Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Azt meg nem tudják az ápolók elmagyarázni a vezérnek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jelen állás szerint az van, hogy az Európai Unió nem demokratikus, de mindjárt megbuknak ők a francba. Ezt az Orbán nevű hirdette ki a szokásos pénteki igehirdetés keretében. Mert az van, hogy már a demokráciát is ő definiálja. Konkrétan akkor van demokrácia, ha az van, amit ő mond. Ez így Magyarországon működik is, mert olyan maffiahálózatot sikerült kiépíteni, hogy kevesen mernek ellentmondani, az sem jut el a felséges füléig. A demokrácia azonos a mélységes kussolással.

Az a baj, hogy az Uniót még nem sikerült letaposni. Pedig mennyire jól működne minden, ha Mészáros Lölö és Tiborcz vő szétdobná egymás között az összes uniós beruházást, ugyanők – kiegészülve Vajna fánksütödéssel és az ismeretlen Habonnyal – felzabálnák minden országban a médiát. Akkor rendesen kuss lenne, az Orbán nevű megnyugodna és Nárcisz kutya venne magának pár kastélyt Franciaországban és néhány jachtot.

De az a keserű igazság, hogy még csak kerítésen belül megy ez az újfajta demokrácia, még csak a magyar média van disznótenyésztők, ösztönös kőfaragó-vitrinőrök és parókakészítők kezén. Még csak itt nem mer mukkanni senki, ha jót akar magának. Tehát az országban már teljes a demokrácia. Bármelyik kormánytag bármelyik szabadon választott újságban, weboldalon, rádióban, vagy tévében akkorát hazudhat, amekkora csak ráfér az arcára.

Nincs már mit demokratizálni. Azt meg nem tudják az ápolók elmagyarázni a vezérnek, hogy akkor sem lesz ő Európa császára, ha a feje tetejére áll. Azt sem érti, hogy a demokrácia nem ott kezdődik, ahol ő a teljhatalmú uralkodó. Vagy érti, csak nem érdekli.

„Idővel elbuknak azok a kormányok, amelyek nem értik meg, hogy az emberek nem akarnak bevándorlást – monda Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. Az Alkotmánybíróság határozata óriási segítség a brüsszeli kvóta elleni csatához, mert világossá tette, hogy a kormánynak a mostani alaptörvény alapján is joga és kötelessége kiállnia az ország önazonossága és alkotmányos identitása mellett. Nem mondhatja meg más rajtunk kívül, hogy ki éljen velünk együtt.”

Ezt mondta ő a Kossuth rádióban, a szájával. Miközben demokráciát követel, pontosan annyi esze van, hogy jogot formál mindenki nevében nyilatkozni. Azt gondolja, hogy örök időkre ő Magyarország ura és parancsolója, de már szeretné kiterjeszteni a hatalmát más országokra is. Értem én, van ott elzabrálható vagyon bőséggel. Csak éppen nem valószínű, hogy mindenhol ennyi agyhalott, jobbágy-mentalitású sügér él, mint nálunk.

Őszintén szólva halálosan elegem van Orbán és sleppje harcaiból, csatáiból és háborúiból. Elegem van a hazugságokból, a csak papíron létező fejlődésből, a papíron sem létező demokráciából. Látom magam körül a valóságot. A terjedő szegénységnél is sokkal nagyobb veszélyt, a fásultságot, beletörődést, reményvesztettséget. Nagyobb kárt egy országban nem nagyon lehet tenni, mint amit a társadalom szétdarabolása, a folyamatos uszítás, butítás tud okozni. Sokan nem értik, nem látják, hogy mi ezzel a baj. Igen, vannak hívei és vannak rajongói Orbánnak.

Ahogy voltak minden diktátornak, minden kártékony politikai szélhámosnak. Voltak hívei Hitlernek, Ceaușescunak és még a kormánykörökben oly nagyon gyűlölt Fidel Castronak is. Ez nem jelenti azt, hogy bármelyik is jó ember, jó vezető lett volna. Azt viszont jelenti, hogy akár egész országokat lehet fanatizálni, belevinni a hülyeségbe, az őrületbe és mindig lesz, aki megvédi a diktátort. Mert mindig van elég ostoba, szolgamódra gondolkodó és csak szolgamódra élni tudó ember, aki nem érti és nem igényli azt, hogy felnőtt, önálló életet élhessen. Ez még nem is lenne baj, de az már igen, ha erőszakkal is megvédi a nyomorult kis diktátorát és mindenki mást is erre akar kényszeríteni. Akár saját szolgalelkűsége okán, akár azért, hogy hozzáférhessen a harácsolható vagyonhoz.

Mi most ebben élünk. És, ha engedünk, ha megrémülünk, elfáradunk, belefásulunk, akkor így is maradunk addig, ameddig magától össze nem omlik ez az ócska, hazug rendszer. Mert össze fog omlani. Nem erkölcsileg, nem azért, mert hirtelen felismerik a hívek, hogy meglopják őket és még az unokáikat is. Szó sincs erről, soha nem ismerik fel. Gazdaságilag fog összeomlani, amikor elfogynak az uniós források, szétosztották maguk között a közvagyont és nincs már miből fizetni a tányérnyalókat. Akkor fog összeomlani. Gyorsan és csúful. Az a baj, hogy ezt nem csak a bűnözők, hazugok, seggnyalók és gyávák fogják megszenvedni, hanem mindenki más is. Ha semmi más, ez legalább demokratikus lesz.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.