Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Miniszterelnök úr külön a lelkemre kötötte: az elnyomott maffiózó vérfagyasztó vinnyogása

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azért az mennyire beteg, hogy a Fidelitas nevű, polgárinak csúfolt keltető és ostoba beszólásügyi hátvédvonal 20. születésnapi buliján az összesereglett ivarérett rétorok díszes társasága az őket sújtó (szólás)szabadság hiányáról és a politikai korrektség reménybeli haláláról tart előadást az utánpótlásnak? És aki pont nem erről beszél tüzes hangon (dehogynem!), a megannyi üres lózung és közhelyáradat kíséretében, az meg minden idők legkorruptabb kormányának két lábon járó bűnözőgyanús figurái közül a legirritálóbb.

Mennyire érett meg a pusztulásra minden ott, ahol a felnövekvő generációnak, a leendő politikusoknak Rogán Antal helikopterész és kenőpénzes zacskóhurcoló statuál példát? Akinek a miniszterelnök úr sokszorosan a lelkére kötötte, hogy ne felejtse megemlíteni az olyan bizonyítás nélkül, vastapssal jutalmazandó dakota bölcsességeket, mint hogy „öregeket a tanácsba, fiatalokat a csatába” kell küldeni.

Pedig bizony így történt ez. Tekintve, hogy Orbán Viktor objektív okokból kihagyta ezt a markáns eseményt, mindenki mást odaszalajtottak, aki él és mozog. Nevesek, híresek, nagyot mondani bármikor képesek mind-mind jelen voltak, akik az ünnepi torta szétcincálása előtt vállt a vállhoz vetve izzadtak azon, hogy valahogy sikerüljön a mindmeghalunk, mer’ a liberális politikai korrektség, de majd nemsokára győzünk, csak harcolni kell életfogytiglan életérzést szétteríteni a teremben, ahol a konstans páratartalomról a hallgatóság homályba boruló szemei gondoskodtak.

És jött a korrupt, arrogáns propaganda szobra, akinek alighanem valamilyen vasalást, vagy plasztikai-kozmetikai beavatkozást hajtottak végre tetszőleges testrészén, mert az utóbbi hónapokban igen látványos gyűrődések eltűntek az ő ábrázatáról. Jó szokásunkhoz híven meg is mutatom és le is írom, mi mindent kötött a lelkére a küldetéstudat, és mi mindent mondott el saját kútfőből Rogán Egyébként Antal, minden helikopterek, kenőpénzes zacskók, random kávézások, hőre táguló ingatlanok, letelepedési kötvényenként árult nemzeti anyaföldek, Pasa parki csókos haverok, és munkanélküli üzletasszony feleségek gazdája:

Minden generációnak van küldetése. És itt miniszterelnök úr külön a lelkemre kötötte, hogy mondjam el nektek, hogy szerinte nincsenek elveszett generációk, vannak csendesebbek és hangosabbak, de elveszettek azok nincsenek. 1956-ban pedig volt Magyarországon egy generáció, amelyiknek az volt a küldetése, hogy harcoljon a szabadságért. (…) Ők verték annak idején a kommunizmus koporsójába az első szöget, hogy aztán a Fidesz alapító generációja ’89-ben jöjjön egy újabb nemzedékként, amelynek már az a feladat jutott, hogy beleverje ebbe a koporsóba az utolsót. Bár ezzel valószínűleg az utóbbi 1-2 évig is kellett várnunk 1-2 napot, de hacsak felidézem azt az októberi pillanatot, amikor a Népszabadság átkerült a szobor múzeumba (gúnyos, vigyorgó fej – szerk.), akkor azt gondolom, hogy ez is egyik szimbolikus pillanata volt annak, hogy lezárult a rendszerváltozás Magyarországon, szóval néha azokra az utolsó szögekre is kell várni sok-sok pillanatot. 

A mai fiatalok megszólítása: a ti feladatotok az, hogy megfelelő nyelven, megfelelő eszközökkel olyan üzeneteket fogalmazzatok meg, amelyekkel ki lehet őket csalogatni az apolitikusság elefántcsonttornyából. Mert a mi legfőbb ellenfelünk e téren nem a többi politikai párt, hanem pont a fiatal generáció apolitikussága és a közügyek iránti érdektelensége. 

De mi is lehet a ti feladatotok? Először is azon az ösvényen tartsátok Magyarországot, amelyen 2010-ben a polgári kormányzás egyszer ’98-ban is elindult és amelyen 2010 óta is folyamatosan rajta van. Egy pillanatra sem szabad elhinnetek, hogy lehet az országnak olyan baloldali kormánya, amelyik jó. Mert ha ezt elhiszitek, akkor kezdhetjük megint elölről a nemzeti függetlenségünk kivívását. Tőlük ezt soha, semmilyen formában – a függetlenség megvédését – nem várhatjuk el.

Másodszor lehetővé kell tennetek minden magyar állampolgár számára a szabadság és érvényesülés lehetőségét.

Harmadszor el kell érnetek, hogy Magyarország a nyertese legyen egy mai felgyorsuló, egyre jobban digitalizálódó világnak. Ehhez bátorságra, vagányságra, harci kedvre van szükség.

Negyedszer tudnotok kell, hogy a mai migrációs válság csak egy előhangja Európában egy sokkal veszélyesebb krízisnek. Mi ezt az áradatot (mint Magyarország oly sokszor) most megállítottuk, de nem győztük le. Ezt magállítani csak úgy lehet, ha a ti generációtokban is elérkezik az őszinte beszéd ideje.

Nyugat-Európában bealkonyult annak a rendszernek, amelyben a szólásszabadság azt jelenti, hogy tilos néven nevezni a dolgokat. Tilos kimondani napnál világosabb tényeket, igazságokat, mert valaki szerint egy kisebbség ezt zokon veszi (a bukott Sarkozy szavait idézi: véget vethetünk most a kisebbségek rémuralmának – szerk). Leáldozott annak az ordító ellentmondásnak, amikor egy demokráciában a populizmus szitokszónak számít és a többségnek hallgass a neve. Nem lehet többé a nép nélkül demokráciát játszani. Eljött tehát kedves barátaim a nyers, szépítetlen igazmondás, az egyenes beszéd ideje. A politikai korrektségnek nevezett véleményterrornak mostmár szabadon be lehet inteni, mer képviselői felett eljárt az idő, ezt semmi nem bizonyította be világosabban, mint az amerikai elnökválasztás.

Magyarország 2010 óta Brüsszelben az európai elittel szemben ellenzékben van. Ma már mindenki világosan látja, Magyarország egy reformellenzék a brüsszeli elittel szemben. 2017-ben a brüsszeli elit számára elérkezik az az idő, amit 1848-49 jelentett Magyarországon az akkori Habsburg-elit számára. 2017 januárja egy komoly változás ideje a világban, mert beiktatják az új amerikai elnököt, aki felismerte hogy létezik egy egyre nagyobb és dühösebb réteg, amelyiket Trump elfelejtett középosztálynak nevezett. Őket képviseljük kormányként mi, és őket kell képviselnetek fiatalként nektek. 

Orbán-idézet a végére: tenni valami felforgatót, azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyjuk az illemszabályokat. Aki állandóan csak aszerint méri magát, hogy kedvelik-e, vagy sem, hogy népszerű-e, vagy sem, az mindig hibákat fog véteni. Távol kell tartani magunktól ezt a megalázkodó magatartást. Mindig az ország érdekében, előre nézve kell dolgozni. Aki nem hiszi, annak iderakom a videót is, mielőtt összefoglalnám a lényeget:

Nos, mivel az én olvasatomban nem volt tilos eddig sem nevén nevezni a dolgokat, leírhatom újra, mit gondolok egy 3,3 milliós kisebbséget többségnek kikiáltó, a pragmatizmus helyett a populizmust dicsőitő, az egyenes beszéd helyett az este letagadott reggeli hazugságokról híres, a nép megkérdezése nélkül hét éve kormányzó-kommunikálgató, minden jogos bírálatot személyes sértésként értékelő, az ordenáré mocskos ügyeit megíró sajtó kormányzati kinyírását a rendszerváltás befejezéseként érékelő, a hivatalos fizetése sokszorosát elköltő, vagyonosodásáról elszámolni nem tudó és nem hajlandó, életében egyetlen percet valódi munkával nem töltő, az erőből kocsmapolitizálást nemzeti-polgári értékrendként definiáló, a maga által kezdeményezett bírósági tárgyalásokon való részvételt megtagadó, a sajtó elől kényszeresen menekülő, de közben a szólásszabadság hiányáról visító maffiózó vérfagyasztó ömlengéséről.

Szerintem jegyezzük meg jól! Ez az ember, akinek félig konszolidált banánköztársaságokban is bíróság elé kellett volna állnia kismillió korrupciós ügye miatt, a leendő fideszes kádereknek osztogatja büntetlenül az észt. Még véletlenül sem valaki mást szalajtottak oda, hanem Rogánt, akinek sunyi vigyorral a képén volt pofája arról is beszélni, hogy a közpénzlopó, adófizetőket megkárosító, urizáló életvitelét feltáró sajtót kinyírták Magyarországon. Nincs ennél nagyobb gyökér cinizmus.

A csillogó szemű fideszes ifjúság példaképe: a parasztlegényből lett mocskos celeb, aki mindenkin átgázolva, soha semmiért felelősséget nem vállalva, fröcsögő nyállal kommunistázva, liberálisozva mutatja az utat a következő generációnak. Ez az üzenet: a hazugsággal, sunnyogással, lenyúlással, átveréssel gazdagon kikövezett út vezet sikerre. A jóhiszemű, becsületes élethez nem kell semmi más, mint ilyen Rogán-szerű emberi selejtekkel összeállva mozgalmárkodni, hülyeségeket beszélni, beszólogatni, megsértődni, kikérni magadnak azért, hogy 10 év múlva a közös vagyonból jól élj, és ne számítson, mekkora erkölcsi trágyadombbá küzdötted le magad. A párt megvéd. Ha nem volna igaz, közhely is lehetne: megérett a pusztulásra itt minden.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.