Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Idióta, elmeháborodott, imbecil, frusztrált kommentelők perverz hajlamai

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát akkor legyen úgy, hogy adok még egyet a bulvármocsár pofájára ebben az évben. Nem mintha ez lenne a kedvenc szórakozásom, de amikor a minősíthetetlen szájú bulvárceleb kreatúrák véresen komoly dolgokból hangos PR-akciókat generálnak, majd útszéli stílusban szállnak bele mindazokba, akiknek ez annyira nem jön be, akkor felforr az agyvizem nekem.

A hányingert keltő történet főszereplője ezúttal az ex-Habonyné-ex-szépségkirálynő-színésznő-műsorvezető-szárnyait bontogató lakberendező, nem utolsó sorban állatbarát Kapócs Zsóka, akinek – bevallom – kétségtelen tehetségéről és önmagán is túlmutató karrierjéről eddig körülbelül semmit nem tudtam (most se tudok). A Wikipédia szerint még mindig ő Habony Árpád felesége, kizárólag ezért kevertem ide a munkanélküli divatdiktátort, az állampárti kommunikáció hasbarúgóbajnokát. Nincs köze semmihez, csak annyi, hogy már egyáltalán nem csodálkozom, hogy a szóbanforgó nőneműnek lehetett hozzá köze.

A lényeg: Kapócs Zsóka, aki – közösségi oldalát elnézve – egy félanalfabéta sekélyes bunkó (nőkről semmilyen körülmények között nem beszélünk így, sőt, senkiről nem beszélünk így, hacsak nem érdemli meg messzemenően az illető) úgy döntött, hogy vérbeli állatbarátként (ami egy nagyon is tiszteletreméltó tulajdonság) megmenti a megkötözött lábú, Rudolf nevű lovat, akit valami embernek alig nevezhető kretén megcsonkított, megkínzott.

Kapócs Zsóka, aki bősz állatbarátként a Csillagszem Alapítvány szóvivője még december 14-én kért segítséget az alapítvány bankszámlájára és közölte, hogy örökbe akarja fogadni a lovacskát. Azt viszont nagyvonalúan elfelejtette közölni, hogy Rudi a Gyöm­­rői Kutyamentsvár Alapítványnál van, ők mentették meg és finanszírozzák az orvosi ellátását.

kapocs4

Ahhoz képest, hogy Zsóka mindent elintézett, a gyömrői menhely kissé másképp látja a dolgot:

A december 14-i poszt alatt aztán tegnap elszabadult a pokol, a nagyságos művésznőnek elborult az ő elméje:

kapocs5

Ez a szájbatekert sértődött bugris tempó, ugyanaz az arrogáns, tahó stílus, amit oly sikerrel alkalmaznak a hazugságon, lopáson és egyéb gazemberségen tetten ért politikai elitek is.

kapocs6

Mivel a jóhírű Csillagszem Alapítvány jelenlegi igazgatója is Kapócs Zsóka oldalán fenyegeti a kommentelőket (fel nem tudom fogni, hogy egy állat állítólagos önzetlen megmentése hogyan fajulhat el idáig), szeretném világossá tenni, hogy nem állítok semmit, nem vádolok senkit, egyszerűen leszakadt pofával figyelem és nem hiszem el, hogy ez megtörténhet.

kapocs7

Nem értem, és szerintem ha eddig nem, ezután már biztosan nem is fogom megérteni, hogy ezek a nagyarcú celebek (Kapócs Zsóka nincs egyedül ezzel) egyáltalán honnan veszik a bátorságot, hogy ebben a stílusban nyomuljanak a legtöbb esetben civilizált, érveket felsorakoztató kommentelők arcába?

Honnan veszi a Csillagszem Alapítvány igazgatója a bátorságot arra, hogy ilyen stílusban sértegesse azokat az embereket, akik a nagy állatbarát-állatmentő nagyasszonyt jogos kérdésekkel zaklatják? Egyáltalán nem értem, hogy ha valakinek az állatok megmentése és szeretete meghatározó az életében, akkor azt miért kell ilyen nagy felhajtással, a nyilvánosság előtt, harsányan, üvöltve, magamutogatva tenni? Ha Kapócs Zsókának annyira fontos a Rudi, és nem önmagát promózza, mi ez az elborult hisztéria?

Zsóka jó szándékához kétség nem fér. Éppen ő ösztönzött, hogy mindent te­gyünk meg érte, ajánljuk fel, amit csak tudunk. Zsóka tiszta érzelmű, hogy lehet így megbántani? Csak a mi alapítványunk számlaszámát tudja (aha, mert a gyömrői menhely számlaszáma nem nyilvános, értjük – szerk.), nyilván akkor, december közepén azt rakta ki. Rendkívüli személyiség, ezt a jó értelembe vett egyszerű em­berek nem látják át. A kommentelőknek általában nincs is rálátásuk a tényekre, mégis szörnyű dolgokat írnak. Össze kellene fognunk, de nehéz az állatvédő szervezeteknek egyeztetni. A megoldás az összefogás lenne, nem a támadás – ezt korábban nyilatkozta ugyanaz a Soós Attila, aki két órája már idióta, elmeháborodott, imbecil, frusztrált kommentelők perverz hajlamairól fröcsög, és Kapócs Zsóka nyilvános oldalán Kapócs Zsókával karöltve fenyegeti őket.

Mi a büdös franc történik itt? Ki a büdös franc az a Kapócs Zsóka, hogy bárkinek el kellene viselnie ezt a minősíthetetlen viselkedést tőle? Azok a kommentelők, akik legalább annyira állatszerető, állatvédő emberek, mint a saját magától elszállt, primitív Kapócs, pusztán arra kérték, ne állítson valótlanságokat, és ne gyűjtsön pénzt olyan számlán (önmaga marketingjével egybekötve főleg ne), amely számlához semmi köze Rudolfnak. Erre az önmagából kifordult madám Kapócs minimális intelligenciát foltokban sem tartalmazó, kocsmai stílusban ront rá a kommentelőkre és sértegeti őket. Mondom, azokat is, akik korrekt, tényszerű módon próbáltak eszmét cserélni vele.

Szomorú és egyben dühítő, hogy az ilyen feltűnési viszketegségben és mániában szenvedő celebpicsák azt hiszik, hogy a magamutogatásuktól önmagukban értékesek lesznek, attól, hogy folyamatosan, irritáló módon azzal nyomulnak, hogy ők mennyit tesznek az állatokért, kiváltják azt a tiszteletet, vagy azt az erőfeszítést, amit valódi állatmentők, akik az életüket tették fel erre a dologra, akiknek nem csak páros vagy páratlan napokon, nem csak a szereplés okán jutnak eszükbe az állatok, ezen a területen az év minden egyes napján kifejtenek. Jön ex-Habonyné és ő már örökbe is fogadta a lovat, akit mások mentettek meg, másoknak köszönhetően van életben.

Undorító, hogy nem lehet csendben, rivaldafény, nyilvánosság, ócska extrovertált Facebook-szereplés nélkül állatokat menteni, mert akkor mi lesz őkapócssága celebritás-jellegével, ugye? Mert mi lesz, ha Kapócs Zsóka eltűnik a süllyeszőben és a kutya nem fog rá emlékezni, nemhogy Rudolf? Botrányos és vérlázító ez az egész, de remélem, hogy az idióta, elmeháborodott, imbecil, frusztrált kommentelők majd megfelelően honorálják ezt a szégyenteljes viselkedést, és ordenáré fenyegetőzést. És szépen elküldik Kapócs nagyságát oda, ahova való: a szemétdombra. Ahol majd elmélázhat az élet értelmén és saját nagyszerűségén, senki nem fogja megzavarni ebben.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.