Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az emberiség elérte az elaljasodásnak azt a mélységét, ahonnan már nincs tovább: lefújták a Demokratát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hétfő reggel van, de merem állítani, ennél megrázóbb dolog nem fog történni a héten. Az emberiség elérte az elaljasodásnak azt a mélységét, ahonnan már nincs tovább. Ideje harcba trombitálni a NER-t, a TEK-et és a békemenet mindenre elszánt harcosait, a szellemi honvédők fennkölt csapatait és minden hadrafogható hazafit.

Az országra borult a teljes pusztulás árnya és ezen a ponton lehetséges, hogy nincs is értelme tovább küzdeni a fennmaradásért. A Föld perceken belül megszűnik forogni és a kiválasztottak országa, a Nobel-díjasok bölcsője, az illiberális autokrácia tejjel-megvédett akácmézzel folyó kicsiny hona belehullik a végtelen űrbe.

A nagyhírű, nagymúltú és etalonnak tekintett Demokrata című hetilap szerkesztőségének kerítés-lábazatát összefirkálta az ármányos liberális ellenzék, porba sújtva Bencsik András főszerkesztőt és minden hazafit Ásotthalomtól Hugyagig. A megrázkódtatástól bénult munkatársak azóta is pszichiátriai kezelésre szorulnak, de szerencsére ott van a PestiSrácok heroikus gárdája, akik halált megvető bátorsággal beszámoltak a példátlan, minden kontinenst külön-külön is alapjaiban megrázó eseményről.

Az ellenzék – kétsége se legyen senkinek, hogy csak ő lehetett – az éj leple alatt libafos-zöld festéket tartalmazó flakont ragadott és tönkretette, sőt, meggyalázta Magyarország ékkövét, az egész Andrássy út arculatát meghatározó, a hazaszerető magyar ember lelkét jelképező kerítéslábazatot. A kerítést, amely mögött a hon védelmére szakosodott, elképesztően színvonalas és döbbenetesen olvasott Demokrata szellemi műhelye zsong és búsong.

Adjunk hálát az égnek, hogy az aljas támadások ellenére a néhány ezer példányban kinyomtatott, az interneten egy közepesen ismeretlen blog olvasottságával vetekedő hetilap az Andrássy út egyik palotájában húzhatja meg magát, mindjárt a PestiSrácok mellett.

Ha már a Népszabadságnak pusztulnia kellett, a 168 óra archívuma elérhetetlen, az Origót és a V.S.-t felzabálták a csótányok, a Világgazdaság új irányba állt, a nem kormánypárti weboldalak napról-napra vegetálnak, újságírók kerülnek utcára, órákra bedőlnek a szerverek, a nem közpénzből zabáltatott portálok a napi túlélésért küzdenek és az olvasók adományaiból kénytelenek egyik hónapról a másikra életben maradni, az már feltétlenül országos botrány, hogy lefújták az őseink által nyereg alatt hozott kövekből emelt műemlék lábazatot.ps

Veszélyes foglalkozás közpénzből kormánypropagandát írni, ez nem is kétséges. Nem csak a szerzők egzisztenciája, hovatovább élete forog veszélyben, hanem a kerítés is. Az Andrássy úti palotában nyomorgó és rettegő Demokraták és PestiSrácok életük kockáztatásával írják meg az éppen aktuális igazságot, erre ilyen nemtelen támadás éri őket.

Újabb bizonyítványt állított ki magáról az ellenzék, amelynek egy ismeretlen híve pontosan szemléltette, hogy számára mi számít értéknek és mi nem. A Budapest egyik legszebb útja, a védett arculatú Andrássy út mentén álló palotaépület és annak kerítése láthatóan nem érdekes, csak az a fontos neki, hogy a dühét minél feltűnőbben nyilváníthassa ki. Az említett helyen nagy sárga ákombákomokkal jelent meg vasárnapra virradóan a „Seggnyaláshoz sorakozó itt” szöveg.

(pestisracok.hu)

Az emberiség megérett a pusztulásra. Az aljas ellenzék alattomos híve (ki más is lehetett) sárba tiporta a múltunkat, felzabálja történelmi értékeinket, rettegésbe taszítja a két – méltán világhírű lap – szerzőit.

A rendőrök azt mondták – és ezzel egyetértek –, hogy ez a garázdaság első fokozata. A következő akár a tettlegesség lehet. Így kezdődik, aztán mondjuk bedobja kővel az ablakot, és így tovább… Ez nem emberhez méltó eljárás.

Ezt Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője mondta és mélységesen igaza van. Innen már csak egy lépés, hogy a lap munkatársainak élete veszélybe kerüljön. Őszintén remélem, hogy a TEK elfogja a merénylőt és példás büntetésre számíthat a nyomorult ellenzéki. A megrázó cikk záró mondata egyszerűen szívbe markoló, rémületes és mindent elárul az ellenzék aljasságáról.

Ha a tettes eltévesztette volna az épületet, és a szomszédos kerítésre mázolta volna a szövegét, akkor most a PestiSrácok.hu szerkesztőségének címzett csodás üzenetről számolhatnánk be.

Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha véletlenül a PestiSrácok kerítésére kerül fel a „Seggnyaláshoz sorakozó itt” felirat. Akkor lehet, hogy nekik kellett volna beállniuk a sor elejére? Borzalom!adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.