Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amit megzabálni nem tudnak, azt telinyomják a lárváikkal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csapataik harcban állnak. Még csak azt sem állíthatom, hogy úgy csapnak le a koncra, mint a dögkeselyűk. Mert nem. Nem is úgy, mint a verebek a frissen hullott lócitromra, egymást taposva nyomulnak a falatkákért, amelyek kibányászhatóak a kupacból. Inkább olyanok, mint a legyek. Mindent összemászkálnak, mindenhol ott vannak. Amit megzabálni nem tudnak, azt telinyomják a lárváikkal.

Egyik légy pont olyan, mint a másik. Ha agyoncsapsz közülük akárhányat, nem fog feltűnni a hiánya, mert a többiek azonnal betöltik a keletkező rést. Nincs pótolhatatlan légy. A legyet nem érdekli, hogy már kidobott szemét, vagy frissen készült ebéd, esetleg különleges esküvői torta az, amit összemászik-zabál-gusztustalanít. A légy megy és teszi, amit az ösztöne diktál.

Ez a lírainak nehezen se nevezhető kép a kormánypropaganda szorgos kis marokszedőinek tegnapi irkálmányairól jutott eszembe. Az apropó természetesen a berlini terrorcselekmény. Hülye szó ez, cselekmény. Gyilkosság, minden emberit alulmúló gaztett. Semmivel nem magyarázható, soha fel nem menthető bűn.

És jönnek a legyek. Fürtökben, zajosan. Egyik pont olyan, mint a másik. Egyenlegyek másznak rá a tragédiára, nyomják izzadva nyálkás petéiket mindenhová. Hogy abból majd további legyek keljenek ki.

Bármelyik közpénzből nagypofájú, reklámbevételekkel és vásárolt olvasókkal ékes portált nézem, azonnal megtalálom a szorgalmasokat. Többé, de inkább kevésbé tehetséges iparosok dolgoznak a szent cél elérése érdekében. Bámelyik irományt olvasom, ott a nem túl sikeresen elrejtett központi üzenet, amit el kell juttatni az olvasókhoz. Ott az egyenszöveg, a központból kiadott utasítás, ami köré felépülnek ezek a vélemények. A támadás áldozatai annyiban érdekesek, hogy tudtukon és akaratukon kívül ők adnak táptalajt a lerakott peték számára, ők etetik a kikelő nyüveket.

A lényeg: a hatalom a kormányé. Mindenki ellenség, aki ezt nem fogadja el. Az ellenség neve: liberalizmus. Lehetne bármi más is, de ez már egy jól bevezetett brand, ezt használják. Liberális újságíró mindenki, aki kritizálni meri a kormányt és minden liberális újságírót külföldről pénzel valaki. Soros, a szabadkőművesek, háttérhatalmak, lényegében mindegy. De ez alapvetés, amivel vitázni sem érdemes.

„Nézzük előbb a Magyarországon telephellyel rendelkező liberális sajtó beszámolóit, a polkorrekt bullshitet”. (Bayer Zsolt/Magyar Hírlap)

„A Karácsony a miénk. A normálisaké. Sem a mohamedánoknak, sem a liberálisoknak semmi köze hozzá. Akik azt gondolják, hogy a mindennapjaink részévé tehetik azt, hogy mohamedán elmebetegek gyilkolnak minket, hogy az ünnepeinket, a jelképeinket elvehetik, hogy “leszalámiznak” bennünket és elveszik az identitásunkat, azok nagyon-nagyon tévednek.

A liberális sajtó a berlini merénylet kapcsán újra elárulta magát. Nem történhet olyasmi, hogy tiszta szívvel az országuk, a népük vagy akár Európa mellé álljanak, mindig fontosabb lesz az “idegen”, a nyolcvanöt százalékban fiatal mohamedán férfiakból álló “””menekültek””” érdekei, szempontjai” . (PestiSrácok/Paranoid Android)

Van egy újabb üzenet ezekben az írásokban. Valami, ami eddig nem volt ennyire masszívan egyértelmű, de mostantól az és a liberálisok gyűlölete mellett ezt is el kell juttatni a fogékony közönséghez. Ez pedig Európa vezetőinek bűnössége és az ő – nem elvi, hanem tényleges – elítélése.

„Ideje, hogy az európai tömegek végre tényleg fellázadjanak. Mert lázadoznak most is végre, de gyorsabban kéne ezt tenni. Mert nincsen idő. Fel kell lázadni, ki kell takarítani Európából az iszlamista szemetet, utána pedig perbe kell fogni és el kell ítélni mindazokat, akik ezt az iszlamista szemetet beengedték ide, és akik miatt európai emberek százai haltak meg (és ki tudja, még hányan fognak meghalni!). A per helyszíne lehetne Nürnberg. Már csak a szimbólum miatt is”. (Bayer Zsolt)

„Ha Európa politikai vezetői, ha a véleménymonopolisták, ha a »művészek«, nyilvánvalóan elmebetegek, nem képesek a valóság érzékelésére tevékenységük közvetlenül pusztító akkor kezelni kell őket. A »révkapitány nem orvos«, tehát sem terápiát, sem gyógyszert nem javasolhatok nekik, de a normálisoknak javasolhatom, hogy csapjuk el őket és bízzuk őket avatott kezekre”. (Paranoid Android)

Kovács Zoltán kormányszóvivő is úgy nyilatkozott az M1 csatornán, hogy az embereknek elegük van ebből és meg fogják találni a bűnösöket, akár a politikusok között is.

Miközben nincs mentség arra, ami Berlinben történt, arra sem találok mentséget, amit a magyar kormány és annak kiszolgáló szervei tesznek a hatalom érdekében. Lényegében a berlini áldozatok holttesteit használják arra, hogy lerakhassák a gyűlölet, a félelem, a gyanakvás petéit, hogy abból majd egy mindentől elzárkózó – távolról sem csak a más civilizácóból érkező, hanem a saját, más politikai, ideológiai, vallási elveket valló honfitársait is gyűlölni kész -, az erős vezérhez védelemért forduló, őt örökkön-örökké hatalomban tartó, a környező világból mit sem értő, ostoba, rettegő alattvalók keljenek ki.

Légyirtóként egyetlen dolog hatékony. A józan ész.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.