Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezért fizetsz adót, hülye magyar?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mondom a karácsonyi-választási pénzszórásról szóló örömhíreket szépen sorban. Összesen csaknem 73 milliárdot tapsol el a kormány sportberuházásokra. Mondjak példákat is, mert úgy az igazi: a Szeged-Csanádi Egyházmegye 9,7 milliárdot kap a Szegedi Ifjúsági Centrumra. Igaz, azt nem tudjuk pontosan, mi is ez a centrum. 3,1 milliárd megy a diósgyőri stadion építésére, 6,8 milliárd landol Sesztáknál Kisvárdán, közel 1 milliárdot irányítanak Szijjártó futsal-kakadunak Dunakeszire, 10 milliárdot a Fradiváros projektre, a Vasasnak 5,4 milliárd jut a jóból, Németh Szilus egy csepeli birkozó akadémia létesítére 2 milliárdot lobbizott ki magának, de Mészáros Lölö és a kormány határon túli kedvenc akadémiáinak sincs okuk a panaszra.

Nincs vége a jótékonyságnak, néhány további kósza, pofátlan tétel: 3,7 milliárdot tolnak Szijjártó és a külgazdasági minisztérium veszteséges kereskedőházaiba, a Schmidt Maris vezette vezette Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány 1 milliárdból csinálhat Kertész Imre központot, az Országos Roma Önkormányzat csalás (!) miatt keletkezett 2,1 milliárdos tartozásából 1,3 milliárdot a kormány nagyvonalúan kifizet a mindenki máséból, a katasztrófavédelem pedig 2 milliárdot kap. Ez utóbbival különben semmi baj nem lenne, de minden, ami Pintérrel kezdődik, az alapjáraton szívás.

Nagyjából el is fogyott a levegőm, pedig ez itt csupán egy nap alatt kiszórt pénz, emberek. Vagy kettő, vagy legyen három, és néhány rohadt kormányhatározat. Ha egy hét alatt szórták ki, akkor is kegyetlen. Miközben minden idők leggázabb Soros-fóbiától üvöltő interjúját nyomta le az atv.hu-nak Szijjártó Péter arról, hogy

az nem fair, hogy, mondjuk, van egy kormányzat, és azzal szemben, határozott erővel fellép egy NGO-nak nevezett szervezet, az embereket befolyásolja, és az embereknek nincsen joguk tudni, hogy kinek a pénzéből befolyásolják éppen őket,

a titkosított közpénzek mártír kormányzata, amely minősíthetetlen módon vert a seggére az év folyamán rengeteg uniós támogatásnak, Farkas Flórián köztörvényes bűnöző enyves kezének el nem engedése mellett még egyszer ellopja azt, amit már egyszer ellopott. Fel tudjuk fogni mit jelent ez? Miközben Kovács-Lázár-Németh-Szijjártó kórusban toporzékol Soros György civil szervezeteinek átláthatatlan pénzügyi helyzete miatt és azért, mert áskálódnak a drága jó, demokratikusan megválasztott kormány ellen, miközben nyomorék 10 ezer forintos Bözsi-utalvánnyal szúrják ki a nyugdíjasok szemét, a Farkas Flórián másik analfabéta által eltüntetett milliárdokat még egyszer ellopják az adófizetőktől.

És nem rohad rájuk a NER plafonja? Nem, nem rohad. Pedig ha van ideáltipikus példája, nyilvánosan dokumentálható bizonyítéka a maffiakormány legvadabb bűncselekményeinek, akkor ez egy igen brutális mind közül. Lefordítom a rezsicsökkentés bikkfanyelvén értő, a kormányzati jótéteményektől megrészegült embertársaim nyelvére: bemegyek a gazdaságos Tescoba, lenyúlom a piás részleget és egy év múlva kifizettetem az általam okozott kár egy részét azokkal, akik ott voltak akkor, amikor nekem lophatnékom támadt. Nem teljesen precíz és szabatos a hasonlat de a lényeg mégiscsak az, hogy Farkas Flóriánnak – és tévedés ne essék, nem csak neki egyedül – egy nem Polt Péter által bitorolt ügyészség szakmai munkája mellett a böriben kellene meditálnia azon, hogy hol rontotta el az életét.

Ehhez képest a magyar kormány és az államnak pártja az adófizetők megkérdezése és beleegyezése nélkül az adófizetők pénzéből 1,3 milliárd forintot kivesz egyik zsebéből és belerakja abba a másik zsebébe, ahonnan Farkas Flórián kivette és nem tudjuk, mi lett vele. Ezért fizet adót a keserves munkája után minden magyar állampolgár. Hogy egy hazug, dologtalan, semmirekellő, köztörvényes gyökér kedvére lophasson, hogy a miniszterelnökséget vezető másik gyökér felháborodottan kikérje magának, hogy az előbbi gyökeret azért támadják, mert cigány nem azért mert lop, és hogy a nap végén a miniszterelnökség és az egész rohadt kormány eldöntse, hogy amit a gyökér ellopott, azt a közös kasszából teszik vissza.

És közben megy a hangulatkeltés ezerötszázzal, hogy a cigányok felzárkóztatására azért nincs pénz, mert a migránssimogató gaz EU ránk kényszeríti a migránsokat, mert egyébként a cigányokra költenénk azt a pénzt, de így nem lehet. Valójában pedig egy fillér nem jut el az érintettekhez, egy nyomorék munkahely nem létesült a Híd a munka világába nevezetű sci-fi program révén, de legalább kijelenthetjük, hogy nem rasszista a demokratikusan megválasztottak bűnbandája, nem üldözi a cigányságot. Tényleg nem.

A díszcigány röhögve kilop a kasszából 2 milliárdot, a magyar kormány meg ahelyett, hogy abban lenne érdekelt, hogy a tolvaj gazembert elkapják és elítéljék, örömmel állja a cehet. F*szt a  magyar kormány, Magyarország összes becsületesen adót fizető polgára. Kíváncsi vagyok, hány szabadságszerető nép van Európában, amelyik eltűrné ezeket a mutatványokat, amelyik elhinné, hogy neki azért kötelessége húzni az igát, hogy a Farkas Flórián-féle korrupt, telhetetlen seggarcok kedvükre lopják a visszacsorgatnivalót. Akkor miért nem fizetik ki a Quaestor-károsultak vagy a Brókermarcsi által átvertek pénzét? Az sem lenne ennél felháborítóbb, mert ugyanazon a redvás elven alapulna. A kárt azokkal fizettetni meg, akiknek semmi közük hozzá.

Ezek mennek a cigány- és általában vett idegengyűlöletben nyakig elmerült szuverén nemzetállamban, ahol a teljhatalmú maffia Soros György pénzei miatt toporzékol, miközben saját polgárait lopja meg a fenti algoritmus szerint. Ahol a nyomor teljes országrészeket szakított el Európától, ahol PET-palackokkal és elhullott állatokkal fűtenek azok, akiket a Farkas Flórián-féle gennyes bűnözők megfosztottak az emberhez méltó élet reményétől is. Hát nagyon boldog karácsonyt, indokolatlan nemzeti öntudattól duzzadó keblű polgártársam! Ha két migránsozó fröcsögés között ráérsz, gondolkodj! Fájni fog, de ne légy gyáva, gondolkodj!

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.