Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Házasságtörő Matolcsy bácsi párzási szokásairól mikor írtok, barnanyelvek?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az a helyzet, hogy olyan méla undor lett úrrá rajtam a vasárnapi ebédidő után, hogy ha akarnám se tudnám magamba fojtani. Viszont így, hogy nem is akarom, beszéljünk egy olyan műfajról, ami eddig soha nem volt elfogadott a magyar közéletben-médiában. Soha.

Mióta viszont hetedik éve szabadságharcol az államnak pártja, a kassza kiürült, a népszerűség megkopott, a korrupcióval tele a padlás, és néha polgárok fütyülése zavarja meg a szárnyaló, narancssárga sikertörténetet, előkerült a Habony-média bűzös mocsarából a politika-közélet legocsmányabb végterméke: az ellenségnek kinevezett aktuális ellenfél gatyájában és magánéletében való elvtelen, ocsmány kotorászás, a politikai bulvár magma alatt rothadó penetráns szarszaga.

Október 28., 19:43 TV2

Október 29,. 12:05, Ripost

ripost

Október 29., 14:31, Lokál

lokal

Október 30, 10:30, Origo

origo

Hozzátesznek, elvesznek belőle, átírnak, kiszíneznek és így hömpölyög körbe a revolvermédián a legújabb módszer: a szappanoperásra vett karaktergyilkosság egybitesek szellemi befogadóképességéhez igazítva. Miután Mr. Funk közpénztévéje két napja évtizedes botrányokat kapott elő a naftalinból, de még a Pesti Srácok szégyentelen főszerkesztőjét is hozzáértőként szólaltatták meg, hogy biztosak legyünk benne, a Jobbik egy hiteltelen, szexuális fertő, az internetes szennylapok Vona Gábor szintén hosszú évekkel ezelőtti nőügyeit kapták elő.

A módszer (saját példánkból kiindulva tudom): egy senki által nem olvasott, az igénytelen félanalfabetizmus határát súroló oldal (a Jobbik belső ellenzékének oldala, vagy mi) kiteregeti Vona 2009-2010-es (?) szexuálisan túlfűtött magánlevelezését egy nővel, amely levelezést barnanyelvék hatalmas leleplezésként tálalva végigurcolják a Habony nevű frusztrált munkanélküli által fémjelzett sötét oldalon.

Figyeljetek, hazafiak és migránsgyűlölő honvédők! Vona nős, gyereke van, de ez nem gátolja meg abban, hogy a feleségétől különböző nőkkel kavargasson. Többel is egyszerre. Nem most, hatszáz éve. És egy transzvesztita buktatta le. Na, baszki, ez a durva, nem a letelepedési kötvényenként ellopott milliók. Ha már Terry Black-nek – mint híres transzvesztita előadóművésznek! – se lehetne hinni az aljas lejárató cikkek megírásakor, akkor kinek?

Jut is eszükbe: Volner János frakcióvezető is a susnyásban enyelgett valami nőcskével, akit tudomásuk szerint mások is szívesen felpróbálnának a Jobbik háza táján. Kik ezek a förtelmes emberek? Ezek nevezik magukat keresztény-nemzetinek? Ezek a nyíltan házasságtörő csalók? Ezek, akiknek már-már hivatalos pártprogram, hogy a feleségük mellett szeretőt is tartanak? Ezek a szélsőliberálisan félrelépők, akiknél a küszöb alatt is a szexbotrányok csorognak kifele, az ember csak kapkodja a fejét. Hát ízlelgessétek a moslékot – gondolta Habony, addig sem foglalkoztok velem, nem igaz? Itt a kedvencem:

vona

És a másik:

vona2Ti értitek ezt a pöcegödör legaljáról felfele áramló tömény erkölcsiséget? Akkor jó. Az megvan, hogy adófizetői pénzzel kitömött, Habonyhoz köthető szennyoldalak kérik számon a keresztényi értékeket akárkin is? És mi a legszebb benne? Hogy a szóban forgó konkrét esetben az ember kiállt és elismerte, hogy egy fasz volt. Nem tegnap, tegnapelőtt, amíg Habony Ibizán szívta az orrát egy országot hülyének nézve, hanem évekkel ezelőtt. Kiállt, és azt mondta, hogy egy görény voltam. Erre évek múltán a közpénzmédia leleplezi, hogy egy görény.

Nem mintha Vona Gábor vagy a Jobbik számíthatna az én önzetlen támogatásomra bármilyen kérdésben, de emberek, a politikai acsarkodásoktól független magánéletben való kotorászás a másik frusztrált, torz jellemű szörnyeteg óta nem volt része a mindennapjainknak.

Mióta G. Fodor minősíthetetlen erkölcsi trágyadomb azonban beleszállt Tóbiás József feleségébe, ez van. És nem az a kérdés, hogy MSZP vagy Jobbik, vagy a harmadik, esetleg negyedik. Az elv a kérdés. Pontosabban az elvtelen, gennyes turkálás olyan dolgokban, amelyek semmilyen módon nem kapcsolódnak/kapcsolódhatnának a politikai csatározásokhoz. Ráadásul tényfeltáró barnanyelvék nem relevanciával bíró, a köz érdekeit bármilyen módon sértő, azt megkárosító történetekkel manipulálnak, hanem tökig-nyakig belegázolnak emberek magánéletébe, 5-10-20 évvel ezelőtti sztorikat tálalnak hatalmas leleplezésekként és használnak ahhoz a semmivel nem legitimálható karaktergyilkolási gyakorlathoz, amitől felháborodik a gyomor.

Egyre terjeszkedő, mindent leuraló médiájukban az a téma, hogy egy politikus konditerembe vagy fordrászhoz jár, hogy mit kezd a szemöldökével, hogy félrelép, hogy megmagyarázhatatlan okokból nővel látják. A 3 milliós újegységre igazított szellemi leigázás nemrég tesztelt módszerét vetették be. Ha nem működött teljeskörűen a gyűlöletkeltés, most majd szappanoperásat játszanak a fiúk. A legocsmányabb fajtából. Erre futja az ő kútfejükből és a mi pénzünkből.

Gerinctelen, kitartott pojácák! Engem egyáltalán nem érdekel, hogy Vona Gábor, Volner János, Hende Csaba, Deutsch Tamás, Lázár János, vagy Matolcsy György mit csinál a magánéletében, mikor ficamítja ki a bokáját és mikor mászik merevrészegen négykézláb. Leszarom, hogy Orbán Viktor milyen férj, hogy veri a feleségét, vagy sem. Nem tartozik rám, és vélhetően senkire. Akkor tartozik rám bárkinek a magánélete, ha azt az én pénzemből finanszírozza. Jogtalanul, erkölcstelenül, sunyi módon ráadásul.

De ha már ide süllyedtünk, akkor megkérdezném, hogy Matolcsy bácsi párzási szokásairól mikor írtok, barnanyelvek? Mi a helyzet a jegybank nemzeti-keresztény elnökének szélsőliberális, gusztustalanul hányingerkeltő házasságtörésével, évek óta tartó viszonyával? Különös tekintettel arra, hogy a nála három évtizeddel fiatalabb Vajda Jógaoktató Zita névre hallgató szeretője havi két milliót meghaladó fizetését, ergo Matolcsy György szerelmi életét mi finanszírozzuk, erkölcstelen szarháziak! Hogyan aránylik ez a nemzeti, keresztény értékekhez?

Hende Csaba ex-honvédelmi miniszter, mellmasszázs, szerető (Fotó: Youtube)

Hende Csaba ex-honvédelmi miniszter, mellmasszázs, szerető (Fotó: Youtube)

Sőt, ha jól sejtem, Hende Csaba bácsi összemelegedős párizsi luxusútját is mi finanszíroztuk, amelyen nem a feleségével, hanem a szeretőjével, azaz jelenlegi feleségével vett részt. Ha nem csal az emlékezetem, ahogy Kósa Lalának szokott, akkor Lázár János titkosított külföldi látogatását sem hozta le a Ripost szemet forgatva, pedig nem magányosan vett részt azon sem a mindenhez is értő miniszter úr. De ha már itt tartunk: Deutsch Tamás nemzeti-keresztény politikus hány titkárnőt próbált fel, hány feleséget csalt meg, amíg megtalálta az igazit, amíg felfedezte magában a keresztényt, és kinek a pénzéből fizette azokat a titkárnőket? Az áldott állapotban hagyott titkárnőjét végül feleségül vette? De mégis mennyire kell csúszómászó, gerinctelen seggarcnak lenni ahhoz, hogy ilyen aljas lejáratási akciókban részt vegyen valaki? Egy magát újságírónak nevező ember. Mennyire?

Az, hogy egy magát lépten-nyomon nemzetinek, és kereszténynek aposztrofáló maffiózó banda ilyen módszerektől sem riad vissza, hogy ellenségnek kikiáltott ellenfeleit lejárassa, nem kifejezhető azokkal a szavakkal, amelyek az én szótáramban jelen vannak. Az mennyire lenne gyomorforgató, ha én azért kötnék bele Kósa Lajosba, mert a felesége otthagyta egy nőért? Mennyire lenne ez elfogadhatatlan? Maximálisan az lenne. Egyetlen dolog miatt köthetek bele Kósa Lajosba, és bele is fogok kötni, ahányszor szükséges. Azért, hogy a rábízott feladatot képtelen ellátni, lop, csal, hazudik, falaz a disznóságoknak és átbassza az agyamat. Minden más tabu. Világos, barnanyelvek? Szóval mikor fingatjátok meg a jegybank mindenkori legkorruptabb, legszarházibb elnökét a nőügyeivel? Nem azért, mert ránk tartozik, nem azért, mert normális embert érdekel az ilyesmi, hanem mert az adófizetők pénzén vásárolt nőt és az adófizetők pénzéből tartja jól.

adomany

 

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.