Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Innen üzenem a piszkosul keresztény, tyúkszemig ősmagyar fideszhívőnek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Keresztény kormány. Keresztény értékrend. Keresztény keresztény.

Nincs a kormánynak, az Orbán nevűnek olyan beszéde és igehirdetése, amiben ne lenne benne a kereszténység valamilyen formában. Most szólok (miután az átlaghülye nagyjából eddig olvassa a cikket, aztán kommentel, mint a hétszentség), hogy nem a valódi keresztényekről, nem a hívő emberekről, nem a tényleg vallásos embertársaimról beszélek. Őket tisztelem. Ugyanitt jegyezném meg, hogy nem a Fidesz szavazókkal van bajom általánosságban – őket is tisztelem és szívük joga bízni a kormányban, vagy jobban bízni a Fideszben, mint más pártokban – kizárólag az agyatlanul, kritikátlanul rajongókról beszélek. Bár ez senkit nem fog meggátolni abban, hogy halálra sértődjön.

De amit az Orbán nevű és bűnszervezete művel, attól hányok. Nem csak – nem elsősorban – azért, mert eleve is hányok a képmutatástól. Nem kedvelem a hazugokat, tolvajokat, álszenteket – értelemszerűen nem szeretem a 3,3 millió magyar szájbatekert kormányát sem – azért, mert iszonyú rombolást végeznek. Most kivételesen nem a szétlopott pénzről, a magánosított piaci ágazatokról, az egymás között szétosztott földekről, hanem az emberi értékrendben véghezvitt pusztításról beszélek.

„Magyarországnak kötelezettsége, hogy minél több humanitárius akcióban vegyen részt, ezért 3 millió eurót biztosított a keresztény közösségek megsegítésére, és egy háromemeletes iskolát épít az iraki Erbilben.”

Olvasom a 3,3 millió magyar kormányának közösségi oldalán, mert én már csak ilyen vadbarom vagyok, hogy oda járok idegesíteni magam. Nagyjából egymilliárd forintról beszélünk. Kicsivel kevesebbről, de szinte mindegy. Megint – mint mindig – találtak egy olyan ügyet, amire nehéz bármit mondani. Helyből merem feltételezni, hogy ezt a pénzt is eltüntetik kézen-közön, de nyilván én vagyok a büdös bunkó, ha ezt leírom. Mert az üldözött keresztények, ugye.

Azt is mondhatnám, hogy itt is lenne helye annak a pénznek, de akkor megint én vagyok a tapló és az érzéketlen őstulok. Pedig merem állítani, hogy több nehéz sorsú embert láttam – és ami sokkal fontosabb, sokkal több emberen segítettem – mint a kereszténynek titulált kormány tagjai együttesen. Igaz, hogy én soha nem kérdeztem, hogy egy éhező ember keresztény, más vallású, vagy ateista. Mert soha nem érdekelt, ahogy nem érdekli mindazokat a szervezeteket, vagy civileket sem, akik igyekeznek enyhíteni a nyomort. Azt a nyomort, ami itt van, ebben a széthulló országban.

Tehát az újegység kormánya költi a pénzt – az én pénzemet is, száradna le a kezük – verdesi a saját vállát és jönnek a hívek. A kormány hívei, Orbán szerelmesei, a megélhetési keresztények. Jönnek és azt adják, ami a lényegük. A gyűlöletet, gonoszságot, kútmély, sötét ostobaságot.

Bemelegítésnek indítsunk ezzel a hozzászólással:

„Mivel a Fidesz és KDMP van kormányon, nagyon helyes, hogy gondunk van az üldözött keresztények megsegítésére, ha már a Pápa csak a migránsokat akarja folyton megsegíteni.” – hopp, a nagyon keresztény hívő.

A következő hozzászóló nem a kormány híve lehet: „Így kell ezt csinálni,ithon meg éheznek,fáznak az emberek! A jó Isten segítsen titeket is hasonló élethez népnyúzó banda.” 

Na, ő aztán meg is kapja a magáét a keresztényi szeretettel keresztül-kasul átitatódott – bár én is büdös román lettem mostanság, de akkor sem tarthatom magamban az információt – egy Erdélybe szakadt, vagy onnan elszakadni nem képes keresztény asszonytól. Mert ő tudja: „Nem fáznak nem éheznek,ha még is a maguk hibájából.Isten nem személyválogató esélye mindenkinek van de dolgozni kell érte,becsülettel tisztességgel” – az. Tehát aki a világ túlsó felén éhezik, azon segíteni kell (ami teljesen rendben is lenne elvileg), aki viszont Magyarországon fázik és éhezik, az ott rohadjon meg, ahol van, mert maga tehet róla.

Innen üzenem a piszkosul keresztény, tyúkszemig ősmagyar fideszhívőnek, hogy ez ordas, mocskos, aljas hazugság. Nemzetileg.

„Na ezért megint támadni fogják a gazemberek a Magyarokat, itt is látok a beírók között egy pár elvetemült férget. Fogalmuk sincs, hogy mi fenyegeti a keresztény népeket, nemcsak külső, hanem belső keresztény ellenes gyilkosok gyülevész vészegyletétől. Lásd a beírókat. Hajrá Országgyűlés ez férfi munka lesz, utána is. VÉDD MAGAD NEMZETEM.” – erre nem tudok mit mondani. Illetve de, tudok, csak azt még a klaviatúra sem bírja el.

Végül a kedvencem, ez mindent visz: „Pofám leszakad! Élvezik annak a hasznát, hogy Orbán muszlimmentesen tartja Magyarországot és nem kell életveszélyben élniük, mint nekem Németországban, de közben nem fogy ki a szájuk az ostobaságokból!

A kérdésem már csak az, hogy normálisak vagyunk-e mi, úgy összességében? Országosan, nemzetileg, vagy ahogy tetszik. Mert szerintem rohadtul nem, de abban sem vagyok biztos, hogy jól gondolom-e, vagy én vagyok itt az egyedüli hülye.

Van egy kormány – 3,3 millió magyar kormánya a 10 millióból, mégpedig saját bevallásuk szerint – amely kormány nagyvonalúan úgy költi mind a 10 millió magyar pénzét, mintha az a sajátja lenne. Ez a kormány – miközben tevőlegesen vagy/és hallgatólagosan támadja és ócsárolja a keresztény egyház fejét – úgy dönt, hogy az üldözött keresztényeket támogatja a pénzünkből. Nem az általában üldözött, rászorult, bajban lévő embereket, csak a keresztényeket. Irakban. Miközben itthon főállásban szítja a gyűlöletet a muszlim, muzulmán (nem tudom, mi a helyes megnevezés) menekültek ellen, mindannyiukat terroristának állítva be, napi szinten tolva a – többnyire – orosz forrásokból származó ál- és rémhíreket.

Ebben a gyűlöletkeltésben teljes mellszélességgel támogatja őket az összes szektatag, az Erdélyben élő magyar és a Németországba szakadt honfitársunk is. A keresztényi szeretet nem gátolja sem a kormányt, sem a kormány támogató erőit abban, hogy ívesen szarjanak a Magyarországon élő, elképzelhetetlenül kilátástalan helyzetben lévő emberekre, sőt, simán hazaárulónak nevezik azokat, akik számonkérik ezt az embertelen, érzéketlen viselkedést. Mert szerintük – a hívek szerint – aki Magyarországon nyomorog, az maga tehet róla. Keresztényileg.

Kérdés: én vagyok a hülye barom?adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.