Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A gyerekeitek, unokáitok is azért fognak dolgozni, hogy rabszolgák lehessenek az Orbán nevű országban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na, drágáim, mesélek nektek valami szívet melengetőt. Van itt nekünk olyan emberünk széles e hazában, aki felkel reggel, és este úgy fekszik le, hogy 14 darab szálloda került a nevére, pedig már volt neki vagy három. Majdhogynem szóra sem érdemes, bárkivel előfordul. Hát nem megmondta az aranyszájú Lázár János is, hogy ez ugyanolyan vállalkozó, mint bárki más a honban. Akkor meg?

Aztán másnap reggel kinyitja a budiajtót és kiesik rajta egy tévé. Hát nem az is az övé lett hopphirtelen? Nem mintha az Echo Tv-t eddig nem 18-an nézték volna Széles Gáborral együtt, de akkor is csoda csoda hátán mindaz, ami Lölö de Mészárossal történik, mióta a fülkeforradalom és a polgári-nemzeti öntudatba öltözött maffia rászabadult az országra.

Miközben mi pislogunk és már rég nem tudunk se köpni, se nyelni, a víz- és gázszerelő disznópásztorral csak úgy történnek a csodák és a varázslatok. Nem tudom, mi lenne velünk, ha atomfizikusnak tanul. De mert nem, így bárgyú faszparasztnak tanult (igen, tudom, hogy nem lehet ilyen borzasztó csúnyán beszélni, de állítólag vége a politikai korrektség korának, szóval hagyjuk a dagadt ruhát másra). Aki alulfizetett rabszolgákkal húzatja az igát a 3 tizenkettedik hatványával leírható számú cégében. Ő a seggbuta gázszerelő, aki soha nem tudja előre, hogy másnap mi zuhan a nyakába, aki statisztává nőtte ki magát saját mangalicatrágyás életében, aki ezúttal rátette a patáját a Hunguest Hotel Zrt. által birtokolt 14 darab szállodára. Vagyis mondták neki, hogy erre is neki kell rátennie a lábát, mert ilyen a film. Tévécsatornája pedig még úgysem volt, ráadásul ezzel megnyílt a lehetőség Széles Gábor migránsfóbiás kisnyugdíjas előtt, hogy kikapcsolja végre azt a szájbatekert gravitációt ahelyett, hogy egy veszteséges rakás fos tévébe lapátoljon százmilliókat.

Miért Széles Gábor golf-wellness-Ikarus guru görnyedjen ketté, hogy talicskázza a pénzt a veszteséges, korszerűtlen, a Bayer Zsoltok és kengyelfutó sültbolondok számára színpadot biztosító Echo nevű propagandatévébe, amikor arra van a csilliárdnyi közpénz? Miért öljön bele évente 700 milliót a semmibe, amikor egyik zsebből a másikba vándoroltatott adófizetői pénzből meg lehet tolni az Orbán seggéből közvetítő csatornát? Miért ne Mészáros Lölönek legyen 17 szállodája, amikor az lehetne sok kisebb vállalkozásé, amikor állami támogatás eső készül lehullani a nemzeti turizmusba, ahova Orbán Ráhel már mind a két saját lábát beteheti?

Emberek! Mangalicák, szállodák, média, termőföldek, építőipari vállalkozások, milliárdok, jachtok, kastélyok, jószerencse, az újraszabályozásra váró közétkeztetési biznisz ígérete, újabb és újabb letarolt piaci ágazatok. Hat nyomorult év alatt egyre csak növekszik a Mészárosnak nevezett daganat a nemzet testén. Akit – lássuk be – nem volt könnyű megtalálni. Egy ilyen sötét, ostoba csicskát, aki lehetőleg fel se fogja, miket vitetnek véghez vele, az önkéntes beleegyezésével, akit azért tartanak, hogy az ívet ő kapja, ne a megbízója, a zavaros tekintetű nemzetrontó.

Bár sokan úgy vélik (még itt a szerkesztőségben is vita van ezen), hogy a megbízó csak hűséget vásárol a Mészárosok, Rogánok és egyéb pofátlan görények feltőkésítésével, nekem meggyőződésem, hogy Orbán életre szóló, módszeres szabadrablásra rendezkedett be. Ezért van az, hogy Lölö buta pofával bambul a kamerába és vallja be őszintén, hogy fingja nincs, már rég nem tudja követni, hogy minek lett éppen a tulajdonosa azokon a papírokon, ami alá a nevét odarajzolta. Fizikai valójában, az egyre sötétedő és terebélyesedő táskákkal a szeme alatt, kvázi kívülálló végrehajtóként segédkezik abban, hogy az ország neve Orbán legyen. Lölö a stróman definíciója, akinek az intelligencia hányadosa még egyszer sem körözte le az évei számát, de akkora vagyont játszott át a hatalommániás küldetéstudat és pereputtya kezére, hogy a Grazig meghosszabbított játékvasút adja a másikat.

Ebben a Széles Gáborok és Mészáros Lölök nemzeti erőinek összefektetéséből szárba szökkent szép, új világban minden csoda és irigylésre aligha méltó gazdagodás közpénzből történik. Az utolsó hajléktalan, a sarki késdobáló tulajdonosa, vagy tetszőleges műkörmös, közmunkás, éjjeliőr, villanyszerelő is lehetne Lölö. Pontosan ugyanannyi tehetségre és kitartásra lenne szüksége. Semennyire. Az Echo Tv nézőinek mondom: az ő pénzük is benne van Lölö jószerencséjében, amivel kifosztják, eladósítják és tönkrevágják az országot. Ha mindenki számára evidens lenne ez, akkor Lölö barátunk trágyát lapátolna Felcsúton és szerelné a gázt, mint tíz évvel ezelőtt, amikor a segge még kilógott a gatyájából.

De nem ez történik, hanem szövi rendületlenül a magyar tündérmesét. Amely arról szól, hogy ameddig mindent nem kebeleztek be, nincs megállás, a strómannak nem lehet hátradőlni. Ameddig nem lesz minden egy kézben, vagy maximum néhány kézben, addig a rákos daganat, a gyógyíthatatlan elváltozás minden nappal nagyobbra nő. Az aranykezű, iskolázatlan tajparaszt így törli bele a lábát egy egész országba, ahol az emberek nagy részének önbecsülését és egészséges moralitását felzabálta a gyűlölködés. Ahol emberek annak örülnek, hogy bárkit ki lehet nyírni, ha útjában áll a hőn szeretett pártállamnak és ahol senkiházi, semmihez nem értő Lölövicsek hat év alatt milliárdosokká lesznek.

Az Echo Tv boldog nézőinek üzenem, hogy gondolkodni nem bűn. Ahol egy gázszerelő hat év alatt úgy lesz milliárdos, hogy előtte semmije nem volt, ott az ország vezetésébe kódolt korrupció már az unokák jövőjét is felzabálta. Nem ma, amikor Lölö újabb zsákmányt szerzett, hanem már akkor, amikor az első szálloda hullott az ölébe és ti annak örültetek, hogy bezzegdejóhogynemgyurcsány. A gyerekeitek, unokáitok is azért fognak dolgozni, hogy rabszolgák lehessenek az Orbán nevű országban. Ahonnan már tegnap sem volt mit ellopni, de ahol örökéletre szóló lopásra rendezkedett be a nemzeti kormány.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.