Május 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Hát egy nagy büdös francot pont ugyanolyan vállalkozó ez a kihízott senkiházi, mint bárki más

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 412,710 forint, még hiányzik 2,587,290 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó is az, amikor sík hülyének nézik az embert. Ha ezt egy közpénzből fizetett közalkalmazott teszi, akinek az elsődleges feladata a polgárok érdekeinek védelme és szolgálata, az mindennél jobb. Az pedig egyenesen csúcs, amikor a túlfizetett közszolga a közpénzt fosztogató illetőket és a korrupcióval alaposan gyanúsítható politikusokat védi olyan módon, hogy cinikusan belehazudik a saját munkáltatójának (nem, nem a miniszterek elnöke a munkáltató, hanem az ország hülyére vett polgára) tátott szájába.

Gyakorlatilag ez történik folyamatosan, de ez nem jelenti, hogy meg kellene szokni, vagy el kellene tűrni. Csütörtök, szokásos kormányinfó a szokásos Lázár Jánossal. Akinek lényegében első önmaga, az ő hatalma és összegereblyézhető vagyona, a második a hatalmát és pénzét biztosító Orbán Viktor nevű ember és nagyjából itt vége is annak a körnek, amelyhez ő lojális lenne bármikor ebben a búvalcseszett életben. A magyar emberek (csecsemőtől az aggastyánig) haszonállatként, vagy jobbágyként szerepelnek az értékrendjében. Pont leszarja – ahogy mindenki, aki most a húsosfazék körül nyüzsög és lapátolja a közösből a pénzt a saját- és családtagjai zsebébe -, hogy az országban hányan döglenek éhen, hányan nyomorognak, hányan menekülnek külföldre. Azt legalább ennyire leszarja, hogy mit gondolnak a kormányzásról, vagy éppen Mészáros Lölö elképesztő gazdagodásáról.

A kormányinfó utáni újságírói kérdésre válaszolt Lázár. Az RTL Klub Híradójának riportere volt olyan merész és rákérdezett a miniszterelnök pofátlan szomszédjának viselt dolgaira. Nem csak arra, hogy miért olyan alacsonyak a bérek a disznószerelő vállalkozásaiban, hanem arra is, hogy Mészáros Lölö strómanja-e az Orbán nevű főgengszternek.

Lázárnak volt bőr a képén azt mondani, hogy Mészáros Lölö pont ugyanolyan vállalkozó, mint bárki más az országban, az pedig hülyeség és hazugság, hogy stróman lenne.

Hát egy nagy büdös francot pont ugyanolyan vállalkozó ez a kihízott senkiházi, mint bárki más. A világon nincs olyan, hogy egy falusi kisvállalkozó, aki éppen fenn tudja tartani a családját a vállalkozásából, amint a szomszédja miniszterelnök lesz, azonnal letarolja az országot. Nincs az az idióta barom ebben az országban, aki elhinné, hogy néhány év alatt milliárdos lehet egy átlag alatti szellemi képességekkel megáldott, iskolázatlan, pénztelen gázszerelő.

Nem arról van szó, hogy tehetségtelen emberekből áll a kormány. Nem hibás döntések sorozata miatt csúszik le az ország a régió élmezőnyéből sereghajtóvá. Nem a hozzá nem értés, a tehetségtelenség okozza ezt a pusztulást, hanem az ország célzott, megfontolt és aljas kirablásának vagyunk bamba szemlélői. Hogy fér rá Lázár arcára a kijelentés, miszerint Mészáros Lölö éppen olyan vállalkozó, mint bárki más? Nem, kurvára nem az. Akinek annyi esze van, hogy képes a vegetatív funkciókon túl bármi egyébre, az tudja, hogy szó sem lehet erről.

Tényszerűen Orbán szomszédja és bizalmasa őrületes pénzekhez fér hozzá. Egyrészt hitelek formájában – és itt tegye fel a kezét az a bármilyen magyar vállalkozó, aki úgy jut banki hitelhez, hogy nem kell jelzálogot tenni az utolsó kiskanálra, de még a kutyaólra is azért, hogy a becsült érték töredékét megkaphassa – másrészt azért, mert a pályázatokat ő nyeri el sorra. Ezzel nem csak annyi a gond, hogy erkölcstelenül, jogtalanul és pofátlanul harácsol, hanem az, hogy rengeteg vállalkozást és ezzel együtt rengeteg munkavállalót és ezek családjait szorítja ki a piacról. Gyengíti a magyar gazdaságot, lerabolja a piacokat és életeket tesz tönkre. Konkrétan, név szerint, bizonyíthatóan.

Ezt a saját erejéből és saját eszétől soha nem tudná megtenni. Ehhez nem csak annyi kell, hogy két szotyolaköpködés között a miniszterelnökségig kapaszkodott szomszéd súg pár jó tippet, hogy mibe kéne beruházni, hol kellene pályázni. Ehhez kiterjedt hálózatok összehangolt működése kell. A legfelsőbb szintektől a legalsó szinten szorgoskodó seggnyalóig mindenki közreműködése kell. Évente súlyos millárdokról, pontosabban száz- és ezermilliárdokról beszélünk.

Ugye, senki nem nem gondolja komolyan, hogy egy falusi gázszerelő, aki az elméletben felhalmozott milliárdjai ellenére nem képes egy normális fodrászt találni, annyira agyafúrt lenne, hogy egyedül találja ki és viszi végbe ezeket az elképesztően aljas bűncselekményeket? Mert a közvagyonból magánvagyont csinálni, a befolyásos kapcsolatokat felhasználni magáncélra, torzítani és lerabolni a piacot bűncselekmény. Korrupciónak hívják.

Lázár János, vagy bárki pofátlan bátran verheti a mellét, hogy aki ilyenről tud, annak kötelessége feljelentést tenni. Mindannyian tudunk erről, mindannyian látjuk. Ahogy azt is tudjuk és látjuk, hogy ameddig Pintér és Polt Péter a helyén van, gyakorlatilag megbénult az ország. Abban a pillanatban, amikor ez a két jómadár méltó helyére kerül, súlyos lavina fog megindulni. Amire talán most nem gondolnak a telhetetlenek, hogy mindenki magával rántja a teljes pereputtyát. Feleséget, gyereket, testvért, unokatestvért. Mert a maffia így épül fel és a maffia telhetetlen. Zabál, ameddig rá nem lép valaki a fejére.

Ez egyszer meg fog történni. Akkor kell majd a cinikus vigyort felölteni és elmagyarázni – nem nekünk, polgároknak, mert minket nem fog már érdekelni – a gyereknek, hogy miért is nem fog  apuci velük lakni és miért nem sofőr viszi magániskolába, amikor ő ahhoz van szokva és miért kell másfél szobás lakásban élni, amikor nemrégen még neki is volt saját palotája. Akkor majd Mészáros Lölö is megmutathatja, mennyire agyafúrt, talpig becsületes gázszerelő is ő és milyen szorgos, kisigényű is a kedves családja. adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.