Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


És a végén Orbán Viktor lemondott

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az ország életében olyan évet zárhatunk, amely bekerül a törtételemkönyvekbe. Tőlünk és rólunk tanítanak majd a világ minden iskolájában, főleg Etiópia és Guinea Bissau egyetemein. Megvalósult a Tündérország-projekt, hihetetlen dolgok történtek.

Orbán Viktor belátta, hogy baromságokra költötte az ország pénzét. Nyilvánosan bocsánatot kért a Várba ölt milliárdokért. Utasítást adott a felesleges stadionok elbontására és az így felszabadult építőanyagból hajléktalanszállókat, valamint olcsó bérlakásokat építtet, természetesen saját pénzen.

Törvénymódosítással visszaadta a sajtószabadságot és biztosította a média számára a piaci alapú reklámbevételeket. Ennek kapcsán fájó búcsút vett a Magyar Időktől, a Demokratától, a Magyar Hírlaptól, a PestiSrácoktól, a 888-tól és minden olyan laptól és weboldaltól, amely saját erőből nem képes megállni a lábán.

Kirúgta Polt Pétert, Matolcsy Györgyöt, Szijjártó Pétert, Rogán Antalt és minden olyan kormánytagot és minisztériumi dolgozót, akik nem rendelkeznek kellő tudással a rájuk bízott munka elvégzéséhez. Ezzel egyidőben feljelentést tett önmaga és minden politikus ellen és vizsgálatot kezdeményezett saját és politikustársai vagyonosodása, valamint a felmerült korrupciógyanúk ügyében.

Az ellenzéki pártok parlamenti politikusai önként lemondtak mandátumukról, fizetésükről, juttatásaikról és mentelmi jogukról arra hivatkozva, hogy nem a pénzért, hanem a nép javáért óhajtanak munkálkodni a továbbiakban.

Miután teljesen kiürült a parlament, tendert írnak ki az épület hasznosítására.

Lévai Anikó jótékony célra felajánlotta az összes – nevén lévő – földterületet, csak fél hektár termőföldet tartott meg, ahol a család megélhetéséhez szükséges babot, krumplit, hagymát, paprikát, paradicsomot fogja megtermelni.

Orbán Ráhel önkéntesnek jelentkezett egy szegénykonyhára és mostantól ott fogja hasznosítani a svájci egyetemen szerzett tudását. Férje – Tiborcz István – minden vagyonát a Dóri-háznak, valamint Iványi Gábor egyházának adományozta és a továbbiakban életcélja az erdősítés, ezért fatelepítéssel kíván foglalkozni.

Rogán Antal és felesége – miután minden vagyonukat az oktatás fejlesztésére adományozták – karitatív tevékenységet vállaltak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Vajna András a kaszinói teljes bevételét befizette a közös kasszába és rászorulóknak kíván parókát gyártani a jövőben. Timi asszony nagyinterjúban hozta nyilvánosságra, hogy mennyire szégyelli a drága ruhákra és ékszerekre elpazarolt rengeteg pénzt és elmondta, hogy életcélja egy becsületes szakma elsajátítása és természetesen a későbbiekben idős férje anyagi biztonságának megteremtése.

Szijjártó Péter beismerte, hogy lövése sincs a külpolitikához, bocsánatot kért az okozott károkért és átadta helyét egy hozzáértő, becsületes szakembernek. A külügyminisztérumban elvermelt futsal-csapat minden tagja közhasznú munkára jelentkezett az illetékes hivatalban.

Matolcsy György – miután fillérre elszámolt a közvagyonnal és nyilvánosan megkövette az ország lakóit – lemondott a hivataláról, elvált a feleségétől és újra nősült. Azóta ő és feleség speciális fejlesztési igényű gyermekek számára ingyenes jógaoktatást tartanak.

Pintér Sándor lemondott hivataláról és mozgáskorlátozott embereket szállító buszt vezet, természetesen önkéntes alapon.

Lázár János ölébe vonta gyermekeit és elmondta nekik, hogy ezentúl nincsen sem kastélyuk, sem villájuk, sem szőlőbirtokaik, ők is éppen olyan kisfiúk, mint minden más kisfiú az országban és mostantól kezdve villamossal fognak suliba járni, mert apa és anya dolgozik és bizony nem könnyű megkeresni a bérletre valót.

Kövér László a Havanna lakótelepen vett egy másfél szobás lakást és dühkezelési technikákat oktat problémás fiataloknak.

Balog Zoltán portásként helyezkedett el abban a műanyagfröccsöntő üzemben, ahol Hoffman Rózsa takarítónőként dolgozik.

Áder János rájött, hogy a halaknak nem annyira jó, ha a szájpadlásukba akaszt valaki egy rohadtul nagy horgot és azt is felfedezte, hogy nem igazán passzol össze az elkötelezett környezetvédelem és az állatkínzás. Ünnepélyesen bejelentette, hogy lemondása után a magyarországi megújuló energiaforrások érdekében napi 24 órában saját szájjal fog fújni egy szélerőművet.

Végül pedig Mészáros Lőrinc és Garancsi István közös alapítványt hoztak létre. Minden vagyonukat felajánlották tehetséges magyar fiatalok tanulmányainak finanszírozására. Mászáros a továbbiakban a Puskás Akadémia ifjú focistáit vezeti be a gázszerelés rejtelmeibe, hogy legyen valami hasznos szakma a kezükben, amiből meg tudnak élni.

És még van másfél nap az év végéig, én pedig nem pezsgőztem előre az újév bőrére. Utólag sem fogok. Csak ilyen marhajó a humorom.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.