Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És még vigyorog is hozzá a vadbarma

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága véreim! Láttátok ezt a fotót? A Lallert behúzott pocakkal? Gulyás Gergely fiatal forradalmár alelnököt tökéletesre sikerült széles vigyorral a pofiján? Hát a jó öreg Németh Azasszonynemember Zsoltot peckesen örülve saját magának? Olyan ez a fotó, mint egy elecseszett kék kampányplakát, csak most nem magyarul üzenünk a sötét migránsoknak meg Brüsszelnek. Hanem.

Bár lelkes követője vagyok Gulasch úrfinak a Facebookon, most nem kaptam értesítést arról, hogy 5 órával ezelőtt büszkén posztolta az oldalára (még szerencse, hogy a 444 figyelt), mekkora nagy arcok már ők Kósával tandemben. Képesek voltak delegációilag elvágtatni Essenig, hogy a véresen gyűlölt német kancellárral, minden bajuk alfájával és omegájával beálljanak egy csoportképre.

Hát ez csodálatos. Az remélem megvan, hogy legutóbb tegnap is testületileg epét hánytak Nyugat-Európa hulláján táncolva a Fidelitas buliján, és vérben forgó szemekkel, esetenként arrogáns vigyorral az ábrázatukon üvöltötték, hogy vége a liberális politikai korrektségnek, végre elérkezett az elnyomott Fidesz ideje, hiszen januártól új világ jön, ahol a populizmus erény, és lehet nyíltan beszélni, le a rohadt kisebbséggel, Trump is megmondta, és igaza volt.

Nahát, mivel Gulyás úrfi az egyike azoknak, akik egyrészt tegnap reményét fejezte ki az iránt, hogy a politikai korrektség időszaka tényleg le fog áldozni, ráadásul őt eddig sem jellemezte, szeretném megkérdezni mit keres ez a fotó a Facebook-oldalán? Nem a fotó trágya minőségét akarom számon kérni, mert arról aztán végképp nem tehet, hogy az idióta fotós szembevakuzta a CDU kongresszusán tisztelettel és hódolattal megjelent fideszes köpönyegforgatókat. Hanem az lenne a kérdés, hogy mire büszke Gulyás Gergely, és mit szeretne üzenni ezzel a fotóval?

Ja, amúgy zárójel, végül is nem szeretnék ocsmány személyeskedésbe lemenni, vagy fel, de ha már Kósa Lajos is pofátlanul odatolatott a képre, akkor tőleg meg azt szeretném megkérdezni, hogy melyik az egyedüli tahó a képen, akinek nem sikerült politikailag korrekt módon az etikettnek megfelelően – az úgynevezett Tállai divat szerint – begombolnia a zakóját? Zárójel bezárva.

Végtelenül irritál ez a fotó engem, igaz, Németh Zsoltot szándékosan nem tartom szóra érdemes kategóriának, a Fidesz tett róla, hogy sokadrangú tényezővé váljon: nem igazán mutogatják, ritkán juttatják szóhoz, szóval tökmindegy, hogy ott van, vagy nincs.

Kósa Lajos viszont a maga tengerszint alatti született butaságával az egyik reklámarca ennek a másfél éve tartó, külpolitikai üzenetbe csomagolt belpolitikai választási kampánynak és állandó hadviselésnek, amit az államnak pártja Európa és a büdöstalpú migránsok ellen folytat.

Tekintve, hogy mindent ennek rendeltek alá narancssárga kereszténydemokratáék, immár nyugodtan kijelenthetjük: erre az értelmetlen kampányra egyrészt ráment a kormányzás, másrészt ráment megbocsáthatatlaul rengeteg milliárd közpénz és rámentek emberi lelkek, amelyek mára legfeljebb a sötét gyűlölet hangján képesek gondolkodni a migrációs válságról. A lakájmédia időtlen idők óta naponta megfeszített harcot vív Angela Merkel német kancellár ellen, kikiáltották főgonosznak (Soros után közvetlenül), a nyár közepén odáig fajultak, hogy vicsorogva hirdették a bukását. Angela Merkel viszont olyannyira nem bukott meg, hogy eséllyel indul egy következő választáson, népszerűsége – a korábbi hullámvölgyek után – emelkedőben van.

Idézek többé és kevésbé szöveghűen:

Európa vezető hatalmai azért nem oldják meg a migráció problémáját, mert nem is akarják. Dermesztő, hogy az európai vezetők egyik legfontosabb tagja (Angela Merkel német kancellár – szerk.) személyes kiállásával sem mutat példát. „Utoljára ilyen világpolitikai szempontból vezető hatalmat Jelcin idején vezettek ezzel a karakterrel. Akkor is mekkora baj lett”. Ilyen fáradt, szomorú és érzelmes mentalitással Szamosangyaloson három óráig sem tudna polgármester lenni valaki. (2015 december – Kósa Lajos)

 

„Semmit nem old meg, inkább lejárat minket, teljes mértékben felháborító helyzeteket teremt, ezt már józan ésszel nem lehet követni”. Angela Merkel bizonyos értelemben a leghűségesebb kiszolgálója az embercsempészeknek. (2016. március – Kósa Lajos)

Na ide figyeljetek, kétszínű seggfejek! Értem én, hogy protokoll és diplomácia és rablómesék, csakhogy meg kellene magyarázni ezt a dolgot az elhülyített Merkel-gyűlölő nagyonmagyaroknak is. Mit kerestetek ti Merkel jobb és bal oldalán, ha egyszer Berlin Moszkva és mint tudjuk, ti még mindig azzal bódítjátok a híveiteket, hogy dehogy vagytok ti Moszkva csicskái? Meg kellene magyarázni, ha már az életünket kitapétáztátok Brüsszel, Berlin és a hanyatló Nyugat iránti zsigeri utálatotokkal, hogy mit keres egy ilyen fotó egy fideszes alelnök Facebook-oldalán.

Mert az egy dolog, hogy ki kényszerítette Kósát és Gulyást, hogy odaálljon erre a fotóra, ahelyett, hogy köpködve számonkérte volna a német kancelláron mindazt, amivel a magyarokat egy újabb mandátum reményében mérgezik és nyomorgatják másfél éve, de arra ki kényszerített bárkit is, hogy ezt a vérlázító fotót kiposztolja? És ha kiposztolta és pocakot behúzva vigyorognak rajta az urak, akkor annak mi az üzenete? Hogy a Fidesz itthon tüzet okád Brüsszelre, Essenben meg becsicskul a német nagyhatalomnak? Szerintem igen.

Ezen a fotón azt látjuk, hogy a Fidesz szabadságharca valójában egy kommunikációs átverés. Mondhatnám azt is, hogy blöff, blöff és blöff. Nem ismeretlen ez, Orbánnak is jó szokása Brüsszelben behúzott farokkal megszégyenülni, itthon meg raklapnyi téglával mellet döngetni, hogy de jól megaszontuk az idióta senki által meg nem választottaknak. Kósa, tudom, hogy az eszed és a memóriád két jól fejlett aranyhalét sem éri utol, de így mertek ti nagyok lenni, öcsém, így? Mit kerestek ti a migráns-simogató Merkellel egy társaságban?

És minek vigyorogsz, te tejbetök? Annak, hogy az Európai Néppárt nélkületek nem lenne az EP legnagyobb pártcsaládja és ezért megtűrnek a soraikban? Elég nagy baj, rájuk és a választóikra nézve is szomorú ez. Hogy nem undorodnak a korrupt, populista, takonygerincű szagotoktól. Az viszont még nagyobb undorra ad okot, hogy a Fidesz ilyen módon nézi hülyének a választóit. Itthon előadja, hogy harcol az ellenséggel, közben meg kiderül, hogy valójában a seggét nyalja, mert mi van, ha jövő után is Merkel lesz a király? És még vigyorog is hozzá a vadbarma. És feltossza a Facebookra. Hányinger.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.