Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Akik tapsolnak és teljesítménynek nevezik a parttalan geciséget, azok meg is érdemlik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Folytatom, ahol tegnap abbahagytam. Rogán pofátlanul drága táskájánál. Amit az a táska és ez az ember képvisel. Tettünk arra kísérletet, hogy levezessük, mi a baj ezzel a táskával, de természetesen vannak ellenvélemények. Nincs ezzel baj, sőt! Remek lehetőség rámutatni, hol is van a baj a fejekben. Nézzünk két hozzászólást és már magyaráznom sem kellene, miért tartom betegnek ezt az országot. Persze ettől még fogok magyarázni, mert soha nem adom fel a reményt, hogy találok néhány tetszhalott agysejtet, amit működésre lehet bírni.

Géza: „Nincsen ezzel semmi baj! SAVANYÚ A SZŐLŐ!!!!
Neli sikerült , ami kb ezernek nem!
Nézzük mit csinál a szomszéd, barát, ne foglalkozzunk magunkal!! Dögöljön meg a szomszéd tehene is!!!!! Hajrá magyarország!!!! Mert jobban teljesít !”

Ez egy hihetetlenül jó összefoglalása az emberi ostobaság ezerszínű burjánzásának. Hát hogy a francba ne, kedves Géza! Semmi más magyarázat nincs arra, hogy miért van teli a tököm a telhetetlen, parazita, büdöstahó, pofátlan és gátlástalan – politikusnak titulált – szerencselovagokkal, mint az elemi irigység. Valójában persze nem Rogánról, pontosabban nem csak róla szól a történet. Rogán lényegében megszemélyesíti a többieket is, ezt a torz, nyomorult rendszert és a táskája nem más, mint az ország kormányának névjegye.

Géza hozzászólása pedig jól példázza, miért élősködhetnek rajtunk ezek a gátlástalanok és miért nem verjük már tarkón őket egy szívlapáttal. Tipikusan az elnyomorított szellemi-lelki törpeség gondolatai fogalmazódtak meg néhány sorban.  Mert neki (Rogánnak) sikerült, ami például nekem, nyomorult kis betűfaragónak nem. Hát tényleg! Nekem nem sikerült eljutni a szemét, arcátlan, embertelen pofátlanság azon fokára, ahol leszarom a másikat, ahol nem érdekel, hogy kiket fosztok ki, ahol gátlástalanul belerúgok a kiszolgáltatottba és még a koldus kezéből is kiveszem a kenyeret, hogy nekem több legyen.

Nem sikerült azt hazudnom egy ország népének, hogy értük fogok dolgozni, az ő jólétükért vállalom a pozíciót, majd amikor felemeltek az áhított bársonyszékig, elvágom a torkukat. Ugyanis ez történik. Normális ember képes különbséget tenni egy saját erőből meggazdagodott vállalkozó és egy hazug csaló, tolvaj között. Én eddig sem, ezután sem fogom tisztelni azt, aki fegyvert fog rám, aki beköltözik az én házamba pereputtyostul, eladja a bútoraimat, elveszi a pénzemet és ráadásul velem fizetteti ki a rezsit. Nem csodálom a teljesítményét, nem tartom követendő példának, nem tisztelem. Viszont minden eszközt megragadok, hogy rendőrkézre kerüljön és börtönbe csukják a bűneiért.

Pont leszarnám Rogán táskáját, Vajnáné fülbevalóját, Szijjártó úszómedencéjét, Orbánné földbirtokait, Sajátláb üzleti sikereit, ha ezt önerőből érték volna el. De az én erőmből, az én pénzemből, a Marikák élete árán, a gyermekeink jövőjének és a jelenünknek az elrablása árán érték el. Engem raboltak ki és mindenkit, aki ebben az országban él. Kivétel nélkül. Azoknak a segítségével, akik ahhoz is hülyék, hogy felfogják: őt is kirabolták. Akik tapsolnak és teljesítménynek nevezik a parttalan geciséget, azok meg is érdemlik. De én nem kérek belőle.

Klári„Én úgy gondolom, hogy ebben a pozícióban az volna a szégyen ha farmerba és műanyag hátizsákkal járna. Idáig azért el kell jutni. Igen ez jellemző ránk ,,,már csak akkor látjuk a másikat amikor a hegycsúcs közelében van. És mindenért mást okolunk!! És nem vagyok elfogult sem a jobb sem a bal oldalon.”

Én is úgy gondolom, hogy ebben a pozícióban nem kell farmerben és műanyag hátizsákkal járni. Nem is mondott senki még csak hasonlót sem. De azt mondom, hogy legyen elég az a pénz, amit legálisan megkap az adófizetőktől. Abból is telik mindenre, ami kell. De az a pénz nem elég. Semennyi pénz sem elég. Azt is mondom, hogy a végtelenségig hülye az a polgár, aki látja, hogy a megválasztott képviselő, miniszter, miniszterelnök, polgármester, bárki lop, tőle lop. Ugyanis semmi más módja nincs annak, hogy valaki a havi fizetése sokszorosát költse el havonta. A rablóknak pedig nem kormányon, hanem börtönben van a helyük. Aki ezt kimondja, az nem azért teszi, mert féltékeny az elért sikerekre, hanem azért, mert így helyes.

Azok a politikusok (ide értve az összes feleséget, gyereket, vőt és unokatestvért), akik a legális jövedelmüket meghaladó életvitelt folytatnak, azok tolvajok. Nem is tolvajok, hanem az erőszakosabb fajtából valók: rablók. A tolvaj is, a rabló is bűnöző. Nem érdemel tiszteletet. Börtönt érdemel. Kivétel nélkül mindegyik. adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.