Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Van ember, akinek ki ne nyílna a bugyli a farzsebében ezt a mocskos bejegyzést olvasva?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt hiszem, zavar keletkezett az erőben, már amennyiben az országot megszállva tartó egypárti kormányra és a bátran keltetőnek nevezhető Fidelitas néven futó ifjúsági tagozatra gondolunk. Miközben az Orbán nevű ember büszkén veri a mellét, amiért sikeresen felszámolta Magyarországon a demokráciát, szitokszóvá degradálta a liberalizmust, elvtársaival együtt megszállta az ország minden többé és kevésbé fontos intézményét az óvodáktól a legfelsőbb ügyészi hivatalig, a jövő reménysége, az egypárt potenciális utánpótlása elkezd demokráciát követelni.

Nem arról jutott eszébe az ifjaknak a demokrácia hiánya, hogy a kormány minden létező eszközzel támadja a civileket. Nem is azt fájlalják ők, hogy gyakorlatilag hadjáratot folytat a kormány minden és mindenki ellen, aki kritizálni merészeli a működését. Nem is a független sajtó kinyírását nehezményezik és nem azért háborodnak fel, mert rengeteg közpénzből kormánypropagandát működtet a Fidesz. Ilyesmiről szó sincs, ez teljesen rendben van.

A demokrácia hiánya azért ütötte szemen az ifjú fideszeseket, mert meghalt Fidel Castro. Bizony.

„A Fidelitas közleménye

Budapest, 2016. november 26., (OS)

Bicskanyitogatónak tartjuk és elítéljük azt a felmentő, szirupos nosztalgiát, amellyel egy véreskezű kommunista diktátor haláláról a » progresszív« európai körök tagjai, Jean-Claude Junckertől Gréczy Zsoltig megemlékeztek.

Az amerikai Kongresszus által 1993-ban létrehozott Kommunizmus Áldozatainak Emlékezete Alapítvány, a ma elhunyt diktátor, Fidel Castro legalább 73.000 áldozatát tartja nyilván, miközben ma is több ezren töltik börtönbüntetésüket pusztán azért, mert szabadon mertek véleményt nyilvánítani a kommunista Kubában. Egy kommunista diktátor után könnyet hullajtani nem más, mint lábbal taposni a bolsevizmus százmilliónyi áldozatának emlékét.

Felszólítunk minden, magát demokratikusnak tartó közszereplőt, sajtómunkást vagy pusztán jóérzésű embert, hogy tartsa tiszteletben a több tízezer ártatlan áldozat emlékét és hozzátartozóik érzéseit, és a ma történtek kapcsán tartózkodjon a részvétnyilvánítástól egy olyan napon, amelyet valójában a demokráciát erősítő mementók között kellene számon tartani.

Kiadó: Fidelitas

Ez verte ki a biztosítékot az utánpótlás válogatottban. Semmi más. A Horthy-kultusz felélesztése nem zavarja őket. Az összes diktatúrát végigtrappoló és az összes diktátort példaképének kikiáltó Orbán nevű ember sem zavarja őket. Sem Erdogan, sem Putyin országlása, a Törökországban most is folyamatos meghurcolások, bebörtönzések és a hamarosan megkezdődő kivégzések (gyilkosságok eddig is voltak) szintén nem érintették meg az ártatlan kis lelküket. Az rendben van, hiszen Erdogan – volt ilyen nyilatkozat a kormány nem egy tagjának részéről – választott kormányfő. Ahogy az Orbán nevű is.

A demokrácia és az igazság elszánt védelmezői – még mindig a Fidelitasról beszélek – azért háborodtak fel (-meg nem ezért, az gyári beállítás), mert Castro halálának hírére a minden bizonnyal gyilkos kommunista hajlamokkal rendelkező Gréczy Zsolt – mit sem törődve a 73 000 áldozattal, sem a több tízezer áldozattal, sem az ő családjaik érzéseivel, aljas módon megemlékezett a diktátorról, arcul csapva ezzel az emberiséget. Az csak természetes, hogy a növendék-fideszesek nem mehettek el szó nélkül egy ilyen aljas, embertelen tett mellett és fel kívánták hívni a köz véleményének figyelmét az itt ólálkodó veszélyre és Gréczy Zsoltra, aki szintén ólálkodik és vélhetőleg visszasírja a kommunista diktatúrát. Sőt, ha tehetné, vissza is állítaná azt.

Azt csak a drámai események teljes érthetősége kedvéért jegyzem meg, hogy Gréczy (az aljas!) egy tíz éves korában keletkezett emlékét írta meg a Facebookon, amit a G. Fodor Gábor által csokorba szedett antikommunista, valamint elkötelezetten demokrácia-párti bérből és fizetésből kormánypropagandisták megleltek és megfelelő módon tálaltak. Íme:

greczy

Hát van ember, akinek ki ne nyílna a bugyli a farzsebében ezt a mocskos bejegyzést olvasva? Nincs hát! Érdemes ezt megírni a 888.hu című izében és aztán közleményt kiadni ebben az ügyben. Hogy ugyanis a 10 éves Gréczy Zsoltika egyszer látta azt az autót, amelyben Fidel Castro ült állítólag és mivel a felnőtt Gréczy Zsolt sem felejtette el ezt a meghatározó eseményt, sőtmitöbbpláne még meg is emlékezett erről, végveszélyben van a demokrácia.

De semmi vész, mert jön a Fidelitas, a demokrácia elszánt védelmezője és mellénk áll a bajban.

Két megjegyzésem lenne ebben az ügyben. Sajnos, egyik sem tűri a nyomdafestéket.adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.