Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennek az országnak égetően szüksége lenne egy női miniszterelnökre. Lehet liberális, meleg és cigány

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kezd megint erősen elegem lenni a politikusokból. Általánosságban, mert részleteiben már igen régen elegem van belőlük. Történt mostanában, hogy a fánksütödés-kaszinómosodás tévéje beleállt Vona Gáborba. Ami benne van a pakliban, csak éppen Vona férfiasságát kérdőjelezték meg. Ettől aztán elszabadult a pokol.

Csak nekem tűnt fel, hogy ebben az országban röhögve lehet lopni, csalni, hazudni? Nyugodtan bele lehet nyúlni a közös kasszába, minden következmény nélkül lehet ötvenszer annyit költeni egy politikusnak, mint a fizetése, semmi nem történik. Akkor van baj, ha valaki kétségbe meri vonni valaki más férfiasságát. Akkor aztán egymásnak ugranak a félpucér gladiátorok, kikérik maguknak, megsértődnek, visszatámadnak.

Éppen az imént tartott Vona Gábor sajtótájékoztatót, ahol többek között erről értesítette a közt:

Büszke heteroszexuális vagyok

Hát én innen is nagyon gratulálok Vona Gábornak, de csöndesen megkérdezném: mi a francra büszke? Ha jól tudom, van gyereke. Vagy gyerekei. Esetleg testvére. Barátai. Mi történne, ha kiderülne, hogy valamelyik gyerek homoszexuális? Vagy valamelyik rokon? Esetleg egy barát? Kitagadná a gyerekét, a rokonait? Hátat fordítana a barátjának? Ha a válasz igen, akkor nincs mire büszkének lenni. Ha a válasz nem, akkor meg miről beszélünk?

A másik kedvencem mára Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnök, aki ismeretlen oknál fogva szintén belekeveredett ebbe a méltatlan adok-kapokba. Havasi a HVG kérdésére – miszerint Orbánné reagál-e Vonáné nyílt levelére (szerintem ez már garantáltan a diliház) – válaszolva ezt bírta kipréselni magából: a miniszterelnököt is támadják, de

Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik.

Jut eszembe az asszony mögé bújásról: L. Simon László akciója, amikor ő semmit nem tudott a barackmagokról, mert az asszonyé a cég és jut eszembe Rogán Antal, akinek a felesége intézte, de minimum ő követelte ki a helikopteres kiruccanást.

De térjünk vissza a jelenlegi péniszméregetéshez. Az a helyzet, hogy már észre sem vesszük, mennyire beteges fallokráciát építgetünk itt magunknak. Teljesen rendben van, ha egy vénember lebüdöskurváz egy nőt. Vagy fiatal ember. Vagy egy nő egy másik nőt. Azon sem kapjuk fel a fejünket, hogy a nők kevesebbet keresnek, hogy természetes elvárás velük szemben a házimunka és az alázat.

Csak szólok, hogy az ország legalább fele nőkből áll. Egyetlen egy nő sem születik szakácsnak, takarítónőnek, gyermekgondozónak. Megtanuljuk ezeket. Pont úgy, ahogy egy férfi is képes megtanulni. Igaz ugyan, hogy az én párom nem politikus, csak egy mezei pasas, de még az életben nem jutott eszébe a férfiúi felsőbbrendűségére hivatkozni. Szemrebbenés nélkül bevásárol, ebédet főz, mosogat, tereget. Sőt, vasal is. Minden előzetes egyeztetés nélkül. Miután együtt és egymással élünk, külön tárgyalás nélkül is tudjuk, éppen melyikünk elfoglaltabb. Aki nem annyira, az többet vállal a házimunkából. Megnyugtatásul közlöm, hogy én is szoktam például füvet nyírni, csöpögő lefolyót szerelni, autót mosni. És mindettől én nő maradtam és a párom sem veszített semmit a férfiasságából.

Jó lenne már tudomásul venni (esetleg felfedezni, akinek nem tűnt volna fel), hogy nincs ok büszkének lenni sem arra, hogy valaki milyen nemű, sem a szexuális irányultságára és még ezer dologra nem kell mellet döngetni. Becsületes, normális embernek kell lenni és ennyi.

A végére még annyit: valaki a nagy pofozkodásban belegondolt-e abba, hogy hány nőt sikerült megsértenie? És arra vajon gondolt-e valaki, hogy hány meleg ember lelkébe gázolnak bele, hány olyan szülőbe rúgnak, akinek meleg a gyermeke? Egyáltalán, mi köze lehet az emberi minőségnek ahhoz, hogy férfi, vagy nő valaki és hogy heteroszexuális, vagy homoszexuális?

Ennek az országnak égetően szüksége lenne egy női miniszterelnökre. Lehet liberális, meleg és cigány. Egyszerre. Hogy megértsük, nem ezen múlik. Lehetséges, hogy ideje lenne összefognunk nekünk, nőknek. Ha már amúgy is besorolódtunk a másodvonalba, mint főállású sikaművészek, fogjunk seprűt és takarítsuk ki végre a lomot. A saját életünkből is, a parlamentből is.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.