Mióta az áldott jó Orbán Viktor, az ő családja, volt kollégiumi szobatársai, szomszédai és barátai átvették az országot

Fotó: MTI/Kovács Tamás Fotó: MTI/Kovács Tamás

Igazából az van, hogy semmi okunk nincs elégedetlenkedni. Béke van, nyugalom, boldogság és elégedettség. Vasárnapnak reggelén látta jónak lehozni az MTI: 2006-ban és 2007-ben volt a legtöbb sztájk Magyarországon. Az a rohadt Gyurcsány, az! Már megint és még mindig. Az ő idejében feszt sztrájkolt a nép, de mióta a jóságos Orbán-király uralkodik, azóta olyan boldog és elégedett mindenki, hogy az kész beszarás.

Gyurcsány – emlékezzetek, proletárok! – bele is lövetett a nép szemébe. Gumival! És még hazudott is éjjel-nappal, meg ki akarta innen zavarni a magyarokat. El lehet innen menni, ezt mondta. Igaz, hogy ezt konkrétan Széles Gábor orosz propagandistának mondta, de ki a franc emlékszik már arra? Hát nem? Hát de.

De mióta az áldott jó Orbán Viktor, az ő családja, volt kollégiumi szobatársai, szomszédai és barátai átvették az ország szétrablását, azóta itt minden szép és jó. Még sztrájkolni se akarnak a népek, mert tök elégedett mindenki. Ezt az elégedettséget csak növeli az új sztrájktörvény, ami gyakorlatilag lehetetlenné is teszi a sztrájkot. Jogellenes és így büntethető lett az elégséges szolgáltatás elmaradása. Azt meg majd megmondja a jó király, hogy mi az elégséges. Ráadásul a gondos kormány feltalálta és azon nyomban meg is honosította a visszaélésszerű sztrájk fogalmát, ami szintén sokat használ a dolgozói elégedettség virágba borulásának.

Igaz, hogy jócskán emelkedtek a bérek is, köszönhetően a kormánynak. Olyan sikeresen elüldözték az országból a munkavállalókat, hogy a munkáltatók kénytelenek emelni a fizetéseken, különben nem marad dolgozójuk. Hát mi ez, ha nem egy rendkívül sikeres politika?

Bezzeg, az a rohadék Gyurcsány nem gondoskodott ilyen módon a keményen dolgozó kisemberekről, ezért az akkori ellenzéki pártok – csak a Fidesz! – sorra tudták szervezni a sztrájkokat, tüntetéseket. Most rend van és fegyelem.

A fegyelem fenntartásában sokat segít a média is, mert nem marad ellenzéki sajtó. Ügyes üzletemberek felvásárolták, kiherélték és szétverték az ilyen orgánumokat. Ehhez persze kellett a nemzeti kormány segítsége és a kormány meg is tett mindent annak érdekében, hogy kellő mértékben meggyengüljenek ezek a lapok. Leshették, mikor kapnak hirdetéseket, hogy a bevételből fenntartsák magukat! Lóf*szt kaptak, nem reklámpiaci részesedést! Az állami cégek – teljesen érthető módon – sokkal szívesebben adják a reklámokat olyan lapoknak és internetes felületeknek, amelyeket többen írnak, mint ahányan olvasnak, viszont a kormány hazugságait csomagolják szorgosan és fényezik a bűnszervezet működését.

Az is mekkora ötlet már, hogy a PR-Telecom nevű kábelszolgáltatónak 3,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást adott a kormány! Hát lehet azon csodálkozni, hogy a szolgáltató felmondta a szerződését a Hír Televízióval, így 70 ezer háztartásba nem Simicska Lajos tévéje, hanem Vajna András csatornái viszik az igazságot? Nem, testvéreim a Nemzeti Együttlopás Rendszerében! Nem lehet ezen csodálkozni. Ahogy azon sem lehet csodálkozni, hogy a cégadatbázis szerint a PR-Telecom többségi tulajdonosa egy máltai offshore cég, a Central Eastern Cable & Media Group Limited. A máltai cégbíróság iratai alapján azt is tudni lehet, hogy ennek a társaságnak tavaly még ugyanaz a máltai vagyonkezelő cég volt a tulajdonosa, mint annak a luxusjachtnak, amelyen a milliárdossá lett gázszerelő, Mészáros Lőrinc nyaralt.

Csupa véletlen, szerencsésen alakuló sorsszerűség és csodaszámba menő egybeesés segíti a kormányt az illiberális demokrácia rögös útján. Már csak néhány évre van szükségük és kitör az általános boldogság és elégedetlenség. Hamarosan a köznevelés címszóval zajló oktatási reform megérleli a maga gyümölcseit. Írni-olvasni nem tudó, a saját jogaikat hírből sem ismerő, buta, manipulálható polgárokat fognak kinevelni, akik azt sem fogják tudni, hogy a demokráciát eszik, avagy isszák és boldogan szavaznak arra, akire a köztévé, közrádió, közújság, közegyház szerint szavazniuk kell.

Az egészségügy is tisztogat, egyszer csak elfogynak a betegek, idősek, sérültek. Vagy azért, mert kapnak a papírjukra egy pecsétet, hogy visszanőtt kezük-lábuk és alkalmasak bármilyen munkára, vagy azért, mert egyszerűen megdöglenek az ellátatlanság, az éhezés és a pénz hiányában megfizethetelen gyógyszerek nélkül.

A kormány pedig gondos gazdaként majd ingyen eteti a gyerekeket, hogy azok felnőhessenek és sötét tudatlanságban, ám jó fizikai erőben dolgozhassanak az új földesurak gazdaságaiban, a külföldi tulajdonú gyárakban és üzemekben. Nekik már eszükbe sem jut majd sztrájkolni, tüntetni és fel sem merül bennük, hogy másra is szavazhatnának, mint a jótevőjükre: Orbán Viktorra. Ha ez bekövetkezik, akkor lesz csak jó világ, béke, nyugalom és általános boldogság. Bizony.adomany