem tudnék válaszolni, hogy mi volt a kockázat lényege”.

– hát ezért tartjuk Bakondit, hogy két Migráns1-es performansz között ne tudjon semmiről semmit.

Megannyi eszmetársával együtt ennek a lojális kádernek is vannak hozzátartozói, leszármazottai, családtagjai és úgy általában véve népes pereputtya. A hír tehát: a semmilyen vezetői tapasztalattal nem rendelkező, korábban évekig közönséges banki hitelügyintézőként jegyzett Bakondi Patrik (=idősebb Bakondi fia) segge alá úgy nyomták egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatói székét még decemberben, hogy minden ok és indoklás nélkül, három nap határidővel küldték el a vérbe az elődjét. Bakondi Patrik eddig hatékonyság elemzőként dolgozott a vállalatban, döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott”, amelyekre megoldási javaslatokat tett. Az Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt.-nél, immár 1,4 millió forintos fizetéssel irányíthat, vezethet.

Hogy az a családbarát rohadt ég nem szakad rátok már, a szégyentelen, korrupcióból korrupcióba tántorgó, nepotizmussal díszített erkölcsi fertőre, amiben dagonyáztok. Hogy egyszerűen soha nem lehet annyira kicsi ez a tetves ország, hogy ne éppen valamelyik ingyenélő dilettáns random rokonát találják meg, ha egy vezérigazgatói pozícióról van szó.

Ifjabb Bakondiból nem portás, biztonsági őr vagy vízóra leolvasó lett az állami közműszolgáltatónál, de még véletlenül sem egy láthatatlan felügyelőbizottságba cseszték be havi akármennyiért, hanem egyenesen a tápláléklánc tetejére, hogy lássuk, hogy érezzük, mennyire szánalmasak vagyunk, amikor azt magyarázzuk a gyereknek, hogy ezért tanulj, fiam-lányom, mert lám-lám, elismert, megbecsült ember lesz belőled.

A nagy büdös lófaszt lesz! Ez lesz. Huszonévnyi bizonytalanság után újra saját lábára állt az elfeledettnek hitt átkos rendszer, ahol a megbízható elvtárs vagy tetszőleges rokona bármilyen pozíció ellátására alkalmas volt. Ez a gennyedék mentalitás nem pusztult ki, hanem ellenkezőleg: virágba borult. Ezért menekül a jól képzett, nyelveket beszélő, tehetséges, piaci tudással rendelkező munkaerő, amerre lát. Ha nem a Tiborcz Istvánok, akkor a Bakondi Patrikok miatt. Mert nincs talpalatnyi föld, potenciális előrelépési felület, ahol a teljesítmény, a szakmai kompetencia és a szükséges tapasztalatok elegendőek volnának a boldoguláshoz, ahol ne az lenne, hogy valamelyik szervilis gyökér családtagja, jó ismerőse ácsingózik a helyedre.

Mindenki üljön át valami fapados járatra, mert kell a bársonyszék a belbiztonsági félanalfabéták nélkülözhetetlen hülyegyerekei számára. És nem arról beszélek, hogy esetleg a Bakondi Patrikok nem értenek semmihez, hanem hogy embereket aláznak-gyaláznak-menesztenek azért, hogy nekik helyet csináljanak ott, ahol semmi keresnivalójuk nem lehetne: a közpénzes vödör körül. Hogy pont a semmiféle vezetői tapasztalattal nem rendelkező Bakondi fia miatt kellett kirúgni egy állami cég vezérigazgatóját, több mint felháborító geciség. Csepp a vérgeciségek tengerében, de ne tegyünk úgy, mintha szóra sem lenne érdemes.

Nem, a migránsok nem vehetik el a magyar emberek és főleg a szakemberek munkáját, azt csak Bakondi Györgyök fiai vehetik el, azért kell egyik autóból a másikba ülni és néhány centis hóban megfagyni, szerencsétlen pitiáner bűnözőket hónapokig hajszolni, egy három utcás zsákfaluban eltévedni terrorelhárításügyileg, mert mindenütt szakemberek helyett lojális semmihez nemértők ülnek. A vízellátás annyira marginális kérdés, hogy azt nyugodtan rá lehet bízni egy pénzügyi közmunkásra, a megbízhatóság a lényeg, ki nem szarja le a hozzáértést? Pontosan így, véreim, pontosan így.

Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán-féle felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Igen, úgy aránylik, hogy a katasztrófavédelem látja el a vízügyi hatósági feladatokat, nem igaz? Igen, mi továbbra is védjük, ahelyett, hogy elhárítanánk, és persze, hogy semmi jelentősége nincs, csak úgy mondom. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja a vízműveket.

Tudom, akkor írjak majd legközelebb cikket, amikor valamely kőpofátlan mocsadék kölyke a NER korrupciós rendszerén kívül érvényesül, addig inkább kussoljak. Sajnos nem tehetem. Jó lenne, ha ezen a híren többen elgondolkodnának azok közül, akik azt hiszik a pillanatnyilag jól fizetett, kényelmes állásaik birtokában, hogy biztonságban vannak. Bárkire, akárkire sor kerülhet és még a háromnapos határidő sem biztos. Ha kell a hely valami tehetségtelen seggnyalónak, te is repülhetsz, kedves felebarátom!

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.