Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Harrach Péternek kuss van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Harrach Péter, példaképem az anyaságban, az Erzsébet-utalvány büszke várományosa, a vasárnapi boltbezárás melletti harc fáradhatatlan lovagja, a keresztényi erkölcsök letéteményese – akinek jár a nyugdíj és a képviselői fizetés egyszerre, szemben mindenki mással – új harcolnivalót talált magának. Most az van, hogy a kommentelők szájára kellene ráülni, mert süt belőlük a tömény gyűlölet és ráadásul alpári stílusban gyűlölködnek töményen.

Szerintem is ez az egyetlen probléma ebben az országban, mindjárt a vasárnapi boltbezárás után. Hogy csúnyán beszélnek a népek a neten és ezt feltétlenül kezelni kell. Javaslom, hogy tiltsa be valaki. A kormány, vagy a KDNP, esetleg személyesen Kövér László, neki amúgy is olyan a lelke, mint a hímes rét.

Egyébként Harrach Péter helyében én annak örülnék, hogy nem élőben, az utcán mondják el az emberek a véleményüket, hanem a komment-szekcióban. Addig jó Harrachnak és a kormánynak is. Az sokkal kínosabb lenne, ha az a rengeteg ember, aki pont nem a kormánypárt híve, hirtelen megelégelné a milliárdos korrupciót, a kilátástalan életét, a kirabolt, jövőtlen mindennapjait. Ha az utcára vonulna az a sok elkeseredett szülő, aki nem tud enni adni a gyerekének, mert az Orbán nevű szomszédjának megint kellett tíz szálloda, három tévécsatorna, vagy mert a nemzeti kaszinósné újabb fánkozót akart, estleg egy félkilós gyémántot a nyakába.

Harrachnak az lenne a kurvára kínos, ha azok az édesanyák és nagymamák az ablaka alá csődülnének, akik nem láthatják a gyermekeiket, unokáikat csak évente egyszer, mert el kellett menniük ebből az országból azért, hogy több hely jusson Tiborczéknak, hogy Matolcsy felvehessen még egy rokont, vagy szeretőt hat állásba, milliós fizetéssel, közpénzből.

Az is kellemetlen lenne, ha számonkérnék az ő párhuzamosan felvett nyugdíját és fizetését, a katolikus egyház pofátlan nyomulását, miközben naponta családok tucatjai kerülnek az utcára, gyermekek nem jutnak ételhez, fényhez, meleghez. Nyomorult egy ország az, ahol a politikából és a mi vállunkon élősködő senkiházi, arrogáns majmok odáig pofátlanodnak, hogy már abba is bele akarnak ugatni, ki, hogyan, hová, mit kommentelhet az egyetlen demokratikus, a szólás szabadságát őrző felületen, az interneten.

Értem én, hogy aggasztja a kormányt és külön Harrach Pétert az, hogy ebbe nem tudnak belepofázni, nem tudják betiltani, bezárni, megbírságolni. Kövér László, az ország legtahóbb büdöslábú görénye ki tudja tiltani a parlamentből az újságírókat, az ellenzéki politikusokat, de az internetről nem tudja kitiltani a valóságot. Igen, ilyenek vagyunk mi, földi halandók. Hozzuk a fájdalmainkat, a dühünket, leírjuk, kimondjuk. Hozzuk a gyűlöletet is, már akiben van ilyen. Bár szerintem nem gyűlölet ez, szimpla indulat, a tehetetlenség szította harag.

Aztán Harrach hogy fog szelektálni? Aki mondjuk a Szalonnán kurvaanyázik, azt bünteti, aki a kormány, vagy Orbán profilján engedi szabadjára a fideszes őstulkot, azt kitünteti?

Hogy is ne szakadna el a cérna az embereknél, amikor naponta kell megtapasztalni a Harrach-félék végtelen pofátlanságát, telhetetlenségét? Amikor az országban ezer helyre kellene a pénz, és látjuk a szétfolyó millárdokat. Andy Vajna éppen most kapott 11 milliárd forintot a filmalapba, tovább terjeszkedik, tovább szorít le mindenkit a pályáról. Mészáros Lőrinc mindent felvásárol, behabzsol és mindenre kap közpénzt vagy támogatás, vagy kedvezményes hitel formájában. Tiborcz István kamionszám tolja a számtalan vállalkozása valamelyikébe a jobb sorsra érdemes közpénzeket, vásárolja fel a katélyokat és újítja fel azokat uniós forrásból és állami támogatásból.

Itt semminek semmi következménye, itt egy Szijjártó teli pofával röhöghet bele a társadalom arcába, egy Rogán Antalnak soha nem kell elszámolnia arról, hogy miből keletkezett a vagyona. Ebben az országban olyan emberek lettek milliárdosok, akik az Orbán-kormány előtt sehol nem voltak, senkik nem voltak. Mindeközben pusztul a társadalom, a polgárság megszűnt létezni, a kormány semmi mást nem csinál, mint uszít és rombol, a fennmaradó időben pedig lerabolja az országot. Szervezetten, nyíltan, röhögve.

Ameddig Harrach Péter az alpári módon kommentelőktől és az irodalmi nyelven kommentelőktől kapja a fizetését, ameddig ő abból él jól, hogy az utolsó nyomorult közmunkás is adót fizet, ameddig neki azért van nyugdíja, fizetése, költségtérítése, egyéb juttatásai, mert az éhhalál szélén álló nyugdíjas is kinyögi a horrorisztikusan magas áfát, ameddig Harrach Péter – ha tevőlegesen nem is, de hallgatólagosan feltétlenül – részt vesz a polgárok kifosztásában, az emberek megnyomorításában, a nyíltszíni rablásban, addig Harrach Péternek kuss van. Kénytelen lesz elviselni az ordenáré kommenteket és ha csak ennyit lesz kénytelen elviselni, akkor nyugodtan csámpázzon el minden áldott nap a templomba és adjon hálát minden szentnek, hogy nem a bíróság előtt, rosszabb esetben nem a feldühödött emberek előtt kell számot adnia az elmúlt évekkel.

Bár én örök optimista vagyok és hiszek az igazságban. Egyszer számot kell adnia mindenkinek.adomany