Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez a hazugságaitok által generált fekáliatenger lassan a nyakatokig ér

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mondanám és mondani is fogom, hogy mostmár hagyjuk a fenébe a tegnapi napot, az egyetlen jó dolog az benne, hogy túlvagyunk rajta. Viszont még mielőtt ezt mondnám, jegyezzük meg:

  • ideig-óráig ki lehet cenzúrázni a fütyülést az ünnepi propaganda-filmből,
  • be lehet tanítani a közpénzmédia szorgos dolgozóit, hogy kerüljék a közelképeket, a főszereplő szétcsúszott fejét ábrázoló, félelmetes prömierplánokat,
  • meg lehet akadályozni embereket abban, hogy éljenek békés véleménynyilvánításhoz/tiltakozáshoz való állampolgári jogaikkal,
  • be lehet vetni a karhatalom munkáját elvégző biztonsági cégeket erődemonstráció és megfélemlítés céljából,
  • el lehet hallgatni a csókos, barnanyelvű médiában, hogy az állampárt felhergelt hívei kormánykritikus polgárokat, munkájukat végző újságírókat bántalmaztak,

de van az a pont, ahol mindez már nem lesz elég. Pirosbetűs nemzeti melldöngetés ide vagy oda. Már leírni is utálom, hogy itt a nemzeti ünnepek körüli megszokott, de egyre nehezebben elviselhető felhajtások is legfeljebb arra jók, hogy tereljék a figyelmet a súlyos, kiheverhetetlen károkat okozó, plafonig érő ordas korrupcióról, a sajtó- és vélemény szabadságának összehangolt, szisztematikus megfojtásáról, az egyre nyomasztóbbá váló, mindent felülíró kormányzati erőszakról és törvénysértésekről, illetve a folyamatos, gátlástalan, agymosó hazudozásról.

Mivel azt akarják, hogy ezekről lehetőleg soha ne beszéljünk, hogy ne legyen ki beszéljen ezekről (Lölö, a neveden van már a veszteséges Népszabadság, ahol a Magyar Idők hajlékony gerincű írástudói fognak eztán zongorázni?), szerintem meg beszéljünk. Amíg tehetjük.

Először arról akartam írni, hogy mivel a tegnapi méltóságteljes ünneplés nem volt elég az uraknak, ma a parlamentben röfögtek tovább, ájtatoskodtak, nagy szavakkal dobálóztak, és úgy tettek, mintha nekik bármi közük lehetne ahhoz, ami 1956-al kapcsolatos. Ehelyett inkább készítettem pár fotót nektek a csókos, barnanyelvű média legmélyebb bugyraiból:

lakaj1

lakaj2

lakaj3

lakaj4

 

888, Lokál, Origo, Ripost, TV2, kihagytam valakit? A Magyar Idők kivételesen valóban kimaradt a buliból, ők mégiscsak a Népszabadság méltó utódai kívánnak lenni, vagy mi a fene. Mielőtt elborulna az agyam, ide teszek egy videót, amit a 168 óráról loptam, segédanyagként szeretném használni eszméim futtatásához:

Hát ez volt Juhász Péter sleppje, a felvételeken az Együtt nevű – barnanyelvéknél -törpepártként emlegetett formáció politikusaival és civilekkel. Ők azok, akik annyira seggfejek voltak, hogy a nemzeti himnusz idejére sem bírták abbahagyni a tiltakozásnak eme undorító formáját. Ők azok, akikről a közpénzből kitömött kormánymédia orgánumai néhány perces eltéréssel – a propagandaminisztérium direktívája alapján – fürgén körbetájékoztatták a híveket.

Elcsépeltnek tűnik – hogy Mészáros Lölö szófordulataival éljek -, de ezek a derék sajtómunkások egyebek mellett abból a pénzből hamisítanak valóságot, amit ezen a legutolsó felvételen látható polgárok adóként befizetnek. Azért, hogy a 888-tól a TV2-ig a kilóra megvett, újságíróknak jóindulattal sem nevezhető szellemi szalagmunkások hada róluk hazudjon, őket sározza be és ellenük fordítsa a felületes tájékozódással beérő, indoktrinálható/indoktrinált hívőket.

Tudom, hogy fárasztó és unalmas és semmi meglepő nincs abban, hogy belehazudnak az arcunkba a mi pénzünkből, hogy mindenféle erkölcsi-elvi megfontolást sutba vágva hazudnak, hazudnak, hazudnak, de ez leginkább azért geci felháborító, mert:

Mert ezen a veretes propaganda-videón a mocskos, gaz, balliberális fütyülést háttérzajjá keverte a modern világ valamelyik technikai kütyüje. Vagyis az van, hogy most akkor mi a f*sz van, elvtársak? Tehát – ha jól értem – senki nem fütyült az Orbán nevű beszéde alatt, a Viktor! Viktor! skandálás nagyszerűségét és a méltóságteljes ünneplést semmi nem zavarta meg. Másfelől meg az van barnanyelvek szerint, hogy még a himnuszt is kifütyülték a tudjukkik. Tekintve, hogy mind a lakájmédiát, mind az Orbán nevű egyén populáris közösségi oldalát a rajongók fogyasztják, mennyire nézik hülyének már őket is? Ennyire.

Dühítő ez a notórius félrevezetés, hiszen megint egy olyan érzékeny kérdés mentén ássák a lövészárkokat, amely az ünnep múltával is kiválóan alkalmas a hisztériakeltésre: a magyarság, a nemzeti öntudat állandó méregetésére és az álságos megbélyegzésre. Aminek fényében és nyomasztó árnyékában a tegnapi napnak két felemelő pillanata volt: az egyik az, hogy végetért. A másik pedig az, hogy mielőtt végetért volna, az addig fütyülők (de legalábbis a nagy részük) kivették a sípot a szájukból.

Ehhez képest – amint fent látszik – a tények nem zavarják össze a kitartott hírhamisítókat. Miközben Kósa Félanalfabéta Lajos Németh Szilussal összeborulva örömködik azon, hogy Mészáros Lölö a Népszabadság felvásárlásával pontot tesz a rendszerváltás végére, az egykori szabad magyar sajtó helyén csak a propagandát legitimáló hazug interpretációk, a valóság pártközpontból irányított torz értelmezései maradnak: az objektivitásra törekvés teljes egészében eltűnt az újságírói deontológia látóteréből. Hazudnak reggel, délben, este.

Amivel az a legnagyobb baj, hogy kritikai szemléletet eleve gyárilag sem tartalmazó olvasóik, nézőik ezeket a hamisított híreket reflexió nélkül tényként kezelik. Nem zavarja őket, hogy miért nincs fütyülés, ha van, és ha van fütyülés, akkor a miniszterelnökúr (nekem Orbán nevű egyén) gyönyörűszép, megható videóján miért nem fütyülnek, ha még a himnusz idején is fütyültek? Külön ínyencfalat, hogy a fenti orgánumok a lökdösődés, ordibálás ténye mellé elfelejtették hozzátenni, hogy az állampárt szurkolói újságírókat, közéleti szereplőket bántalmaztak. Fizikailag. És már meg is érkeztünk az alternatív valóságba. Ahol megrögzött, jobboldali keresztények akadnak ki azon, hogy a himnusz alatt némelyek fütyörésztek, de nincs tudomásuk arról, hogy ivarérett honfiúk és honleányok a másik oldalon állókat bántalmazzák, mert arról nem énekelnek a kormány seggnyalói. Pedig ha az egyik felháborító, akkor a másik hatványozottan az.

Teljesen világos, hogy Orbán kifütyülhetetlen, kizárólag  a himnusz kifütyülhető, ezt kell hazudni. Pedig a kormánykritikusok tiszteletben tartották a himnuszt. A verekedő vérmagyarokkal szemben, ha fütyültek volna sem sértenek törvényt, legfeljebb a jóérzés törvényeit. Helytelenítem a himnusz közbeni fütyülést és bárminemű oda nem illő magatartást, de – és az idiót Kósának is üzenem -, hogy ma is ugyanúgy érvényes, mint tegnap: akik fütyültek, Orbánt és gennyes rezsimjét fütyülték ki, nem kell az ÁVH, és egyéb hülye dumák, Lajos. Azok az emberek nem az ’56 eszméjét, hőseit, nem is nemzeti szimbólumunkat, hanem ezt az elszabadult kormányt és annak zavart elméjű vezetőjét fütyülték ki. A himnuszt ugyanúgy énekelték, mint a hívek, bármit hazudtok is éjt nappalá téve a mi pénzünkből.

Ez az egész meg már megint szóra sem lenne érdemes, ha nem a ti aljas, sunnyogó közpénzből finanszírozott akciótokat látnánk a G. Fodort Habonyon keresztül Vajnával összekötő szennymédia tengelyén. Ahol egyetlen cél van – nemzeti ünnep ide vagy oda – a hetedik éve tartó pusztítás ellen tiltakozók kriminalizálása, befeketítése és visszavonhatatlan megbélyegzése. Minél jobban erőlködtök, annál nagyobbakat kell hazudnotok. És a hazugságaitok által generált fekáliatenger előbb-utóbb a nyakatokig ér. Már most is látjuk, hogy mit műveltek és undorodunk is tőletek rendesen. adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.