Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ünnepi megőrülök

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A rohadtéletbe mennyi ember hogy ezeknek sincs jobb dolguk mint itt kavarni mit vegyünk anyádnak tavaly is azt kapott leszarom. El se hiszem hogy nincs egy rokonod aki olvasna a könyv kiesett mindegy úgyis rohadtul drága de apádnak mit kellene nyakkendő. Nem érdekel majd most megszokja jó vegyünk akkor sálat azt is a nyakára tekerheti akciós és kesztyűvel együtt van így mégis többnek tűnik mint ha csak simán. Ne röhögtess a hugodnak szakácskönyv az se olvas és inkább fogyókúrás könyv kellene neki mielőtt szétfolyik nem vagyok szemét de nem kellene annyit zabálni jó mindenki a pajzsmirigyére fogja de közben tajszinhabbal eszi a tokaszalonnát és egy fél dobostortával nyomatja le mert ég a gyomra tőle hogy oda ne rohanjak.

A gyerek az új legót akarja de hol a picsában lehet kapni amikor sehol és időm sincs szaladgálni állítólag Kőbányán még van de mikor és az is egy vagyon és ebbe is csak belelépek mert a kölök széthányja a szobájában mert az se tud rendet tenni maga után mint az apja az ágy alá rúgott büdös zoknijával nem veszekszem.

A darált hús már most büdös, hova vegyem meg ebből nem lehet töltött káposztát csinálni majd veszek később de kell rizs jó a törtszemes az olcsóbb ez is kurvadrága rohadjonmeg mindenki. Nem sütök bejglit jó a bolti nem leszarom hogy mit szeretsz úgysem eszed csak kidobjuk nincs karácsony bejgli nélkül.

Szaloncukor a kimért elég olcsó csak szar na nem baj legalább nem zabálja le a fáról az öcséd az én öcsém soha nem is szerette az édességet tudod jól és tavaly sem ő rakta vissza a fára az üres papírt hanem a te öcséd mert nálatok mindenki csak zabálni tud az az egyetlen családi program jó nem szidom a családodat.

Én aztán nem csinálok halászlét tudod ki fogdossa azt a nyálkás halat és olyan büdös lesz tőle az egész lakás hogy egy hétig sem szellőzik ki és amúgy sem szereti senki leszarom azt az egy tányért megveszem inkább amit te magadba erőltetsz nincs karácsony halászlé nélkül.

Meg kell venni a fát nem azt mert ronda azt se annak hullik a tüskéje ez túl nagy ez kicsi de kurvadrága hogy a francban fogjuk ezt hazacipelni megvan a tavalyi talp mi az hogy eltört most vehetünk azt is miből nem érdekel mert semmire nem vagy képes vigyázni mi az hogy én törtem el amikor ledobtam az erkélyről akkor is kell fa mert nincs karácsony fenyőfa nélkül.

Ne nyüzsögj a konyhában mert nem leszek kész időre most hová mész gyere segíteni mert nem leszek kész időben keserű a bejgliben a mák és nem vettünk hagymát vedd ki a fagyasztóból a halászlét de ne vedd ki mert büdös lesz a kurvaéletbe de kemény ez a mézeskalács anyád soha nem tanul meg sütni rohanj le kenyeret venni mert kevés lesz mi az hogy csak ilyen szikkadt volt rohanj le tejfölt venni mert kevés lesz miért nem vettél kettőt.

Még be se csomagoltam az ajándékokat leszarom jó lesz zacskóban úgyis kibontják hol a csillagszóró mi az hogy nem vettünk kötözd fel a szaloncukrot a picsába ráléptél a habcsókra szólj a gyereknek hogy porszívózzon fel mert anyád majd megint megjegyzést tesz rohanj le a boltba elfogyott a só menj vissza mert tojás sincs mi az hogy már bezárt most mi lesz velünk három napig.

Vedd elő az ünnepi terítőt az nem jött ki mert apád leöntötte vörösborral soha nem tudja mennyi az elég ha piáról van szó nem szidom a családodat szerinted hogy lesz elég nyolc embernek öt teríték akkor vedd elő a másik készletet a kanál jobbra villa balra mi az hogy még nem állítottad be a fenyőt a kurva életbe mindjárt jönnek hogy rohadna rá az ég az egész karácsonyra leégett a töltöttkáposzta, büdös a halászlé szikkadt a kenyér két napja nem alszom hogy minden meglegyen és ennyire se vagy képes.

Apuka anyuka de jó hogy itt vagytok gyere ki Pistike a szobádból jöttek a nagyiék hoztak neked ajándékot nem érdekel hogy szúr nagyanyád bajusza akkor is meg kell puszilni egyszer egy évben ki fogod bírni akkor kétszer tedd már le a kurva laptopot hogyhogy minek az ünnepe a karácsony hát a szereteté.adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.